"Kadın bir bakar mısınız?" denmez "Hanımefendi bir bakar mısınız?" denir ya da "Erkek bakar mısın?" denmez "Beyefendi bir bakar mısınız?" denir. Ama cinsiyet belli ederken bayan değil kadın bay değil erkek denmeliErkeklere de erkek değilde bay mı desek acababenim için farketmez bayan kulağa daha kibar geliyor ama sonuçta Kadın-Erkek diye ayrılıyoruz
aşağılayıcı bir anlam yüklenmediği sürece farketmez gibi...
Karı bayağni"Kadın bir bakar mısınız?" denmez "Hanımefendi bir bakar mısınız?" denir ya da "Erkek bakar mısın?" denmez "Beyefendi bir bakar mısınız?" denir. Ama cinsiyet belli ederken bayan değil kadın bay değil erkek denmeli

Öyle seslenene ne yaparım ben biliyor musunKarı bayağni
Öyle seslenene ne yaparım ben biliyor musun
bilmezmiyim sen hele bi öyle bir maloza denk gel biz sılamla uçan tekme eşliginde geldigi yere geri şutlarız bacım sen sakin ol elini kana bulama 

İnsanın arkasında kapı gibi duran arkadaşları olması ne büyük lüksbilmezmiyim sen hele bi öyle bir maloza denk gel biz sılamla uçan tekme eşliginde geldigi yere geri şutlarız bacım sen sakin ol elini kana bulama
İnsanın arkasında kapı gibi duran arkadaşları olması ne büyük lükssılamı karşıdan gören anında topuklar zaten boşuna sılakonda demedik ona emojisi bile var

Balım benim bilmukabeleher daim arkandayım yanındayım yörendeyim tasalanma
Sılam vala bu sıralar biraz hüzünlü öteki kızıda evlendirdi çok şükür

hıı geçen damat çiçek göndermiş sılama üstünede “ evdeki çiçeğinizin yerini tutmaz ama” yazdırmış aboo dedim tamam sılamın yelkenler fora olmuşturBalım benim bilmukabeleAy kıyamam ona ya duble kaynanatör mü oldu benim tatliş sılam

(dedikodutime)Damat onu instagramdan görmüş yapmış birileri hep paylaşıyordu o notu ama sılama deme damadı kovalamasınO
hıı geçen damat çiçek göndermiş sılama üstünede “ evdeki çiçeğinizin yerini tutmaz ama” yazdırmış aboo dedim tamam sılamın yelkenler fora olmuştur(dedikodutime)

Damat onu instagramdan görmüş yapmış birileri hep paylaşıyordu o notu ama sılama deme damadı kovalamasın

kopyamı çekmiş aaa duymasın
Baksana notu nete yazdım bunlar çıktı hemen
Ekli dosyayı görüntüle 47698Ekli dosyayı görüntüle 47699Ekli dosyayı görüntüle 47700Ekli dosyayı görüntüle 47701Ekli dosyayı görüntüle 47702
ayyy şakaaa vallahi ben çok güzel jest yapmış diyede sılama yazmıştım çok begenmiştim vaay uyanık damaat 
olsun ama genede çok güzel ince bi düşünce olmuş Kaleyi içten fethetmek denir buna aferin damadaayyy şakaaa vallahi ben çok güzel jest yapmış diyede sılama yazmıştım çok begenmiştim vaay uyanık damaat
olsun ama genede çok güzel ince bi düşünce olmuş