Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
geçmiş olsun anajetim balım :mavis:

menün güzel , bulgur içinde ideal gün :harika:

azcık pilavlar çok mu olmuş ne kaptanım malim ,
sporla telafi edilmiştir ama ancak korur kilonu . sen bu menüyü yorumlasan sanki 7 verirdin spor hatrına :hoop:

çok pis yerleştiririm hiç beklemem de , senin tartıyı ne yapcaz banu ?
yine tırt .

menün harbi entresan olmuş ...sana eksi getirir kesin

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

o nasıl spor puanı tellioğlu iğde :heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

şahane menü desire ... korumayı bırak eksiler getirecek kadar şahane :bengeldim:
5000 ip atlamak nedir yaa açıkla bana bunu :bayik:

Tevolly

Alıştık artık:))
Tepki
9.007
Tüm hasta yavrulara şifalar olsun :kaalp:
Üzerin e alınayım çünkü bu gece bizim oğlanın burunn tikanikligi ve öksürüğü basladi :(
Amin Allah herkese şifa versin..
Ben direk balkondan atmaya kalkmışım
Kesin çözüm
:165::165:
Hatırlıyorum o anı, içim el vermemişti
:165:
Valla seni bonusu ve @igdedali 'ni okuduktan sonra kızının laftaki icraatları çok masum geldi :krizz:gidip öpem kızımı :ninni:
Bundan böyle sana zinhar tek kalpli günaydın ve iyi geceler mesajları yasaktır :para:
Opucuklu zıplamalı olursa efdaldir :denizkizi:
Günaydın kızlar.. kahvaltıya misafirim gelecek .. hadi ben kaçtım :vecihi:
Ne yicen :165: sen kahvaltiya dayanamazsin :zipla:

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613

:165::165:ana kucağı için çoook masum hayallerin vardı flo , yıkmak istemedim :kriz:

Şimdi çok zayıfta bulmuştur annen seni:heyecan:
Yok
Annem dündük gerçekçi bir biçimde söyler. İyi olmuşsun ama verme daha fazla dedi
Zayıf demedi
(O da diyet yapıyor)
Geçen gittiğimde zayıflamışsın ama toton hala büyük demişti annem vr teyze konseyi

Çakıl80

Tepki
23.275
:aglama::aglama::aglama:
Sıfır alıp oturdum yerime. Kaçmayım diye yazdım. Ama siz Doğum gününe gittiğinizde yemiyor musunuz gerçekten. Motivasyonunu bozduklarım varsa özür. :aglama:
Enerjiyi depoladın artik daha sıkı sarılırsın sıkıntı yok ben daha kötülerini yemiştim alışkanlıklar değişiyor ben 1 yıldır kola içmiyorum eskiden günde 5 litre içerdim evde nutella cips eksik olmazdı artik canim almak bile istemiyor o reyondan etkilenmiyorum. Zayıf 2 noktam kaldı simit ve ekmek onlarda kontrol sağlarsam supper olacak. Demem o ki sen de yaparsın doğum gününe gittiğinde pasta çok yağlı ve tatsız gelecek inan sırf krem santi diyeceksin lezzetsiz diyeceksin ama börek lerden nasıl kaçarsın onu ben de henüz bilmiyorum ay bide gözleme den de kaçmayı öğrenmeliyim :bayilacam:

Gulbe seker

❤️ Cilveli Kahve❤️
Tepki
5.720
Gülbe kızın kaç yaşındaki

Ben oğlum olunca kızımı anaokuluna gönderdim. Küçük doğmaya yakınken. İki yaşına yaklaşmıştı.

Küçüğe de bakacak kimse yoktu. Onu da 17 aylıkken gönderdim tam güne.

Güvenebileceğin bi yer bulabilirsen, maddi imkanınız da varsa en sağlıklı çözüm hepiniz için bence anaokulu. Orda öğretmenler el üstünde tutar. Etkinlikler, arkadaşlar derken kızın mutlu olur. Sen de çok rahatlarsın.
Kızım 3 yaşında ana okulu baktım canım özel ama kızım ben gitmek istemiyorum sen beni istemiyor musun deyince yelkenler fora hem ağladım hem de senden vazgeçer miyim ben dedim öylece kaldı seneye tekrar deneyeceğim siteden bir arkadaşı var belli onunla gitmek ister ❤️

Gulbe seker

❤️ Cilveli Kahve❤️
Tepki
5.720
@Tevolly çocuklar geç kaldılar bugün misafir vardı. Oyuncak toplarken söylendim biraz kalem kutusu kayıp işte dikkat et falan filan nasihatler...

Başladı ağlamaya daha susmuyo yarım saattir.
Okula beni sen bırakmıyosun diye ağlıyorum diyo.
İlk hafta hep birlikte gittik eltim bizi bıraktı aynı okula oğlunu götürüyo zaten.
Yağmurlu serin olunca 2-3 gün gitmedim ben biraz alışsın diye kapıdan yolladım içine dert oldu.

Sana görüşürüz diyemiyorum bahçede hep kapıdan diyorum diye ağlıyo.

Ben küçük yüzünden gidemiyorum.
Öyle mızmız ki sabah kabus gibi ne çişi kakası bitiyo ne kucağı bitiyo ne sütü o arada kızı giydiriyorum beslenme hazırlıyorum.
Gidersem bide küçüğü giydiriyorum.
Kendini giydir başını ört sinir harbiyle çıkıyorum arabada da ağlıyo kimseye yük olmak istemiyorum.
Gitsem bi dert gitmesem ayrı dert.

Çocuk yaparken arası yakın olsun birlikte büyürler diyenler çok biliyo.
Annenin ömrü gidiyo yetemiyorum diye içi parçalanıyo.

@Gulbe seker gülbişim üzüldüm böyle daralmana kuzum çok haklısın daralmakta. Daha geçen gün bende nefes alamadım sanki yazdım buraya.
Bu zamanlar böyle anlar hiç geçmeseydi nolurdu halimiz?
Böyle yetemediğin zamanlarda tek yapacağın şey yapmak zorunda olduklarını o an bırakmak.
Herneyse seni o an boğan devam etme yapmaya.
Bi kahve yap mesela kızınada küçük fincana koy sütünü falan birlikte için.

Allah kolaylık versin hepimize annelik çok zor.
Öyle bonus can yapmaya çalışıyorum birşeyler kız ile her işi yapmaya çalışıyorum dediğin gibi annelik çok zormuş ya ❤️

Gulbe seker

❤️ Cilveli Kahve❤️
Tepki
5.720
Hepiniz, çocuğu olan, hamile olan, bebe isteyen hepiniz baş tacısınız...:kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp:
Okudum yazdıklarınızı... Bu yüzden anaların hakkı ödenmiyor işte... Tepemizde taşısak da ödeyemiyoruz...:lili::lili::lili::lili::lili:

@Gulbe seker yetemiyorum izi kalır gibi düşünme. Kalsaydı bende kalırdı çok ciddiyim. Kız kardeşimle aramız 1 yaş 9 ay. Ben sürekli ateşlenen kusan bir bebe 6 yaşına kadar. Bacım anne karnında zehirli dizanteri, sonrası 5 yıl hep tedaviler. E onun durumu ciddi olunca en çok ilgi ona mecburen... Yemesi içmesi her haltı özel olmak zorunda... Ailede adı babasının asil kızıydı. O kadar el bebek gül bebek. O ara babamın bi süre hapse girmesi kv görümce herkesin her halta karışması.. Bütün aile anamın başında...Ama kardeşler anlıyor be. O zamanlar tam idrak edemesem de biraz büyüyünce ilk okulda filan anlamıştım onun daha çok ihtiyacı olduğunu, hatırlıyorum...
He kıskançlık küçükken olurmuş. 2 kez boğmaya kalkmışım misal. Bebenin üstüne yastık koyup oturmuşum tepesine. Anam sorunca da rahat ediyorum dermişim:165:
Şunu gördüm bizim validede. Bebek gözünü 10 dk yumdu mu hoop anam da uyuyordu. Hiç öyle temizliğe girişeyim iş yapayım yoktu. Veya alırdı kahvesini tv başında keyif yapardı. Evi mok götürsün canımdan kıymetli mi derdi. Doğru olan bu gibi geliyor. Ya da bizimki accık gamsız:kedim:
Kalmıyordur inşallah iğdem gündüz benim kız uykuyu bıraktı uyuyor olsa zaten biraz nefes alacağım aslında ama sevmiyor küçük hanım annen en doğru olanı yapmış ev geri gelir ortam tekrar kurulur ama sağlık geri gelmiyor iğdem çocukların bu yaşları da geri gelmiyor o yüzden dengede oturtmak lazım sanırım ev falan boşverin yemek yaptı isem Benden hamaratı yok ❤️

Çakıl80

Tepki
23.275
Yaa acayip depresifim çocuklardan çok yoruldum öyle böyle değil eşim sabah 9 akşam 9 mesaide idi ben mahvoluyorum Böyle yetemiyorum böyle anne olarak şu an hala küçük uyumadı her gün 2-3 saatlik uyku bıktım artık yeterrrr diye çıkıp gidesim var dinlenmeye o kadar ihtiyacım var ki

Biraz tek kalıp enerji depolamaya :agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla:
Keşke yapabilsen 2 gün bile iyi gelir ya da sana destek olabilecek kız kardeş arkadaş da olur.

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
Yeşillik yazmamış mıyım ayıp bana dün akşam Bi gömdüm ausum vurdum rokanın gözüne gözüne 3 tabak getirdiler artık arkadaşlar diyet yapıoda roka yağ yakıomuş diodu garsona baktım garson elinde roka kemiriyor:165: ara yok kuzu 2 öğün yapmaya çalıştım bugün özellikle haftasonu stres olacak artı gelmesin diye hatta annem mercimekli köfte yapmış elimi sürmedim sakla valla ağlarım dedim Bi tane yisem mi nolur sormaya geldimdi:cilgin:

Bence ye .ama 1 tane :para:

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Çok şükür bugün ki dayağimi da yedim
Dayak manyağı oldum yeminle ahahahaahaj

Ay hippo ben okadarr sarımsaklı yemedim cnm sadece tavuktan uzerine aldım biraz benim coxuklar bayılıyor ya

Sabah yazmıştim sanirkm ben ya

Ahahahaha yerleştirmiş bile yahu
Elinden bi uçan bi kaçan maşallah

Ay eflal yedin mi
Çok hamurlu birşey midesine oturuyor insanın bir kez yemiştim ama bugün sadece tavugundan yedim
Yedim de az yedim canım hamuru değil de sarımsağı rahatsız ediyor beni

masumm

güncel kilo:72.6
Tepki
12.949
Banu tartı kaç diyo bu sabah :521: dalgalı kur gibisin mübarek :kriz:

Ya Deniz tartıldı 30.0 çıktı üç kez üst üste
Şimdi birde ben tartilayim

Yazını okurken işte ben diye okudum çok zormuş cidden ya ama geçecek biliyorum bir kaç yıla rahatlatacağımı da inş çok teşekkür ederim canımm:öp:

Herkes yaşıyor cnm
Binada bi arkadaşım vardı o dönem
Hatta dün gelen arkadaşım
O gelirdi bana hep otururduk bebeğin birini ben birini o alır sallardik sallarken muhabbet ederdik bana çok iyi gelirdi

Ya kızımla evde anne ki saati yap gulbe mesela oğlan uyudu yap bi kahve
Onada kakolu süt
Keyif yap bırak iş dursun
Çocukların gözünde hep iş yapan anne olma Bİ çok yapardık

Onlara sıcak çikolata bana kahve
Sohbet ederdik güya ahahahha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar