Kendine gelya biz daha maaşı almadık evde sadece karbon var napcam ben
Kendine gelya biz daha maaşı almadık evde sadece karbon var napcam ben
kız onun yaşla alakası yokkiOğlusum mu çişini tutamıyor sanırım usutmekten burnu da sürekli akıyor
Valla resmen eltimi duyunca yaşlandığını düşündüm ki eltim benden 13 yaş büyük
Flo acını derinden hissediyorum şuanEVet sakız alayım yarın, çakkıdı çakkıdı çiğnerim
Teşekkür ederim
Ya kızlar harikasınız, süper fikirler geliyor
kız bugün et çıkardım buzluktan izinliyiz elinin artığı mangal yapak dedik sonra hava bozdu diye vazgeçtik.napcaz bu eti dedim ben halletcem dedi.akşam oldu bari kavuralım dedim,bu et kavurma olmaz at geri buzluğa dediKendine gelkasabın karısısın sen
et yeee
Ablan pattis olmasın daAblan star bebeğim
Vay anasını sayın seyircilerkız onun yaşla alakası yokki
arkadaşın dedesiyle nenesi miydi kimdi yaa karıkoca 80 küsür yaşındalarmış.kızları demiş baba hadi annemle seni yıkayalım hadi falan diye .adam asmış suratını ne o öyle demiş kuru kuru mu yıkancaz diye
 dede çok tanıdık geldikız onun yaşla alakası yokki
arkadaşın dedesiyle nenesi miydi kimdi yaa karıkoca 80 küsür yaşındalarmış.kızları demiş baba hadi annemle seni yıkayalım hadi falan diye .adam asmış suratını ne o öyle demiş kuru kuru mu yıkancaz diye
LeeeeennnnnnnnnnmmmmmmFlo acını derinden hissediyorum şuansigara içemiyosun
içeyim bari senin için bi tane, çok üzüldüm
he ya çok gülmüştüm ilk duyduğumda şimdi aynı muhabbeti biz yapıyoz herifle dede çok tanıdık geldi
Kıyamam yaaaLeeeeennnnnnnnnnmmmmmm
Napcan napcaaannnnn??!!
Hırrrrrrrr
Tıssssssss
Kafayı yemek üzereyimmmmm
Nihaaaaaaaa
Daha akşam yemeği üzerine içemedim, ne durumda olduğumu tahmin et
Kız bari nikotin sakızı alaydınDudaklarımı kemiriyorum
BiliyoKıyamam yaaaanan bilmiyo mu içtiğini
hava değişimindendir.madecassol krem birebir dudak yaralarına.benimkiler de başladıDudaklarımı kemiriyorum
Çok hazırlıksız geldimKız bari nikotin sakızı alaydın
Evet zaten kurudular da, ay yara yapmasam barihava değişimindendir.madecassol krem birebir dudak yaralarına.benimkiler de başladı
kokudan anlıyolar diye mi içmiyonEvet zaten kurudular da, ay yara yapmasam bari
Ben bir operasyon yapayım , bu böyle olmayacak, annem uyudu, babam da uyukluyor tam zamanı
Operasyon: nikotin
Sensin pattişAblan pattis olmasın da