Kristen Stewart
Daimi Üye
Kendi evimizin olmasını dilerdim.:dertli:
YAz fındığım yaz bende her seferinde amin diyeceğim.gel sana kartepeden ev alalım.
çok geçmiş olsun canım ALLAH meleğine şifalar versin sizede dayanma gücü ne yazıkki bu hastalıkla böyle minik yavrularımızda mücadele ediyo inş ALLAH dualarını kabuletsin bende bir anne olarak hissettiklerinizi anlayabiliyorum inş günün birinde ALLAHIM bu derdimizinde bir çaresini verir tıpta bu alanda çok ileri çalışmalar yapılıyor ALLAH şifalar versin öncelikle küçük yavrularımıza
amin ecmain. tıp ilerledi ama buralarda icraat yok vede herşey deneme safhasında olduğu için henüz bizler yararlanamıyoruz.. kök hücre olayı iyice gelişseydi herkes güzelce faydalanırdı..ama oda deneme aşamasında.. rabbim hastalara şifa, dertlilere deva, ev isteyenlere ev, iş isteyenlereiş, eş isteyenlere eş kısacası gönlündeki muradı tez zamanda versin (amin)
Ablam eşimin işine uzak,aslında eşim işinden hiç memnun değil ona da masa başı bol maaşlı bir işle birlikte mi ev diliyorum desem
Siz yolun başındasınız ne işler ne evler göreceksiniz dilerim isteklerin senin umduğundan tez zamanda gerçekleşir