Bu gün kısmen daha iyiyiz oğluma kehribar yaradı sanki sakinleşti kız kendi kendine işte bende onlar ile bakalım öyle@Gulbe seker bugün nasılsın kuzum? Yavrular nasıl iyimisiniz?
Sağolasın canım siz nasıl oldunuzGeçmiş olsun pempis
Hee canım pirincini sormuştum 1kepce aldım onua bitiremedim zatenKuzum dışarı çıktıydım görmemişim şu mesajını. Çorba ben de her gün içiyorum. Neyini soruyorsun yaylanın pirincini mi?
Gözden olursam neden olmasn
Başlarım püskevitine bak.
Artıdasın bonus. Bu hafta takımın herosusun. Ona göre davran. Sen feriştahsın. Arzularının esiri olma
Aaa sen nası zengosun daha bunu bilmiyorsun
Zengoluk kural 24- Kendi işinizi kendiniz yapmayın. Verin parasını pis fakirler yapsınlar
Ay yavrum Allah acil sifalar versinKızlar ya iğneden geldik ayy bı ağlıyor kuzum daha 5 tane var
Amin canım cumlemizinkineAy yavrum Allah acil sifalar versin
Harem ağası var mıydı kız seni harem ağası yapıcam kızlara az işve cilve üğretesin raks etsinler karşımda seksü seksüüüüAh kız beni netcen
çıtırları topla
Dur yavrum çaktırma harem de ayaklanma olur sensin gözdem çaktırmadan gel has odamaKuzum dışarı çıktıydım görmemişim şu mesajını. Çorba ben de her gün içiyorum. Neyini soruyorsun yaylanın pirincini mi?
Gözden olursam neden olmasn
Başlarım püskevitine bak.
Artıdasın bonus. Bu hafta takımın herosusun. Ona göre davran. Sen feriştahsın. Arzularının esiri olma
Aaa sen nası zengosun daha bunu bilmiyorsun
Zengoluk kural 24- Kendi işinizi kendiniz yapmayın. Verin parasını pis fakirler yapsınlar
Oooyyyyy kıyamam kırk uştur ondan da biraz ağlamasıKızlar ya iğneden geldik ayy bı ağlıyor kuzum daha 5 tane var
Kestane desem sopa yicem eminimOy
Soba yakıyoruz
Yaşasııınnnnn
Sobanın üstüne ne koyulur ki?
Sordum onu,dahaKestane desem sopa yicem eminim
Kuru üzüm var mıSordum onu,dahayokmuş burada