Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Ben arada açayım bu konuyu mortim :D

Haklısın geçen hafta süpürmüştüm evi bide bugün süpürdüm. :D yeter bence :D

Ben 5 senelik evliyim. Bir kere sildim cam:D o da epey kötüydü bide oturma odasının camıydı bide misafir gelecekti.
Bi ara baktım eşim siliyor camı içimde bişey kıpraştı utanacak gibi oldum sonra hemen savdım başımdan utanmayı. Ellerine sağlık didim :D Kol kaslarına kuvvet maşallah maşallah :D Eşim de rahattır bu konuda yine sağolsun:)

:cokkomik:
Ayyy eşim cam sildirmez bana çok şanslıyım :heyecan: ya boşver der ya da kendi siler :165:

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Ay bian dejavu yaşadım kabus gibi olmuştu bi de bebek vardı bizde sabaha kadar uyumayan 12 de eve gelip bebek baktık bide oy çile. Oyu seninkiler içince sacmalamamis benimkiler habire güldü yaaa ne olduğu belli i
Olmayan şeylere
Bizde de 9 aylık bebik vardı ama nasıl akıllı maşallah çakıl, allah sana öyle bebik versin. oynarken uyuyakaldi, bi kezde uykusunun arasında mama içti o kadar. Hiç ağlamadı maşallah :tatlim:

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538

Palamut yapıcam fırında yanına mercimek çorba içeyim mi yoksa salatayamı abanayım mutlu bir inek gibi?

Pazartesi salı regl gelmesi lazım.
@hepfit le aynı gün olmuştuk yani onunda zamanı
Ah bebegim ben de pko var, benimkinin zamanı yok canı ne zaman isterse :aglak: daha hiç belirtim bile yok Benim, belirtilerden 1 hafta 10 gün sonra adet oluyom:aglama:

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
evde erkek olmasından nefret eden bana Allah ceza gibi 3 aynı sülaleden verdi pazar günü eşimin yeğenleride burda başka zaman köye gider kalbimi kırarak şimdi kalası tuttu..
bide çocukların sana zararı ne diyor.. Evde adam sevmiyimmm rahat edemiyom..
Kaç yaşındalar? Ben de rahat edemem.

Bonus

Sahiplenme.. senin değil bu dikenler...
Tepki
2.993
İnsanlık durdu durdu arandı rahatlık battı ve napsamda kendime eziyet etsem mutfağı dar etsem diye düşünürken bi ampül yandı kafasında :fikir:

İç sesi dedi ki: inoxu bul bul bul.... inoxu üret ret ret....herşeyi inox yap yap yap... ocağın bile inox olsun sun sun sun... kafayı ye ye yeee çıtır çıtır

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
@igdedali hanimis

11:00
1 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
1 parca peynir
5 siyah zeytin

16:30 (kas çalışacağım günler karbon alacam kuzum, haftasonuna denk getiririm merak etme emi)
Yarım tabak makarna (5 kasik falan,sossuz sade)
1 kase yoğurt

Gelelim spora;
30 dakika eliptik=120 p
30 dakika tempolu yürüyüş=75 p
Eşim zorla kas çalıştırıyor :vurunbeni:
400 ağırlık çalışması (her bölgeye yönelik,5 kg ve 2 kilo ağırlıklarla calistiriyor)= 10+60=70 p
Toplam=265 p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar