Geçmiş olsun canımKızlar ya iğneden geldik ayy bı ağlıyor kuzum daha 5 tane var
Geçmiş olsun canımKızlar ya iğneden geldik ayy bı ağlıyor kuzum daha 5 tane var
Bi tık![]()
İlk gün diyelim
Çok mu olmuş?
Gulbe gurbettesin çat kapı geleninde yoksa yemişim ev işini bırak aynen. Mecbur olmasam inan bende artık yapmam ciddi anlamda ev işinden BIK-TIM! !! yıllarca deli gibi temizlik yap, düzen takıntım temizlikten daha bela benim başıma ve ben şimdi araftayım, bir tarafta kafamda jilet gibi düzgün olmalı dediğim çekmeceler, raflar bir tarafta artık çok önem verdiğim keyfim ve kahyasıAynen öyle küçük De gündüZ çok uyumuyor 40 dk uyuyor 2 saat ayakta
İnan ev umrumda değil ya saldım mok götürüyor
Öyle canım bıraktım gitti sadece yemek ve zorunlu mutfak toplama canımmGulbe gurbettesin çat kapı geleninde yoksa yemişim ev işini bırak aynen. Mecbur olmasam inan bende artık yapmam ciddi anlamda ev işinden BIK-TIM! !! yıllarca deli gibi temizlik yap, düzen takıntım temizlikten daha bela benim başıma ve ben şimdi araftayım, bir tarafta kafamda jilet gibi düzgün olmalı dediğim çekmeceler, raflar bir tarafta artık çok önem verdiğim keyfim ve kahyasıve ben ciddi anlamda keyfim ve kahyasını tercih etmek istiyorum sadece...
Cix suan tarti hic ole demiyo sabhda arti vardiYarına kesin eksi gelir zümrüdüm ankam kuşum
Mali enişte niye evlenmiş acabadün akşam iki duble bişey içtik deniz kenarında.bana dediği şey :çok uykum var eve gidince uyuycaz dimi hatun
uyudu mu evet malesef uyudu
Ayy ela çok geçmiş olsun alerji zor . Oğlumun arkadaşı şimdi tedavi görüyor alerji için, çocuk dağa okula başlayamadı, ozon tedavisiymis Konya da. Yurt dışına gönderdiler kanını test için, 78 ürüne alerjisi çıkmış çocuğun.Köküm alerji fit2 yıldır aşı tedavisi görüyorum ama faydasız. Elimden geldiğince o lanet ilacı içmiyorum. Ama dün bi kalktım sol gözüm küçülmüş kanlanmış ve içinde milyonlarca iğne var gibi. Mecburen içtim. Ayakta uyutuyo namussuz ilaç. Gün içinde milyon kere hapşurma, devamlı akan bir burun. Ve bütün yıl boyunca neredeyse
banyodan sonra deli gibi kaşınma. Soğukta kabarma kaşınma. Bı sene denizden sonra da olmaya başladı. Güneşe çıkınca göz sulanması
hangini sayayım ki.
Şimdi gözlere vurdu. Görmeme engel olmasa yine içmiycem ama
40 alerjen testinden 39 u pozitif hemde 4+ .iki kolumdan olduğum için en yoğun görülenlere aşı başladık.
Arı için yanımda iğne taşımam gerekiyor adrenalin iğnesi. Amerikadan geliyo bir sürü prosedür. Daha önce bal arısı soktu diye 15 gün yoğunbakımda yattım. 2 dakika içinde solunum duruyor
Falan fıstık yaa allah beterinden korusun ne diyim
Offf off kafamı duvara vura vura öğretecem bunu kendime, işin kötüsü sen yaptıkça erkekler de alışıyor hep bekliyor artık o düzeni. ..Bırak dağınık kalsın ördiğim yaa. Temizlik yapmaya mı geldik dünyaya
Eşim bigün öğle uykusuna gelmiş eve. Ben de temizlik yapıyodum. Hemen kıvrıldım yanına. Dedi hatun sen de mi uyuycan?
Hee dedim özendirdin.
Ama camlar buzlu cam kıvamına gelmiş silsen mi acaba?
Höyyytt dedim, babam beni cam sildir diye mi verdi sana, şikayetin varsa kalk kendin sil.
Tamam uyuyalım dedi
Cam temiz diye madalya takanınız var mı
Alerjik avratlar hep bizim gibi güzelmi oluyor demekKöküm alerji fit2 yıldır aşı tedavisi görüyorum ama faydasız. Elimden geldiğince o lanet ilacı içmiyorum. Ama dün bi kalktım sol gözüm küçülmüş kanlanmış ve içinde milyonlarca iğne var gibi. Mecburen içtim. Ayakta uyutuyo namussuz ilaç. Gün içinde milyon kere hapşurma, devamlı akan bir burun. Ve bütün yıl boyunca neredeyse
banyodan sonra deli gibi kaşınma. Soğukta kabarma kaşınma. Bı sene denizden sonra da olmaya başladı. Güneşe çıkınca göz sulanması
hangini sayayım ki.
Şimdi gözlere vurdu. Görmeme engel olmasa yine içmiycem ama
40 alerjen testinden 39 u pozitif hemde 4+ .iki kolumdan olduğum için en yoğun görülenlere aşı başladık.
Arı için yanımda iğne taşımam gerekiyor adrenalin iğnesi. Amerikadan geliyo bir sürü prosedür. Daha önce bal arısı soktu diye 15 gün yoğunbakımda yattım. 2 dakika içinde solunum duruyor
Falan fıstık yaa allah beterinden korusun ne diyim
Kuzum kahvaltiyi gec yaptik ve cok yedim aralar da olunca aksam acikmamistim bi de karbon yaptiydim hizli olsun diye tavuk patates bulgur pilavi sehriye corba vardi o yüzden yemedim.Korumadan tekrar diyete gecis zor oldu valla bu kadsr zorlanacagimi tahmin etmemistim.bi de sebepsiz şiş hissediyorum cok fena.stresten midir nedir anlamadim.Cnm akşam neden yemek yemedin?? Onun dışında hep geçiştirme olmuş menün.. yinede sporunu suyunu beğendim
Eyyy ahali nefs bitteri bıraktı sayemdeIyi Aksamlar
Yogunum gelemedim..
30 EYLÜL MENÜ
SAAT 10:30
2 haşlanmış yumurta
5 küçük patates kiz.
Peynirr
Dom. Sal . Biber.
1 ceviz & 1 zeytin
1 lokma t.yag&bal
1 dl tb ekmek
Çay
SAAT 14:00
Yarım kelek
SAAT 15:30
Biraz Et kavurma
Yarım adana sadece eti
Bir lokma ince lavaş
17:00
Sütlü neskafe
20:00
Bir havuç
Su 2 lt..
Limonlu su 2 lt
Spor : Çemberle bacak hareketi saymadan yapiyorum ama çok bayağı..
Gaptanim Anajetim
@Elalis
Seninle yarın görüşelim baby bugünlük yoğunum
@hepfit