Şuan Kabul Olacağını Bilsen Ne Diye Dua Ederdin?

suzan_78

Daimi Üye
Tepki
721
dünyadaki en büyük servetin zenginliğin sağlık olduğunu düşünürsek giden sağlığımı geri isterdim ünlü tiyatrocu yasemin yalçınında küçük kızı diyabet hastası olduğu dönemde(bütün bir servetim kızıma bir tabak muhallabi almaya yetmedi )demişti o yüzden arkadaşlar lütfen sağlığınızın kıymetini bilin herşey bir şekilde yerine gelir ama giden sağlık okadar çabuk gelmiyor

acigul

Daimi Üye
Tepki
650
dünyadaki en büyük servetin zenginliğin sağlık olduğunu düşünürsek giden sağlığımı geri isterdim ünlü tiyatrocu yasemin yalçınında küçük kızı diyabet hastası olduğu dönemde(bütün bir servetim kızıma bir tabak muhallabi almaya yetmedi )demişti o yüzden arkadaşlar lütfen sağlığınızın kıymetini bilin herşey bir şekilde yerine gelir ama giden sağlık okadar çabuk gelmiyor

tam kızımın sağlığını isterdim diyecekken mesajın gözüme takıldı... yediğim önümde yemediğim arkamda ama bende çocuğuma doyasıya çikolata, tatlı yediremeyen anneler arasındayım:aglayan::aglayan::aglayan::aglayan::aglayan::aglayan: kızım 3,5 yaşında gizli şeker hastası.. o başkasının çocuğunun elindeki dondurmaya mahzun mahzun bakarken ben hiç bişi yapamıyorum yada sadece tadımlık yiyebiliyor. yinede buna şükür diyorum. tek dileğim bu olurdu kızımın hatta kızımla beraber ne kadar hasta çocuk varsa hepsinin sağlığının yerine gelmesi:aglayan::aglayan::aglayan::aglayan: ciyer acısı çok kötü bişi

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
tam kızımın sağlığını isterdim diyecekken mesajın gözüme takıldı... yediğim önümde yemediğim arkamda ama bende çocuğuma doyasıya çikolata, tatlı yediremeyen anneler arasındayım:aglayan::aglayan::aglayan::aglayan::aglayan::aglayan: kızım 3,5 yaşında gizli şeker hastası.. o başkasının çocuğunun elindeki dondurmaya mahzun mahzun bakarken ben hiç bişi yapamıyorum yada sadece tadımlık yiyebiliyor. yinede buna şükür diyorum. tek dileğim bu olurdu kızımın hatta kızımla beraber ne kadar hasta çocuk varsa hepsinin sağlığının yerine gelmesi:aglayan::aglayan::aglayan::aglayan: ciyer acısı çok kötü bişi
biz dua edelim kimbilir belkide kabul olur dualarımız

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859

çok geçmiş olsun canım dualarımız senle:aglayan:

suzan_78

Daimi Üye
Tepki
721
çok geçmiş olsun canım ALLAH meleğine şifalar versin sizede dayanma gücü ne yazıkki bu hastalıkla böyle minik yavrularımızda mücadele ediyo inş ALLAH dualarını kabuletsin bende bir anne olarak hissettiklerinizi anlayabiliyorum inş günün birinde ALLAHIM bu derdimizinde bir çaresini verir tıpta bu alanda çok ileri çalışmalar yapılıyor ALLAH şifalar versin öncelikle küçük yavrularımıza

meleğim

Daimi Üye
Tepki
457
bende bir dua buldum onu sizlerle paylaşmak istedim bir hoca arkadaşım söledide 40 Gün Sabah Namazından Sonra Okuyanın İstediği Gerçekleşir
Okunuşu
Allâhümme salli alê seyyidinê Muhammedin abdike ve rasûlike ve halîlike ve habîbike salâten ergabiha merakiyel ihlasi ve enalü biha ğayetel ihtisası ve sellim tesliymen adede ma ahata bihi ilmüke ve ehsahü kitabüke küllema zekera kezzakirune ve ğafele an zikrihil ğafilun.

Anlamı
Allah'ım! Kulun, resûlün, dostun ve habîbin olan Efendimiz Muhammed'e, beni ihlas merdivenlerine tırmandıracak, bir takım husûsiyetlerin sonuna erdirecek bir şekilde salât eyle. Aynı şekilde ona, Sen'in ilminin ihâtâ ettiği ve kitâbında sayılı bulunan şeyler adedince ve Seni zikredenler zikrettikleri ve Senin zikrinden gâfil olanlar, bu gafletlerinde devam ettikleri sürece selâm eyle.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar