Camışlar nası uyur isimli belgeselim yayındaydı bu gece ve sabah ...İzlediniz mi
O ara bende "dünyada uyumadan yaşayan canlı var mı " belgeselini çekiyordum
Camışlar nası uyur isimli belgeselim yayındaydı bu gece ve sabah ...İzlediniz mi
1 paket biskuviden 2-3 taneye inmiş, olmasa süper menuymus ama olmuş kızma kendineCumartesi
9:00
2 yumurta sosisli
1 dilim çavdar
10 tane zeytin
2 küp peynir
Domates
10:00
2 hurma+süt
13:00
3 kaşık kadar haşlanmış et
15:30
5 i bi yerde ve yeşil çay
3 galete, krem peynir
18:30
2 si bir arada kahve
20:00
1 kase dolu kuru fasulye
Minik 1-2 lokma ekmek
Misafirle 2-3 tane kurabiye kaçırdım.
Su baya az içtim spor yapamadım.
@igdedali @Ausencia_
Kurabiyeden sonra öküz gibi pişman oldum.
Bide oturunca midem sıkıştı iyice bi sinir geldi dellendim.
Millet gitti o hırsla nasıl topladım ortalığı bilmiyorum.
Çocukları yatırdım uzun süre kulaklığımla sakinleştim burayada öyle geldim.
Yok bu durumdan kurtulucam bi şekilde otururken kendimden huylanmak istemiyorum artık.
Normal bir insan bedeni istiyorum sadece.
Aynı zamanda bir deve gibi yemekte istiyorum.
Nenem yazmışortadan kaybolmaya gelmiyor herkese Bi işbe Bi cilve herkese iş atıyor napacaz ben bu la acabası dedik @Portakal Sulu Ordek kabülümüz o da olur arada kalır renk olur grup olur ama yok durmayııııı göynümü yanlış insanlara vermişiiiiiiiiimmmmö
bana boynuzlu özge mi dicek ler hepfit özgeyi boynuzluyor mu dicek ler
Senin öyle lüksün Yok bizim yaşlarımızda gezdinGözüm.korktu bizde de tüp olursa 2 tane konacak yolun başındayken vazgecesim geldi
Benim yeni aldığım tartda öyle yaGerçekten mi ay bilemdim ki şimdi
Sürekli yer degistirdim ve sürekli tartildim eski tartti mi ben koydum banyoya 7 8 ay sonra tartilmaya başladım hep aynı değeri veriyordu
Bakliyat grubuyla vedalaştın mı begüş bu hafta sonuna kadan@igdedali kaptanım menumu yaziyorum
Sabah (07:00)
1 dilim ekmek
Peynir
Zeytin (15 tane vardir)
Öğlen (12:00)
Nohut yemegi
Yoğurt
Salata
Akşam (20:00)
Çinekop baligi kizartma
Salata
1 dilim ekmek
Su:1,5 lt
Spor: 45 dk eliptik (bu eliptik beni aşırı cok yormaya başladı, ozellikle diz ve ust bacagimi umarim hamliktandir)
Nerelerine vuram? Akşama kadan atıştırmışsın. Leptin koşarak uzaklaşmış bonuscanCumartesi
9:00
2 yumurta sosisli
1 dilim çavdar
10 tane zeytin
2 küp peynir
Domates
10:00
2 hurma+süt
13:00
3 kaşık kadar haşlanmış et
15:30
5 i bi yerde ve yeşil çay
3 galete, krem peynir
18:30
2 si bir arada kahve
20:00
1 kase dolu kuru fasulye
Minik 1-2 lokma ekmek
Misafirle 2-3 tane kurabiye kaçırdım.
Su baya az içtim spor yapamadım.
@igdedali @Ausencia_
Kurabiyeden sonra öküz gibi pişman oldum.
Bide oturunca midem sıkıştı iyice bi sinir geldi dellendim.
Millet gitti o hırsla nasıl topladım ortalığı bilmiyorum.
Çocukları yatırdım uzun süre kulaklığımla sakinleştim burayada öyle geldim.
Yok bu durumdan kurtulucam bi şekilde otururken kendimden huylanmak istemiyorum artık.
Normal bir insan bedeni istiyorum sadece.
Aynı zamanda bir deve gibi yemekte istiyorum.
O ara bende "dünyada uyumadan yaşayan canlı var mı " belgeselini çekiyordum
Aigdos yaa
Len urfaya yağmurdan çok toprak yağıyor ne temizliği, temiz kalmasıOlmuyor ya bu ev toplanmıyor. Nefret ediyorum temizlikten. Dağınıklıktan. Sürekli elim üstünde olunca temiz kalırmış. Neyim ben? Motor muyum? Temiz düzgün bırakın o halde. Tek benim mi elim var? Bok götürsün vallahi yeter ama öylesi de kötü. Nefret ediyorum toparlanamamaktan. Ulan bir de 3 kişyiiz evde sadece. Saldım gittiğinin kanıtı olsun bu yazdıklarım. Halime şükrediyorum yine. Evet evet sizin daha çok nüfusunuz var siz napasınız bu durumda. Kendime bakıyorum size bakıyorum yine toparlayasım gelmiyor hiçbiryeri. Faydası yok yani. Her neyse. Nefret ediyorum toparlamaktan temizlikten. Yada toparlanamamaktan daha doğrusu.
Ay isterse şey yağsın afedersin umrumun şeyinde değil artık. Yeter ulan
Aus yaa
Len urfaya yağmurdan çok toprak yağıyor ne temizliği, temiz kalması
Bakliyat grubuyla vedalaştın mı begüş bu hafta sonuna kadan
Rüyamda senin menüleri yorumluyorum. Her gün kuru fasulye, bulgur filan yemişsin. Len nası sıkıntıya girdim
O kızartma balık ne ayrıca akşamın 8'inde?
Kızartma yok demedik miiii
Öğlen bakliyat yediysen akşamı hafif atlatmanı beklerim
Su da artık 1,5 görmek istemiyorum Begüş En az 2...
Bi sporun çok iyi geldi. O ağrılar da hamlıktan büyük ihtimal.
Olmamış begüş. Bugün temiz menü bekliyorum
Nerelerine vuram? Akşama kadan atıştırmışsın. Leptin koşarak uzaklaşmış bonuscan
Akşamki kurabiye için yeterince sıkıntı çekmişsindir bişey dememe gerek yok
Spor yok, su yok...
Normal bi insan bedeni hemen ötende. Bi kulaç daha atsan karadasın... At ulan o kulacı ben ittirrim arkadan
80 leri görelim sonra 70'ler... Gel burada kıyafetlerimin hepsi bolhezeyanlarınla kafamı şişir istiyorum be
Geçmiş olsun AhummHayrişim iki gündür gelemedm dün hastalıktan kafamı kaldıramıyodum buhün de mevlit ve kvdeydim mevlütte tabağımı direk çocuklara yedirdim
Sabah 10
4 badem biraz üzüm
Öğlen 13:00
Bir yumurta
Peynir zeyin
Domates
Bi dlm ekm
Ara
Bi dolma (ısrar)
Akşam 20:00
Haşlama et
Domates yemeği
Salata
Su az oldu
Spor yok hala hastayım
Ne kadan şeyli bir cümleAy isterse şey yağsın afedersin umrumun şeyinde değil artık. Yeter ulan
Canım benim sinirini yedigimAy isterse şey yağsın afedersin umrumun şeyinde değil artık. Yeter ulan
aynen de öyle saydınımCanım benim sinirini yedigim
Bırak daginik kalsin beee
Daginiklar daha kıymatlı
Kız valla billa oyle yaaaynen de öyle saydınım