Şulişin Günlüğü

sulisim

Bonibon...
Tepki
13.247
Veeee sonunda tekrardan kilo vermeye karar verdim...bu işi motivasyon olmadan yapamıyorum..kendimi motive etmek için bu konuyu açtım.artuk her gün yediklerimi içtiklerimi sporlarını yazacağım..hadi bismillah
IMG20251003061314.jpg

OP
sulisim

sulisim

Bonibon...
Tepki
13.247
Sabah 7'de kahvaltımı yaptım

çeyrek kaşarlı sucuklu tost
domates salatalık biber
3 tane zeytin maydanoz
Birazda kavun

Bugün normalde pilatesim var nasıl saat 9'da ama ayağımdaki nasırlar için soğuk dondurma işlemi yaptırdım çarşamba günü ve ayaklarım ağrıyor parmağımdan yürüyemiyorum o yüzden bugün gitmeyeceğim

OP
sulisim

sulisim

Bonibon...
Tepki
13.247
Bana yardımcı olsun diye bir tane diyetisyen buldum bizim mahallede fiyatı en uygun oydu yüz yüze olsun gideyim diye neyse geldim biraz mıymış ağzını açsam mı açmasam mı

OP
sulisim

sulisim

Bonibon...
Tepki
13.247
Bana gaz olsun ben zaten ne yiyeceğimi biliyorum dedi ki 15 günde bir geleyim dedik ki ben tek liste yazıyorum WhatsApp üzerinden iletişim yok 15 gün boyunca 10 gün boyunca aynı şeyi yiyorsunuz ve hiçbir değişiklik yok akşama çorba ya da sebze yemegi dedim yani seçenek yok mu hani onu yemek söyledim yok benim listem bu

Tamam dedim bana diyor ki akşam 7 8 ara öğün diyorum ki ben 9'da yatıyorum hayırdır ondan önce yapmayacaksın ya benim hayat şartın bu ben erken yatıyorum erken kalkıyorum yok benim listemde böyle sizde kalori açığı oluşturacağız

OP
sulisim

sulisim

Bonibon...
Tepki
13.247
Haftanın iki günü normal kahvaltı yapmıyorum nefret tarzı yiyorum diyorum hayır diyor normal yiyeceksiniz diyorum ki ona göre yazın, kaloriyi hesabı yaparsanız yok olmaz benim listem bu buna uyacaksınız ne az yiyeceksiniz ne çok yiyeceksiniz kalktım geldim dedim ki biz sizinle anlaşamayacağız sizin dedim şartlarınız benim yaşam tarzıma uymuyor o yüzden dedim devam edemeyeceğim sizinle

OP
sulisim

sulisim

Bonibon...
Tepki
13.247
Sabah 7'de kahvaltı yapmama rağmen hiçbir şey canım istemedi şimdi az önce bir tane muz yedim ara öğün olarak öğlen+aksam yemeği için cumadan sonra da bamya ve erişte var

OP
sulisim

sulisim

Bonibon...
Tepki
13.247
Şuan tartı menü atamam ama vermeye çalışıyorum düzensiz yürüyüşte olsa yapıyorum
Olsun tartı menü atma gel diyet konuşalım o bile insanı gaza getiriyor ben onun için sırf Instagram'da bütün diyetisyenlere mesaj atıyorum fiyatını öğrenmek istiyorum diye

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
104.654
Olsun tartı menü atma gel diyet konuşalım o bile insanı gaza getiriyor ben onun için sırf Instagram'da bütün diyetisyenlere mesaj atıyorum fiyatını öğrenmek istiyorum diye
Senin bana önerdiğine baişladım Bnde ilk haftam biraz kötü geçti bu hafta fena değil onunla konuş

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
104.654
Bana gaz olsun ben zaten ne yiyeceğimi biliyorum dedi ki 15 günde bir geleyim dedik ki ben tek liste yazıyorum WhatsApp üzerinden iletişim yok 15 gün boyunca 10 gün boyunca aynı şeyi yiyorsunuz ve hiçbir değişiklik yok akşama çorba ya da sebze yemegi dedim yani seçenek yok mu hani onu yemek söyledim yok benim listem bu

Tamam dedim bana diyor ki akşam 7 8 ara öğün diyorum ki ben 9'da yatıyorum hayırdır ondan önce yapmayacaksın ya benim hayat şartın bu ben erken yatıyorum erken kalkıyorum yok benim listemde böyle sizde kalori açığı oluşturacağız
O nasılmış öyle
Özeller her hafta yeniliyor
Ama çoğu numara vermiyor gidiyorsun diye
Gitmesen daha iyi hahahaha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar