dünyadaki en büyük servetin zenginliğin sağlık olduğunu düşünürsek giden sağlığımı geri isterdim ünlü tiyatrocu yasemin yalçınında küçük kızı diyabet hastası olduğu dönemde(bütün bir servetim kızıma bir tabak muhallabi almaya yetmedi )demişti o yüzden arkadaşlar lütfen sağlığınızın kıymetini bilin herşey bir şekilde yerine gelir ama giden sağlık okadar çabuk gelmiyor
biz dua edelim kimbilir belkide kabul olur dualarımıztam kızımın sağlığını isterdim diyecekken mesajın gözüme takıldı... yediğim önümde yemediğim arkamda ama bende çocuğuma doyasıya çikolata, tatlı yediremeyen anneler arasındayım:aglayan::aglayan::aglayan::aglayan::aglayan::aglayan: kızım 3,5 yaşında gizli şeker hastası.. o başkasının çocuğunun elindeki dondurmaya mahzun mahzun bakarken ben hiç bişi yapamıyorum yada sadece tadımlık yiyebiliyor. yinede buna şükür diyorum. tek dileğim bu olurdu kızımın hatta kızımla beraber ne kadar hasta çocuk varsa hepsinin sağlığının yerine gelmesi:aglayan::aglayan::aglayan::aglayan: ciyer acısı çok kötü bişi
tam kızımın sağlığını isterdim diyecekken mesajın gözüme takıldı... yediğim önümde yemediğim arkamda ama bende çocuğuma doyasıya çikolata, tatlı yediremeyen anneler arasındayım:aglayan::aglayan::aglayan::aglayan::aglayan::aglayan: kızım 3,5 yaşında gizli şeker hastası.. o başkasının çocuğunun elindeki dondurmaya mahzun mahzun bakarken ben hiç bişi yapamıyorum yada sadece tadımlık yiyebiliyor. yinede buna şükür diyorum. tek dileğim bu olurdu kızımın hatta kızımla beraber ne kadar hasta çocuk varsa hepsinin sağlığının yerine gelmesi:aglayan::aglayan::aglayan::aglayan: ciyer acısı çok kötü bişi
acıgulun duasının kabul olması
biz dua edelim kimbilir belkide kabul olur dualarımız
çok geçmiş olsun canım dualarımız senle:aglayan: