@Floweroflife lahmacunları hemen buzluğa at hemen... portekize giderken götürürsün 1er 1 er yersin arada.. hiç bişi olmaz 
Menün çok güzel canım, sahur daha çeşitli olmuş, gayet güzel, o tatlı da hiç batmadı gözüme yine, bol spor yapılmış, diğer öğünler güzel geçirilmiş, e o zaman hakkıyla tatlı da yenir yanıSu haftasonunun bitmeyenini yapsalar
Menu
Sahur
Peynirli omlet, domates
Ayran
Hurma
Iftar
Firin levrek
Salata
Antep fistikli irmik helvasi
Su:1.5 L simdilik
Egzersiz:70 dk tempolu yuruyus 175 puan
300 bolgesel 50 puan
Toplam 225 puan @begüm75
@Floweroflife ilk gun icin normal bir menu kaptanim. Kalan gunlerde “kacamagi” bir ogunle sinirlandirirsan daha kontrollu gidersin bence
hoşuna gittiişte aradığım haşinlik
bi kaçan bi uçan be senden , hamdolsun
Uymayın banaaa
Çok haklısın ördik
Ama çok özlemişim herşeyi
Ancak 6 ay sonra tekrar yiyebilirim
Ühhüüüüüü
Gece rüyalarıma girecek o lahmacunlar, köfteler, aşureler
Haklısın
İki sorun var:
1) annem babam lahmacun ve çiğ köfte yemiyor, sevmiyorlar
2) sigara içemiyorummmmm
Fenalardayımmmmm
İştah açıyor
Normalde üzüm sevmem, vallahi sırf ağzım bişiyler yapsın, yoksunluktan üzüm attım ağzıma üç beş derken birsürü oldu
Sonra akşam yemeği yemeyeceğim dedim, e 12 tane lahmacun var nassı olcek didileee, Didim tamam yerim,birbuçuk yedim..
Sonra anacım burnumun ucuna aşure koydu
Ahh bana birşeyler oluyor
Evdeki hesap ana kucağına uymadı aus yaw
Toparlanmam lazım haklısın..
Bahane yok
Yarın akşam mangal yapayım bari
Lahmacunlar da , nolcak lahmacunlara ,yazık olcak, ben 2-3 getirirler demiştim 12 tane neeee
Oh
Bir sey olmaz, afiyet olsun. Sen zehirden uzak dur da, kilo verilir. Icme kacak gocekMenün çok güzel canım, sahur daha çeşitli olmuş, gayet güzel, o tatlı da hiç batmadı gözüme yine, bol spor yapılmış, diğer öğünler güzel geçirilmiş, e o zaman hakkıyla tatlı da yenir yanı
Sağol canım, çok abarttım, haklısın dikkat etmem lazım, biraz kontrolü kaçırdım bugün, çok canım çekmişti..
Bu hafta hep aşureden bahsedildi, çok canım çekmişti , annem süpriz yapınca çöm sevindim, biraz abarttım
10.00 1yum kivrck domt saltlk pynr zeytn 1dlm tb
14. 1kahve yarim elma
17. Tavuk salata ayran
Su 2lt
Spor yapamadim
@Elalis
Zümrüt 3 günlük menülerin bunlar. Artı getirecek bişeyin yok ki. Sporsuz bi hafta geçirdin acaba spor mu şişirdi diycem amaağır sporun da yokCix suan tarti hic ole demiyo sabhda arti vardi
delirmek üzereyimmmmYa bi de yanılmıyorsam ekmeği kaldırmışlar demiştin anne baba ... bu şahane haber .
şu an tek sorun lahmacunlarsakın o kalanları bitirmeye çalışmaaaaaaaaaaaaaaa
sigara hiç mi içemiyorsun ? delirirsin len
Ene yine 8 çaktı bana sıfırcı gaptaaannn sekizci gaptan olmuşkahvaaltın çok güzel mercimekliyi sabah yemen çok iyi olmuş
akşam hem erken hem de pro salata çok beğendim
su okey
spor az gibi keşke biraz daha yapsan ne kadan seksü olur
puanın 8
kahvaltı güzel
akşamı da beğendim hafif
spor da yapılmış
bi de suyu yazsan mikemmel olurdu
puanın 8
şekersiz reçel nasıl olayor aceba
kahvaltı güzel sucuklu yumurta haftasonu yemen iyi olmuş,ekmek bi dilim olabilirdi
akşam da mis gibi
suyu iki bardak daha içsene
spor da yapılmış terine sağlık
puanın 7
kahvaltın güzel
akşam tost ı ıh
suyu arttır
spor yap lütfen ille yarış mı yapalım
puanın 5
beğenmedin mi geneEne yine 8 çaktı bana sıfırcı gaptaaannn sekizci gaptan olmuş
Canım bizimkiler babamın Bulgaristan’daki köyünden bağlı bahçeli bir ev aldılat,senede 2 veya 3 kere geliyorlar tatil için.. ben de onlarla burada buluştum çünkü kimliğimi değiştirip evliliği tastikşetmrm lazımdı..Flavir sen nere gittin ?
Türkiye değildi sanırım annen yanına mi geldi ?
Aman git kaçak gocek sigara iç
Yeme sonrası zor oluyor cnm
Senden gelen herşey başım gözüm üstüne datluuuuummmmmbeğenmedin mi gene
Aslında göze batan kaçamak yok nefs ama bu menüyle fiti deviremezsinIyi Aksamlar
Yogunum gelemedim..
30 EYLÜL MENÜ
SAAT 10:30
2 haşlanmış yumurta
5 küçük patates kiz.
Peynirr
Dom. Sal . Biber.
1 ceviz & 1 zeytin
1 lokma t.yag&bal
1 dl tb ekmek
Çay
SAAT 14:00
Yarım kelek
SAAT 15:30
Biraz Et kavurma
Yarım adana sadece eti
Bir lokma ince lavaş
17:00
Sütlü neskafe
20:00
Bir havuç
Su 2 lt..
Limonlu su 2 lt
Spor : Çemberle bacak hareketi saymadan yapiyorum ama çok bayağı..
Gaptanim Anajetim
@Elalis
Seninle yarın görüşelim baby bugünlük yoğunum
@hepfit
hee süslen kokular sürün gel yanımaSenden gelen herşey başım gözüm üstüne datluuuuummmmm
kııızzzzzzz hippooooo aynen öyle yapayım, eşime götüreyim var yaaa nasıl sevinir@Floweroflife lahmacunları hemen buzluğa at hemen... portekize giderken götürürsün 1er 1 er yersin arada.. hiç bişi olmaz
ya biz daha maaşı almadık evde sadece karbon var napcam benBi haftalık akşam yemeğini belirliyim evdeki malzemelere göre.. dolaba asim kolay oluyo.. tavsiye ederim kızlar..
1 gün pro bi gün sebze diye ayarlıyorum