MaLii
Kasabın Karısı
Dedin vee göynümü fethettinnnNabalımmm bea kaptan spor mpor sağlıklı beslenme falan filan

Dedin vee göynümü fethettinnnNabalımmm bea kaptan spor mpor sağlıklı beslenme falan filan
Isıtayım seniSobanın yanmasını bekliyorum, totom döndü tuşlara basamıyooom
Verecem kaptanim kaç defa vermeye geldim kızları bı görsen bacagimda dolaşıyorlar yoksa bu vakte niye koyayım
Seçenekler çokmuşMandalina portakal ye varsa kabugu Uzerine ohh miss dogal parfum Flower'imkuzine sobaysa pattis biber sogan mantar domates atin kuzineye ohh miss
ustune de köy ekmeği olsa koysanız ohh miss
Sizde mi Bulgaristan'lısınız canım ? Bizde baba tarafindan dedelerden göcmeniz
30.09.2018Ya ben yine zopa yicem ama
Menü bu. Vermem lazım biliyorum
Şu süreçte anladım ki bi bağımlılık söz konusu sanki ama aşılamayacak gibi değil. Nolur kızmayın. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Başaracağım. Çikolataya, tatlı yiyeceklere hayır diyeceğim günler yakın inşallah
@MaliPina @Ausencia_
Akşam yemeği yok mu? Ölürsün açlıktanMenü bildireyim
Sabah 1 yumurta
6 zeytin küçük dilim peynir
Marul maydanoz
Domates salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen haşlanmış tavuk
İki kaşık aşır çorbası
Saatler bugünde tutmadı ev kalabalık olunca
Su 2.5 lt devam ediyorum
Spor leslie 3 mil
@Elalis @23Zeyno @Melegim22
Kızz günü erken kapatılan menülere bayılıyorumVerecem kaptanim kaç defa vermeye geldim kızları bı görsen bacagimda dolaşıyorlar yoksa bu vakte niye koyayım
10
2 kaşık kadar menemen peynir salatalık zeytin
15.30
Küçük tabak taze fasulye 1kepce yayla çorba ama bitiremedim salata yoğurt
Su bol saymadım
Spor hem kızlardan hem halim yok kaptanim sadece oraya buraya kostur yürüyüş var
2 saat kosturmali yürüyüş
@begüm75
Akşama hafif oluyorum erken kapatınca kaptanimKızz günü erken kapatılan menülere bayılıyorum
Yok vakiit geç oldu diye yemedim aa dur kayısı kurusu yedim 5 tane küçük küçük wc içinAkşam yemeği yok mu? Ölürsün açlıktansabah ve öğle harika. Yarın hepinizden eksi gelicek
Bu hafta da böyle deneyelim. İyi bir eksi gelsin inş.. çok amin..Akşama hafif oluyorum erken kapatınca kaptanim
Hemseriyiz deseneOhhoo
Seçenekler çokmuş
Kuzene değil normal, of muzibe olan da var aslında, bir çılgınlık yapıp yarın sorayım Pattis mantar koyalım
Evet anne baba tarafından göçmeniz
Amin amin kaptanim lakin regl olacam bide bugün sıfır uykuBu hafta da böyle deneyelim. İyi bir eksi gelsin inş.. çok amin..
Kahvaltın güzel30.09.2018
Sabah
1,5 haşlanmış yumurta
İnce bir dilim kaşar
Domates, salatalık
Yeşil çay
Öğle
Sade kahve
Çikolatalı krep (ama kendim yapmadım. Komşum getirdi, biraz ayıp olmasın diye biraz da dayanamadığımdan)
Akşam
Bir kase siyah mercimekli Tutmaç çorbası
Su
yarım lt limonlu su
1,5 lt su
Cnm kaç haftalık ödemin var.. regl bile olsan bu hafta 800 gr gitmeli ki en az yüzde 1 olsunAmin amin kaptanim lakin regl olacam bide bugün sıfır uyku
Memleket seni tontis mi yapacak canım yoksa
Ehli keyiftesin kuzum yaa anacuğunla keyfini çıkar.zaten o da diyetteymiş. Çok kaçırmazsın![]()
İlk gün diyelim
Çok mu olmuş?