Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gulbe seker

❤️ Cilveli Kahve❤️
Tepki
5.720
Ya Deniz tartıldı 30.0 çıktı üç kez üst üste
Şimdi birde ben tartilayim

Herkes yaşıyor cnm
Binada bi arkadaşım vardı o dönem
Hatta dün gelen arkadaşım
O gelirdi bana hep otururduk bebeğin birini ben birini o alır sallardik sallarken muhabbet ederdik bana çok iyi gelirdi

Ya kızımla evde anne ki saati yap gulbe mesela oğlan uyudu yap bi kahve
Onada kakolu süt
Keyif yap bırak iş dursun
Çocukların gözünde hep iş yapan anne olma Bİ çok yapardık

Onlara sıcak çikolata bana kahve
Sohbet ederdik güya ahahahha
Aynen öyle küçük De gündüZ çok uyumuyor 40 dk uyuyor 2 saat ayakta
İnan ev umrumda değil ya saldım mok götürüyor :haha:

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Ay evet bende az yedim sarımsak
Ama hamurda hamur be eflal

Ben yapamıyorum kız
Şekil vermesi çok zor
Arkadaş çok yaptı attım dolaba
Öyle canım hamur sonuçta ama zaten senede bir anca yerim ondan ben. Benim evde hiç yapmam eşim sevmez oni annemle ablamla yapıcaz da anca öyle.
Ay banu ben hiç bir mantı türünü sevmezdim biliyormusun sonradan değişti damak zevkim. Ki baba evinde haftanın dört gibi rahat bir mantı türü yapılırdı :521: ondan hep şeker hastası ya baba tarafım

masumm

güncel kilo:72.6
Tepki
12.949
Rüyamı anlatayım az gülün ahahahah

Rüyamda yemek veriliyormuş bir yerde
Pide var ve normal Yemek vardı

Sıra bana bir türlü gelmiyordu :aglak::aglak: ekmek turtikliyordum nasılsa diyeti bozdum diye:mor::mor::mor:

Bekle bekle sıra gelmez
Tam sora bana geldi uyandım :gülsemmi::gülsemmi:

Rüyamda bile yiyemedim ulaaaaaaa:sopa::sopa:

masumm

güncel kilo:72.6
Tepki
12.949
Öyle canım hamur sonuçta ama zaten senede bir anca yerim ondan ben. Benim evde hiç yapmam eşim sevmez oni annemle ablamla yapıcaz da anca öyle.
Ay banu ben hiç bir mantı türünü sevmezdim biliyormusun sonradan değişti damak zevkim. Ki baba evinde haftanın dört gibi rahat bir mantı türü yapılırdı :521: ondan hep şeker hastası ya baba tarafım

Ya bende pasta sevmezdim
Ama şimdi seviyorum değişiyor damak zevki ama yine öle çikolatalı sevmem

Meyveli güzel kremalı olacak

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
Kıyamam ya pembik hiç düzelme Yok mu
Yok be gülüm büyüğün ateşi çıktı şurup verdim geçti kucugude zorla emzirdim bu defada hep memede kalmak istedi uykulu halde bide ısırıyor erkenden goturecektim hava fena soğuk yağışlı şimdi uyudular bende kahvaltı hazırladım bekliyom

Gulbe seker

❤️ Cilveli Kahve❤️
Tepki
5.720
Yok be gülüm büyüğün ateşi çıktı şurup verdim geçti kucugude zorla emzirdim bu defada hep memede kalmak istedi uykulu halde bide ısırıyor erkenden goturecektim hava fena soğuk yağışlı şimdi uyudular bende kahvaltı hazırladım bekliyom
Pembik onlar uyuyorlarmış sende git yat hadi

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Üzerin e alınayım çünkü bu gece bizim oğlanın burunn tikanikligi ve öksürüğü basladi :(
Amin Allah herkese şifa versin..

Valla seni bonusu ve @igdedali 'ni okuduktan sonra kızının laftaki icraatları çok masum geldi :krizz:gidip öpem kızımı :ninni:

Bundan böyle sana zinhar tek kalpli günaydın ve iyi geceler mesajları yasaktır :para:
Opucuklu zıplamalı olursa efdaldir :denizkizi:

Ne yicen :165: sen kahvaltiya dayanamazsin :zipla:
Ayy beni biliyo :) bakalım masum şeyler hazırlıyorum.. menemen falan..

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
Bunu ben de okudum, bağırsaklar ikinci beyin diyorlar, bağırsak florasını dengede tutmak çok önemli.. probiyotik çözeltiler yardımcı oluyor
evet vücuttaki bütün dengeyi barsak florası sağlıyomuş.onun da bi testi vardı.sabah uyandığında bi bardak suya tükürüyosun.en tepede kalıyosa barsak floran sağlıklı.eğer aşağılara kadar iniyosa bol bol candida mantarın var demekmiş.barsaklar nanayı yedi demek oluyo yani:dislek:

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461
:lafdinle:ortadan kaybolmaya gelmiyor herkese Bi işbe Bi cilve herkese iş atıyor napacaz ben bu la acabası dedik @Portakal Sulu Ordek kabülümüz o da olur arada kalır renk olur grup olur ama yok durmayııııı göynümü yanlış insanlara vermişiiiiiiiiimmmmö :aglama::aglama:bana boynuzlu özge mi dicek ler hepfit özgeyi boynuzluyor mu dicek ler :cevapver:
Neeeeeyyyy ben çerezmiyim renk olur grup oluro_O

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
Öhööööm zamanında 50 tane köy tavuğu yetiştirmiş biri olarak diyorum ki cinsine göre büyük olması normal. O tavuklar yumurtlamayan cinsten(geç yumurtluyor, yumurtlayacak kadar kesiliyor), ergen irisi, cinsi öyle, 6 ayda dana kadar oluyorlar, köy tavuğunun eti kart olur, o yüzden genelde bu cinsten yetiştiriliyor erken büyüsün ki eti kart olmadan kesilsin diye, bir de çok yemek yiyiorlar.Bizim 50 canavar tavuk sıfır hormon, sıfır yemle, geze geze 6 ayda hindi boyutuna gelmişti..
bizimde eskiden köy yerinde otururken 10 tane falan vardı.biz de buğday darı, bi de bizden artan yemekleri verirdik.salatalık domates kabukları soğanlar falan ne bulursa yiyolardı ama normaldi hep boyutları tavukların.dediğin gibi etleri market tavuğuna göre biraz daha sert olurdu ama dadından yinmezdi bee çok lezzetliydi:mügü:

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
geçmiş olsun anajetim balım :mavis:

menün güzel , bulgur içinde ideal gün :harika:

azcık pilavlar çok mu olmuş ne kaptanım malim ,
sporla telafi edilmiştir ama ancak korur kilonu . sen bu menüyü yorumlasan sanki 7 verirdin spor hatrına :hoop:

çok pis yerleştiririm hiç beklemem de , senin tartıyı ne yapcaz banu ?
yine tırt .

menün harbi entresan olmuş ...sana eksi getirir kesin

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

o nasıl spor puanı tellioğlu iğde :heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan::heyecan:

şahane menü desire ... korumayı bırak eksiler getirecek kadar şahane :bengeldim:
pilavlar fazla oldu evet:uzgnm:

Tevolly

Alıştık artık:))
Tepki
9.007

D3S1R3

Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
Tepki
5.843
Gunaydin canlar, keyifli pazarlar:kaalp:

Yaa acayip depresifim çocuklardan çok yoruldum öyle böyle değil eşim sabah 9 akşam 9 mesaide idi ben mahvoluyorum Böyle yetemiyorum böyle anne olarak şu an hala küçük uyumadı her gün 2-3 saatlik uyku bıktım artık yeterrrr diye çıkıp gidesim var dinlenmeye o kadar ihtiyacım var ki

Biraz tek kalıp enerji depolamaya :agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla:

Eşim özel derslerden dolayı yoğunluğu böyle artıyor maalesef ben de yoruluyorum çok yazın daha rahat tabi
Kızım 3 yaşında dışarı çıkmak istiyor çıkardım bu gün yağmurlu değildi tabi 4-5 saat oynadı o dışarda olsun sıkıntı Yok
Oğlum 6.5 aylık daha 3 gündür çok mız mız diş mi çıkarıyor anlamadım birde parkta çocukların seslerine filan çok kalkıyor evdede huysuz ayağından bırakma beni diyor kızım ile zaten tam ilgilenemiyorum bu ara ona da çok üzülüyorum akşam 1.5 saat uyutmak için uğraştım oğlumu kapıyı tıkladı kızım anne uyumadı mı çok acıktım artık diye onu da baskılıyorum bunlar yoruyor beni bir anne olarak
Yarında hava yağmurlu tüm gün evde bakalım ne yapacağız
@Ausencia_

Arkadaslar ne guzel yazmis kuzum, hepsine katiliyorum. Zor zamanlar, ama geciyor. Daha iyi gecirmek de senin elinde. Alabilecegin kadar yardim al (es olur, aile uyeleri olur, komsu arkadas olur) ve onceligi iliskilere ver:kaalp:

Kızlar akşam beri öldüm ya yazmaya vaktim yok küçük kızımın boğazları çok fena olmuş uyuyamiyor 8.30 beri çığlık cigliyayiz ne yapayım bı acele fikir verin

Gecmis olsun canim. Pazartesi dr git ihmal etme kuzum. Bogaz ve ates birarada olursa tehlikeli. Acil sifalar diliyorum:kalp:

Aynen ausum ama bir yandan da verdiğim kilolardan dolayı mi hızlı alıyorum diyorum.
Kızımda 80 oğlum da 85 'le kapattım hamileliklerimi. Ama başlama kilom daha fazlaydı tabi. Ben diyete 77 kilo ile başlamıştım o kilo ile hamileliği bitirsem ne güzel olur.
Hayır birde o kadar sağlıksız besleniyorum ki vicdan yapıyorum. Ne meyve ne kuruyemiş ne balik kolay ve karbonlu şeylere kaçıyorum :(

Bakalim 1 ayda kac kilo çok.iyi olacak bu ausum eline sağlık :asikk:

Gulbe seni o.kadar iyi anlıyorum ki..
Benimde kızım doğduğunda oğlum küçüktü ve aynı şeyleri hissediyordum yaşıyordum. Kızım bir keresinde keşke kardeşim olmasa onu bi yere versek diye ağlamıştı :aglama:
Geçen gün de diyor ki yaş olmuş 7 düşün
- Anne çok mutluyum

Neden kızım

- Hanı yeni kardeşim olacak ya

Eee

- eymeni de benim gibi bırakacaksınız :521:

Ben şok tabi...
bu psikoloji geçmez kuzum maalesef ama sen keyif almaya çalış annenler yakın miydi bazen onlara git veya şimdi. 1 hafta kafa dinlersin iyi gelir mekan değişikliği..

Kilo alimin cok degil ama daha saglikli beslenebilsen keske. Hem ikinizin de sagligi hem de dogum kolayligi acisindan:mavis:

@Gulbe seker

Yazılarını okudum da bir kaç kelam edeyim dedim

4 yıllık evlilik sonunda ikiz bebekler girdi hayatımıza yaşım 25 birçok arkadaşım üni bitirmiş dönmüşler ben anne olmuşum. ..

4 sene FreEe takilmisiz nerde sabah orda akşam birden iki bebek
Bi sehpa vardı evde sürgülü ıkisinide yatırdım üstüne onlar ağlıyor ben ağlıyorum allahım X napcaz biz diyorum ya bunlar nasıl büyüyecek

Herkes birşeyler diyor ama duymuyorum , ilk Eve çıktığım gün bir bebek vardı evde geldik normal bir şekilde yattık 3 dk sonra bir ağlama o an beynimden vuruldum pişman olmuştum çocuk yaptığıma

Sonra gelsin uykusuz geceler
Gaz sancıları
Dış çıkartma
Aynı anda ağlama
Kalabalık ev
Kv
Anne
Görümce
Ev tam bir tımarhane

4 yıl çalışmadım
Tek başıma baktım bir süre sonra
10 dk uyusam kardır diyip seviniyordum ...

Gece yemek yapmak zorundaydım
Duş alsam oh diyordum
Market en büyük gezme idı benim için
Raflar arası 40 saat gezebilirdim
Aynı anda dış çıkartıp
Aynı anda anne diye ağlarlar
İcim parçalanırdi
Biri yerde biri gökte kalırdı
Ikisinide taşımaya alışmıştım
Artık ağır gwlmiyorlardi bana ..
Ekmek süt almak için bile cikamazdim

Ama o günler geçti
27 eylülde tam.10 yaş bitti
Ve şimdi iki delikanlı annesi oldum.
Saçlar yana tarayıp çıkıyorlar artık

O günler geçmez derdim
Bu günleri unutmam derdim
Unuttum be gülbe daha bugün camış gibi uyudum bak 10 saat

Hergün geçiyor emin ol
Bol sabır dile ve geçecek diye bak

Ay çok uzun yazdıysam okumayın anacim...

@Tevolly çocuklar geç kaldılar bugün misafir vardı. Oyuncak toplarken söylendim biraz kalem kutusu kayıp işte dikkat et falan filan nasihatler...

Başladı ağlamaya daha susmuyo yarım saattir.
Okula beni sen bırakmıyosun diye ağlıyorum diyo.
İlk hafta hep birlikte gittik eltim bizi bıraktı aynı okula oğlunu götürüyo zaten.
Yağmurlu serin olunca 2-3 gün gitmedim ben biraz alışsın diye kapıdan yolladım içine dert oldu.

Sana görüşürüz diyemiyorum bahçede hep kapıdan diyorum diye ağlıyo.

Ben küçük yüzünden gidemiyorum.
Öyle mızmız ki sabah kabus gibi ne çişi kakası bitiyo ne kucağı bitiyo ne sütü o arada kızı giydiriyorum beslenme hazırlıyorum.
Gidersem bide küçüğü giydiriyorum.
Kendini giydir başını ört sinir harbiyle çıkıyorum arabada da ağlıyo kimseye yük olmak istemiyorum.
Gitsem bi dert gitmesem ayrı dert.

Çocuk yaparken arası yakın olsun birlikte büyürler diyenler çok biliyo.
Annenin ömrü gidiyo yetemiyorum diye içi parçalanıyo.

@Gulbe seker gülbişim üzüldüm böyle daralmana kuzum çok haklısın daralmakta. Daha geçen gün bende nefes alamadım sanki yazdım buraya.
Bu zamanlar böyle anlar hiç geçmeseydi nolurdu halimiz?
Böyle yetemediğin zamanlarda tek yapacağın şey yapmak zorunda olduklarını o an bırakmak.
Herneyse seni o an boğan devam etme yapmaya.
Bi kahve yap mesela kızınada küçük fincana koy sütünü falan birlikte için.

Allah kolaylık versin hepimize annelik çok zor.

:kanka::kaalp:

Menü güzel ama bir soru, sadece süt ve hurmayla acıkmadın mı? Sahura yine eskisi gibi çeşit koy bence(smooty’ni aradı gözüm)akşam güzel olmuş, afiyet olsun, pazartesi eksi gelecek gibi görünüyor

Aciktim. Ne yesen acikiyorsun aslinda cok farketmiyor. Ama o gece cok gec yatmistim. Sahuru bir gozum kapali yaptim:teyzos: Bazen istah oluyor guzel yiyorum, bazen hizlica gecistiriyorum.

Ben telafi ederim onu, eksi gelmez kaptanim:danscıkiz:

Zalım dişler 2si birden geliyo:cevapver:
Kabarmış iyice patlasada rahatlasa yavrummm:ates:
Kim bilir nasıl acıyoki uykusunda uyandırıyo bal böcüümü:aglama::cevapver:

Ooo ne zordur kuzucuga simdi. Biran once cikar insallah gulum:kalp:

Yatağa yeni ulaştım
:selam:
Hırka,Yelek, çorap ne varsa at üstüme aus üşüyorum
Bu arada annem sarma ve aşure getirmiş bonus olarak
Ne güzel ponçik bir şekilde yoğurt yer yatarım demişim
:kopkop:
Sonuç: 3 sarma, 4 kaşık yoğurt,4 sıkım çiğ köfte
:heyecan:
:korktum:

Afiyet olsun, yarasin kuzum:kalp:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar