Kocike fare moku içirdim dedimki mali 250 dalırrr dio ver dedim odaya geç geliyom dedi halamı da alıp geliom dedim o ne kız dedihee süslen kokular sürün gel yanıma
Offf off kafamı duvara vura vura öğretecem bunu kendime, işin kötüsü sen yaptıkça erkekler de alışıyor hep bekliyor artık o düzeni. ..
Alerjik avratlar hep bizim gibi güzelmi oluyor demek
Rabbim beterinden korusun şifanı versin inşallah kaptanım
EVet sakız alayım yarın, çakkıdı çakkıdı çiğnerim
Sen biliyorsun yolunu kaptanım dengelersin bundan sonra. İlk gün sıkıntı tabi ama artık dikkat edersen bol hareketle de desteklersin.
Sigara için de sakız çiğnesen filan faydası olmaz mu acaba? Hani ağzım boş durmasın dedin ya. Ben içmiyorum bilmiyorum ama.
hem fare poku içir hem parasını isteKocike fare moku içirdim dedimki mali 250 dalırrr dio ver dedim odaya geç geliyom dedi halamı da alıp geliom dedim o ne kız dediha
Gaptanım çok özel görüşmelerim varıdıAtlamadı isem , kaptanlardan sadece iki menü gördüm
@igdedali canım menünde sporunda iğdenin kalbi kadar şahaneeeee
@Floweroflife balım ilk elin günahı olmaz mı dedin ? bu şekilde devam edersen + 3 kapıda
Ay napim hala Bi geldi pir geldi ayaklarımı yerden kesio galiba benimkinin de ayakları yerden kesildi yatmış gitmişhem fare poku içir hem parasını isteadam hesaplaşacakmış işte senle halayı katmasan olmazdı sanki
Oğlusum mu çişini tutamıyor sanırım usutmekten burnu da sürekli akıyor@Tevolly Minnak kuşu öperim iyidir inşallah
Valla resmen eltimi duyunca yaşlandığını düşündüm ki eltim benden 13 yaş büyükYok ben haftada bire razıyım ama o da yoh
Tamam canım, gittiğinde ve döndüğünde verirsin@Floweroflife kaptanim,
Esimin tez juriligi nedeniyle persembe aksami adanaya, cuma nigdeye gidecegiz. Haftasonu da nevsehirde gecirecegiz.
Bu nedenle bu hafta ben tartiyi carsamba aksami iftar oncesi verecegim
Tamam canım, gittiğinde ve döndüğünde verirsin
Listelere diğer kaptanlar da yardım edecek, onları da etiketleyeyim
İyi yolculuklar
3 sene Niğde ‘de yaşadım, hep aklımda güzel bir şehir olarak kalmış
Eşine kolay gelsin
@MaliPina @hippotalamus @Elalis @matematik61 @Ausencia_
Desire bu hafta çarşamba günü tartı verecek ve döndüğünde kontrol tartısı olacak
Anaaaaammmmm ballı lokmaaaammm kalorisi şokellaaaammmm canımıniçisiii ciğerparem gelmiiiişşşşşBu saatte nereye ulen
yazık benim gibi önünden devam ediyo adamcağız çok iyi anlıyorum onuAy napim hala Bi geldi pir geldi ayaklarımı yerden kesio galiba benimkinin de ayakları yerden kesildi yatmış gitmiş
Bu hafta gecis surwci olacak sanirim benim icinEvet cnm diyet moduna geçiş hem zor hem ödemlerle uğraşıyor insan. .
yazık benim gibi önünden devam ediyo adamcağız çok iyi anlıyorum onu
git yat kız hadi iyi geceler
nerdesinHellööö biçııız
Ablan star bebeğimKızzzz
kııızzzzzzz hippooooo aynen öyle yapayım, eşime götüreyim var yaaa nasıl sevinir
Hippo aslansın sen , hemen atayım