Oha kazık kadarlar ya, küçük değillermiş. Ben de rahat edemezdimünv 2. sınıf birisi diğeride 1. sınıf
Oha kazık kadarlar ya, küçük değillermiş. Ben de rahat edemezdimünv 2. sınıf birisi diğeride 1. sınıf
bana hakaret edip hakaret duyduktan sonra napıyım geldiler gitmi diyim diyor.Oha kazık kadarlar ya, küçük değillermiş. Ben de rahat edemezdim
Hadi ya hakaret kötüymüşbana hakaret edip hakaret duyduktan sonra napıyım geldiler gitmi diyim diyor.
insan olda bir kerede adam gibi ol..
yok valla akıllanmaz bu o değilde bende onun seviyesine iniyorum tövbe est.
her pazar gerginlik nefret ettim iyice..
Kuzum dışarı çıktıydım görmemişim şu mesajını. Çorba ben de her gün içiyorum. Neyini soruyorsun yaylanın pirincini mi?İgdem ya burdayken sorayım yemek yiyecez şimdide eşim illa iç için isinsin diye tutturdu çorbada yayla çorbası ne yapayim
Valla niyeti bozdum harem kurcam seni Elalis hepfit Ördiki alıcam cariye olucaksınız sonra vurucam kırbacı vurucam kırbacıııı sabahlar olmasın
Başlarım püskevitine bak.@igdedaliçorba sorduğum mesajı unut kahveyle bisküvi yedim.
Balık salata yiycem sadece söz.
@Floweroflife kurabiye püskevit bağımlılığını nasıl yendin brezil bakış açılı fılavırım de hele
Aaa sen nası zengosun daha bunu bilmiyorsunKız oluyomu öle
Benim gram altınım var yaptırem hemen birine
bir olur iki olur 3.de seviyesine iniliyorHadi ya hakaret kötüymüşkarşılık vermek yerine ağzını topla desen kızar mi
hani o anda sinirden ne dediğini bilmiyorsa belki kendine gelir
Ara ara giriyo cnm ağrı.. zonkluyor..Hippo nasıl oldun sen başın geçtimi?
Iste istediğim bebek tipi burcu nu ona göre tüp yapım benBizde de 9 aylık bebik vardı ama nasıl akıllı maşallah çakıl, allah sana öyle bebik versin. oynarken uyuyakaldi, bi kezde uykusunun arasında mama içti o kadar. Hiç ağlamadı maşallah
İnox ne kızz?? Cam ocağın yanında esamesi okunmazzİnsanlık durdu durdu arandı rahatlık battı ve napsamda kendime eziyet etsem mutfağı dar etsem diye düşünürken bi ampül yandı kafasında
İç sesi dedi ki: inoxu bul bul bul.... inoxu üret ret ret....herşeyi inox yap yap yap... ocağın bile inox olsun sun sun sun... kafayı ye ye yeee çıtır çıtır
Kızım sen bi özel msjına baksanaaaaaaBeni dimi beni beniiii bihterini
Ayy çok kötü olmuş...Of yaaa
Burda bizim köpeklerin arasına bi köpek katıldı 4-5 gündür
İnsanlara havlıyor üstlerine gidip
Kalanı da onu örnek alıp havlıyorlar insanlara
Ay bu hayvanlara bişey yapacaklar buradakiler kesin ya
Beslemeye indik de .. yoldan geçen 4 kişilik erkek grubun saldırdılar valla zor kovaladık
Nasıl yola getircez bunları ya
Okuma kızzz.. dal direkGeçmiş okumaktan yazamayan bir adet mimu saygılarını sunar efendim
Bence bekleme yazmak için yazık bize değil mi merak ediyoruz adini kalbine yaz yeni bölümleri ne zaman eklenecek acabaBirkaç bölümdür ağlatıyor ama finalde mutlu eden gözyaşlarına sebep oldum o güzel olduAslında hikayenin bölümleri site versiyonu değiştiğinde hasara uğramıştı kodlamalar ve silinen resimler yönünden
o sebepten ötürü baştan düzenliyorum şu durumuna rağmen beğenmene de çok sevindim. Düşüncelerini paylaştığın içinde ekstra teşekkür ederim çok mutlu oldum gerçekten
Buğra artık ne Geçmişin Gölgesinde ne de Beni Kalbine Yaz da fiziksel olarak yok ama ismi ufak tefek geçebilir tabi. Benim onunla alakalı başka bir planım vardıkötü adamımın İzmir'den berbat bir halde gittikten sonra o ruh haliyle neler yaşadığını da yazacağım çünkü sevilen bir karakter olmamasına rağmen hikayeyi eklediğim başka yerlerden de bundan sonraki hayatını merak eden çok oldu. Hatta konuyu açtım bile sadece yazım için bekleyecek biraz Kendime Yalan Söyledim (Tanıtım)
Okuma kızzz.. dal direk
Geçmiş olsun can hippoAra ara giriyo cnm ağrı.. zonkluyor..
Sorduğun için saol cnm...