Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461
Canım sağolasn sorup duruyorsn beni.
Bn iyiyim sen naslsn.
Diyet modunda değilim yazmştm. Yediklerimde buraya pek uygn değil. Oyüzden menü vermiyorm.
Kötü yediğimi biliyorm ama 2.bi ağızdan daha duymamak içn yazmıyorm.
Ne kadar sürecek peki bu durum kajum:(

saydin78

♡♡♡ 55 olacağım ki ;)
Tepki
8.390
Screenshot_20180930-140549.jpg

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Canım sağolasn sorup duruyorsn beni.
Bn iyiyim sen naslsn.
Diyet modunda değilim yazmştm. Yediklerimde buraya pek uygn değil. Oyüzden menü vermiyorm.
Kötü yediğimi biliyorm ama 2.bi ağızdan daha duymamak içn yazmıyorm.
2. Bi ağızdan duymak fayda sağlıyor ama kajum biliyorsun :bayik: sen yine de kopma burdan yaz menülerini ki tepeler dağ olmasın.

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
öhöm diyalog aynen şöyle gelişmektedir
Mali(ben): -günaydın yiğidim aslanım erkekim nittin o işleri yapak mı bişeyler:165::165:
Kasap: - arkadaşım gider misin lütfen öteye:bayik::bayik:
Ve perde kapanır :kriz::kriz::kriz:
resmen dramhahahaha
Gecelik ise yaramıyor mu bizde hala yarıyor sinyal gibi

Çakıl80

Tepki
23.275
Ay bian dejavu yaşadım kabus gibi olmuştu bi de bebek vardı bizde sabaha kadar uyumayan 12 de eve gelip bebek baktık bide oy çile. Oyu seninkiler içince sacmalamamis benimkiler habire güldü yaaa ne olduğu belli i
Olmayan şeylere
Ortamın ayigi bendim çakıl :aglak: gerçi allahtan bizimkiler çok sarhoş olmuyor, sadece içince ekstra çok konuşuyorlarmış başım ağrıdı :cilgin:

Çakıl80

Tepki
23.275
Olmuyor ya bu ev toplanmıyor. Nefret ediyorum temizlikten. Dağınıklıktan. Sürekli elim üstünde olunca temiz kalırmış. Neyim ben? Motor muyum? Temiz düzgün bırakın o halde. Tek benim mi elim var? Bok götürsün vallahi yeter ama öylesi de kötü. Nefret ediyorum toparlanamamaktan. Ulan bir de 3 kişyiiz evde sadece. Saldım gittiğinin kanıtı olsun bu yazdıklarım. Halime şükrediyorum yine. Evet evet sizin daha çok nüfusunuz var siz napasınız bu durumda. Kendime bakıyorum size bakıyorum yine toparlayasım gelmiyor hiçbiryeri. Faydası yok yani. Her neyse. Nefret ediyorum toparlamaktan temizlikten. Yada toparlanamamaktan daha doğrusu.
Bizde şuan iş bölümü var herkese görev bebek olunca da görev dağılımı yapcaz başka türlü zor

Çakıl80

Tepki
23.275
Kızlar şimdi acilden geldik sabahtan beri acildeyiz buyuk kızıma hava verildi bide kabizmis ilaç verildi popodan ve bronşit başlangıcı varmış ciğerleri dolmuş 3gun iğne verdi sabah akşam persembede çocuk doktoruna götürecez kucugude şurup verdi
Çok geçmiş olsun hava verilince rahatlamıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar