Temem.
Beni idareyle papaz etmeyin
Ayyy eşim cam sildirmez bana çok şanslıyımBen arada açayım bu konuyu mortim
Haklısın geçen hafta süpürmüştüm evi bide bugün süpürdüm.yeter bence
Ben 5 senelik evliyim. Bir kere sildim camo da epey kötüydü bide oturma odasının camıydı bide misafir gelecekti.
Bi ara baktım eşim siliyor camı içimde bişey kıpraştı utanacak gibi oldum sonra hemen savdım başımdan utanmayı. Ellerine sağlık didimKol kaslarına kuvvet maşallah maşallah
Eşim de rahattır bu konuda yine sağolsun
Seviyorum bendebenim yerimede atla çok severim ben ip atlamayı
Raki, viski en son da biraYaaa diğerleri ne içti o da önemli şimdi
Bebek oluşumu için doktor ilk 2 ay 36 saate bir ilişki öneriyor zor olursa gün aşırı. Bebek için.36 saat ne kız insan yorulur ayol
Bizde de 9 aylık bebik vardı ama nasıl akıllı maşallah çakıl, allah sana öyle bebik versin. oynarken uyuyakaldi, bi kezde uykusunun arasında mama içti o kadar. Hiç ağlamadı maşallahAy bian dejavu yaşadım kabus gibi olmuştu bi de bebek vardı bizde sabaha kadar uyumayan 12 de eve gelip bebek baktık bide oy çile. Oyu seninkiler içince sacmalamamis benimkiler habire güldü yaaa ne olduğu belli i
Olmayan şeylere
Ah bebegim ben de pko var, benimkinin zamanı yok canı ne zaman isterse
Palamut yapıcam fırında yanına mercimek çorba içeyim mi yoksa salatayamı abanayım mutlu bir inek gibi?
Pazartesi salı regl gelmesi lazım.
@hepfit le aynı gün olmuştuk yani onunda zamanı
Kaç yaşındalar? Ben de rahat edemem.evde erkek olmasından nefret eden bana Allah ceza gibi 3 aynı sülaleden verdi pazar günü eşimin yeğenleride burda başka zaman köye gider kalbimi kırarak şimdi kalası tuttu..
bide çocukların sana zararı ne diyor.. Evde adam sevmiyimmm rahat edemiyom..
Yok bebegim, bu bi yumurtalık yapısı. Halalarıma çekmişim, halamın biri 5-6 ayda bir adet oluyordu, allahtan o kadar uzun değil benim ki@hepfit bu zıkkım ne çok kişide var geçmiyomu ya yokmu tedavisi?
Doğursan geçermi acaba
Yok bebegim, bu bi yumurtalık yapısı. Halalarıma çekmişim, halamın biri 5-6 ayda bir adet oluyordu, allahtan o kadar uzun değil benim ki
Seviyorum merkezTEMizlik yaptım ölüyeeaaaaahhhh
Temizlikten nefret ediyorum ya ne gereksiz şey
ünv 2. sınıf birisi diğeride 1. sınıfKaç yaşındalar? Ben de rahat edemem.
Kız yok olamamak acayip stres yapıyor, bi de bi bok mu yedim hamilelik var mıdır stresi oluyorArası uzun olsun hep istediğimiz şey