Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Aynen öyle küçük De gündüZ çok uyumuyor 40 dk uyuyor 2 saat ayakta
İnan ev umrumda değil ya saldım mok götürüyor :haha:
Gulbe gurbettesin çat kapı geleninde yoksa yemişim ev işini bırak aynen. Mecbur olmasam inan bende artık yapmam ciddi anlamda ev işinden BIK-TIM! !! yıllarca deli gibi temizlik yap, düzen takıntım temizlikten daha bela benim başıma ve ben şimdi araftayım, bir tarafta kafamda jilet gibi düzgün olmalı dediğim çekmeceler, raflar bir tarafta artık çok önem verdiğim keyfim ve kahyası :nededintatlim: ve ben ciddi anlamda keyfim ve kahyasını tercih etmek istiyorum sadece...

Gulbe seker

❤️ Cilveli Kahve❤️
Tepki
5.720
Gulbe gurbettesin çat kapı geleninde yoksa yemişim ev işini bırak aynen. Mecbur olmasam inan bende artık yapmam ciddi anlamda ev işinden BIK-TIM! !! yıllarca deli gibi temizlik yap, düzen takıntım temizlikten daha bela benim başıma ve ben şimdi araftayım, bir tarafta kafamda jilet gibi düzgün olmalı dediğim çekmeceler, raflar bir tarafta artık çok önem verdiğim keyfim ve kahyası :nededintatlim: ve ben ciddi anlamda keyfim ve kahyasını tercih etmek istiyorum sadece...
Öyle canım bıraktım gitti sadece yemek ve zorunlu mutfak toplama canımm ❤️

Nefs

♡♡Bir Afet-i Devranım 50'yi Gönderecek♡♡
Tepki
8.361
Iyi Aksamlar :asikk::asikk::asikk:
Yogunum gelemedim..

30 EYLÜL MENÜ

SAAT 10:30
2 haşlanmış yumurta
5 küçük patates kiz.
Peynirr
Dom. Sal . Biber.
1 ceviz & 1 zeytin
1 lokma t.yag&bal
1 dl tb ekmek
Çay

SAAT 14:00
Yarım kelek

SAAT 15:30
Biraz Et kavurma
Yarım adana sadece eti
Bir lokma ince lavaş

17:00
Sütlü neskafe

20:00
Bir havuç

Su 2 lt..
Limonlu su 2 lt
Spor : Çemberle bacak hareketi saymadan yapiyorum ama çok bayağı..:)
Gaptanim Anajetim

@Elalis :kalp::kalp::kalp:
Seninle yarın görüşelim baby bugünlük yoğunum
@hepfit :165::165::165::165::165:

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Köküm alerji fit :aglama: 2 yıldır aşı tedavisi görüyorum ama faydasız. Elimden geldiğince o lanet ilacı içmiyorum. Ama dün bi kalktım sol gözüm küçülmüş kanlanmış ve içinde milyonlarca iğne var gibi. Mecburen içtim. Ayakta uyutuyo namussuz ilaç. Gün içinde milyon kere hapşurma, devamlı akan bir burun. Ve bütün yıl boyunca neredeyse :( banyodan sonra deli gibi kaşınma. Soğukta kabarma kaşınma. Bı sene denizden sonra da olmaya başladı. Güneşe çıkınca göz sulanması :aglak:hangini sayayım ki.

Şimdi gözlere vurdu. Görmeme engel olmasa yine içmiycem ama :aglama:

40 alerjen testinden 39 u pozitif hemde 4+ .iki kolumdan olduğum için en yoğun görülenlere aşı başladık.

Arı için yanımda iğne taşımam gerekiyor adrenalin iğnesi. Amerikadan geliyo bir sürü prosedür. Daha önce bal arısı soktu diye 15 gün yoğunbakımda yattım. 2 dakika içinde solunum duruyor :(

Falan fıstık yaa allah beterinden korusun ne diyim
Ayy ela çok geçmiş olsun alerji zor . Oğlumun arkadaşı şimdi tedavi görüyor alerji için, çocuk dağa okula başlayamadı, ozon tedavisiymis Konya da. Yurt dışına gönderdiler kanını test için, 78 ürüne alerjisi çıkmış çocuğun.
Benim küçük oğlan da hatır hatır kaşınıyor istisnasız her gün :( bir lokma paketli gıda yese egzema direk kollarda göğüste vs

Evvab

Kisisel bir mesajim yok
Tepki
7.552
FB_IMG_1538333577873.jpg

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Bırak dağınık kalsın ördiğim yaa. Temizlik yapmaya mı geldik dünyaya:bayik:

Eşim bigün öğle uykusuna gelmiş eve. Ben de temizlik yapıyodum. Hemen kıvrıldım yanına. Dedi hatun sen de mi uyuycan?
Hee dedim özendirdin.
Ama camlar buzlu cam kıvamına gelmiş silsen mi acaba?
Höyyytt dedim, babam beni cam sildir diye mi verdi sana, şikayetin varsa kalk kendin sil.
Tamam uyuyalım dedi haha

Cam temiz diye madalya takanınız var mı :evet:
Offf off kafamı duvara vura vura öğretecem bunu kendime, işin kötüsü sen yaptıkça erkekler de alışıyor hep bekliyor artık o düzeni. ..

Evvab

Kisisel bir mesajim yok
Tepki
7.552
Köküm alerji fit :aglama: 2 yıldır aşı tedavisi görüyorum ama faydasız. Elimden geldiğince o lanet ilacı içmiyorum. Ama dün bi kalktım sol gözüm küçülmüş kanlanmış ve içinde milyonlarca iğne var gibi. Mecburen içtim. Ayakta uyutuyo namussuz ilaç. Gün içinde milyon kere hapşurma, devamlı akan bir burun. Ve bütün yıl boyunca neredeyse :( banyodan sonra deli gibi kaşınma. Soğukta kabarma kaşınma. Bı sene denizden sonra da olmaya başladı. Güneşe çıkınca göz sulanması :aglak:hangini sayayım ki.

Şimdi gözlere vurdu. Görmeme engel olmasa yine içmiycem ama :aglama:

40 alerjen testinden 39 u pozitif hemde 4+ .iki kolumdan olduğum için en yoğun görülenlere aşı başladık.

Arı için yanımda iğne taşımam gerekiyor adrenalin iğnesi. Amerikadan geliyo bir sürü prosedür. Daha önce bal arısı soktu diye 15 gün yoğunbakımda yattım. 2 dakika içinde solunum duruyor :(

Falan fıstık yaa allah beterinden korusun ne diyim
Alerjik avratlar hep bizim gibi güzelmi oluyor demek :165:
Rabbim beterinden korusun şifanı versin inşallah kaptanım :)

Kimkiacaba

Daimi Üye
Tepki
15.405
Cnm akşam neden yemek yemedin?? Onun dışında hep geçiştirme olmuş menün.. yinede sporunu suyunu beğendim :)
Kuzum kahvaltiyi gec yaptik ve cok yedim aralar da olunca aksam acikmamistim bi de karbon yaptiydim hizli olsun diye tavuk patates bulgur pilavi sehriye corba vardi o yüzden yemedim.Korumadan tekrar diyete gecis zor oldu valla bu kadsr zorlanacagimi tahmin etmemistim.bi de sebepsiz şiş hissediyorum cok fena.stresten midir nedir anlamadim.

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Yeşillik yıkamayı sevmiyorum yine yıkadım ve belim koptu resmen spor yapmaya gücüm kalmadi

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Iyi Aksamlar :asikk::asikk::asikk:
Yogunum gelemedim..

30 EYLÜL MENÜ

SAAT 10:30
2 haşlanmış yumurta
5 küçük patates kiz.
Peynirr
Dom. Sal . Biber.
1 ceviz & 1 zeytin
1 lokma t.yag&bal
1 dl tb ekmek
Çay

SAAT 14:00
Yarım kelek

SAAT 15:30
Biraz Et kavurma
Yarım adana sadece eti
Bir lokma ince lavaş

17:00
Sütlü neskafe

20:00
Bir havuç

Su 2 lt..
Limonlu su 2 lt
Spor : Çemberle bacak hareketi saymadan yapiyorum ama çok bayağı..:)
Gaptanim Anajetim

@Elalis :kalp::kalp::kalp:
Seninle yarın görüşelim baby bugünlük yoğunum
@hepfit :165::165::165::165::165:
Eyyy ahali nefs bitteri bıraktı sayemde :gülsemmi: bırakmasaydı mi di acaba di:capkinbito:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar