Saol cnm.. adını değişmişsin yineGeçmiş olsun can hippo
Saol cnm.. adını değişmişsin yineGeçmiş olsun can hippo
Geçmiş olsun pempisKızlar şimdi acilden geldik sabahtan beri acildeyiz buyuk kızıma hava verildi bide kabizmis ilaç verildi popodan ve bronşit başlangıcı varmış ciğerleri dolmuş 3gun iğne verdi sabah akşam persembede çocuk doktoruna götürecez kucugude şurup verdi
Kuzum günde 3 tür topla yeterli daha fazlası bünyeye zarar
Canım sıkıldıkça bişeyleri değiştiriyorumSaol cnm.. adını değişmişsin yine
İnox ne kızz?? Cam ocağın yanında esamesi okunmazz
Bence bekleme yazmak için yazık bize değil mi merak ediyoruz adini kalbine yaz yeni bölümleri ne zaman eklenecek acaba
Ayyy burçla alakalı değildir herhalde. Oğlak burcu inatçı olması lazım normaldeIste istediğim bebek tipi burcu nu ona göre tüp yapım ben
Kuzum attigin araba için sana yarın dönüş yapacağım ustalar karar verememisÇok yoruldum ya la
Yarına kesin eksi gelir zümrüdüm ankam kuşum10.00 1yum kivrck domt saltlk pynr zeytn 1dlm tb
14. 1kahve yarim elma
17. Tavuk salata ayran
Su 2lt
Spor yapamadim
@Elalis
Yaaa işte jetlerim benim  gelsin eksiler oohh ohhMenüm
11.00 gibi
1.5 dilim t.b ekmeği
Birkaç dilim sucuklu yumurta
Peynir zeytin domates 2 gun kurusu cay
14.00
Sekersiz Kahve
17.30
1 domates yarim kabak dolmasi, 1 domates söğüş, 1 kase yoğurt
Su: 2-2.5 lt. normal 500 ml. limonlu ılık su
Spor: 600 ip atlamaca
3 mil Leslie
Total 255 point
@Elalis @begüm75
Ördik çok güzel menü, acıkırsan Yemen’de de sakınca yok.. mandalina yemişsin yaşasın meyveMenü
Sabah 9.00
Yarım dlm tb ekmeeee
Yumurta
İki halka sucuk
Zeytin
Kocaman bir kase yoğurtlu semizotu
Peynir
Nane maydonoz
İki çatal patates kızartması
Öğle 13.30
Közlenmiş kapya biber konservesinden iki kaşık ve közlenmiş bir patlıcan. Üzerlerine yoğurt döktüm isot ekeledim.
Ara 16.30
Bir mandalina
Akşam 18.00
Çok Acıkrsam kabak yemeği
Yoğurt
Çok acıkmazsam bir bardak süt ve üç ceviz heralde. Nasıl olur kaptan?
Su 2 lt
@Floweroflife
Yazınca bı ceee de bana olur mu merak ediyorum ben adını kalbine yaz i çok matrak şapşal komik aynı anda duygusal olmuş ikizlerim ben belli oluyor demiAynı anda yazdığım çok hikaye var o yüzden elim bir hafiflesin daha odaklanarak yazarım diye düşündüm ama birinci bölümü epey yazdım. Buğra Feride'nin babaannesi Müfide hanımdan çok çekecek galiba kadın en sevdiğim lafını esirgelemeyen atarlı tiplerdenBeni Kalbine Yaz GG'nin final bölümünü bekliyordu çünkü Eylül ne halde görüp ona göre ilerletecektim. Sanırım bir zaman atlaması yapıp Eylül'ün doğum yapacağı ana gideceğim yeni bölümünde
Yazınca bı ceee de bana olur mu merak ediyorum ben adını kalbine yaz i çok matrak şapşal komik aynı anda duygusal olmuş ikizlerim ben belli oluyor demi
Doğru söyleyeyim mi ama sana uyar mo bilmem , sabahları ekmek yemeğe başlayınca geçti, karbonhidrat atağı imiş o, sağlıklı karbonhidrat alınca p saldırmalarım bitti..@igdedaliçorba sorduğum mesajı unut kahveyle bisküvi yedim.
Balık salata yiycem sadece söz.
@Floweroflife kurabiye püskevit bağımlılığını nasıl yendin brezil bakış açılı fılavırım de hele