Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Kızlar akşam beri öldüm ya yazmaya vaktim yok küçük kızımın boğazları çok fena olmuş uyuyamiyor 8.30 beri çığlık cigliyayiz ne yapayım bı acele fikir verin
Ahh cnm geçmiş olsun.. ıhlamur içti zaten.. büyük ihtimal enfeksiyon falan kaptı.. yarın sabahtan doktora götür.. şimdi acile gitsen direk iğne yaparlar.. bazı hastanelerde pazarları nöbetçi çocuk doktoru oluyor..

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
Ahh cnm geçmiş olsun.. ıhlamur içti zaten.. büyük ihtimal enfeksiyon falan kaptı.. yarın sabahtan doktora götür.. şimdi acile gitsen direk iğne yaparlar.. bazı hastanelerde pazarları nöbetçi çocuk doktoru oluyor..
Oyy canım ıhlamur icirdim küçük ağzına almadı büyük ictide kendimde fenayım bana kalsa o vakit goturecemde işte işte işte sinirler tepemde

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
Öyle oluyor ki bu ara özellikle wc ye vakit bulamıyorum yani kızımın da ihtiyacı var kreş düşünmüştüm aslında ama çok küçük ya küçük herşeye koyuyorum yürüteç ana kucağı mama sandalyesi filan ama o aralarda da ancak yemek filan oluyor bu ara özellikle arada kız ile oynuyorum ama yeterli gelmiyor biliyorum ay kafam karışık saçmaladım sanırım birde bu tsh da depresif sinir yapıyormuş

sıralamanı doğru yap gulbem

ilk sıra mutlaka kendin (bundan egoistlik manası çıkmasın , sen iyi olacaksın onlara faydan olsun)
sonra çocukların
ev işi ..misafir ... yemek bunları ciddi manada geri planda tut .

Kızlar akşam beri öldüm ya yazmaya vaktim yok küçük kızımın boğazları çok fena olmuş uyuyamiyor 8.30 beri çığlık cigliyayiz ne yapayım bı acele fikir verin

ya yaşı neydi pempik , ona göre her şeyi veremezsin de
kuzucuk ya canı yanıyordur

5 kisinin bildirimi var ausum
Mimu88
Pempik
Desire
Hippo
Bide senin ki geldi

arada kaynayan varsa da çıkar inşallah

Tevolly

Alıştık artık:))
Tepki
9.007
kendini son haftalarda çok alınıyor diye şartlama .
20 kiloyu aşmadığın sürecede kötü değil bence ...
seni tahmin ediyorum şu an 80 leri görmeyeyim istiyorsun ..
Aynen ausum ama bir yandan da verdiğim kilolardan dolayı mi hızlı alıyorum diyorum.
Kızımda 80 oğlum da 85 'le kapattım hamileliklerimi. Ama başlama kilom daha fazlaydı tabi. Ben diyete 77 kilo ile başlamıştım o kilo ile hamileliği bitirsem ne güzel olur.
Hayır birde o kadar sağlıksız besleniyorum ki vicdan yapıyorum. Ne meyve ne kuruyemiş ne balik kolay ve karbonlu şeylere kaçıyorum :(
Bakalim 1 ayda kac kilo çok.iyi olacak bu ausum eline sağlık :asikk:
Eşim özel derslerden dolayı yoğunluğu böyle artıyor maalesef ben de yoruluyorum çok yazın daha rahat tabi
Kızım 3 yaşında dışarı çıkmak istiyor çıkardım bu gün yağmurlu değildi tabi 4-5 saat oynadı o dışarda olsun sıkıntı Yok
Oğlum 6.5 aylık daha 3 gündür çok mız mız diş mi çıkarıyor anlamadım birde parkta çocukların seslerine filan çok kalkıyor evdede huysuz ayağından bırakma beni diyor kızım ile zaten tam ilgilenemiyorum bu ara ona da çok üzülüyorum akşam 1.5 saat uyutmak için uğraştım oğlumu kapıyı tıkladı kızım anne uyumadı mı çok acıktım artık diye onu da baskılıyorum bunlar yoruyor beni bir anne olarak
Yarında hava yağmurlu tüm gün evde bakalım ne yapacağız
@Ausencia_
Gulbe seni o.kadar iyi anlıyorum ki..
Benimde kızım doğduğunda oğlum küçüktü ve aynı şeyleri hissediyordum yaşıyordum. Kızım bir keresinde keşke kardeşim olmasa onu bi yere versek diye ağlamıştı :aglama:
Geçen gün de diyor ki yaş olmuş 7 düşün
- Anne çok mutluyum

Neden kızım

- Hanı yeni kardeşim olacak ya

Eee

- eymeni de benim gibi bırakacaksınız :521:

Ben şok tabi...
bu psikoloji geçmez kuzum maalesef ama sen keyif almaya çalış annenler yakın miydi bazen onlara git veya şimdi. 1 hafta kafa dinlersin iyi gelir mekan değişikliği..

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
sıralamanı doğru yap gulbem

ilk sıra mutlaka kendin (bundan egoistlik manası çıkmasın , sen iyi olacaksın onlara faydan olsun)
sonra çocukların
ev işi ..misafir ... yemek bunları ciddi manada geri planda tut .

ya yaşı neydi pempik , ona göre her şeyi veremezsin de
kuzucuk ya canı yanıyordur

arada kaynayan varsa da çıkar inşallah
Sorma kaptanim içini çekerek bı ağlıyor içim parçalanıyor büyük 4 olacak küçük haftaya 1yas olacak

Mimu88

Yakarsa yağları "Afet-i Devranlar" yakar!!!
Tepki
2.527

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
@igdedali kaptanım menumu yaziyorum
Sabah (07:00)
1 dilim ekmek
Peynir
Zeytin (15 tane vardir)

Öğlen (12:00)
Nohut yemegi
Yoğurt
Salata

Akşam (20:00)
Çinekop baligi kizartma
Salata
1 dilim ekmek

Su:1,5 lt
Spor: 45 dk eliptik (bu eliptik beni aşırı cok yormaya başladı, ozellikle diz ve ust bacagimi umarim hamliktandir)

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
Aynen ausum ama bir yandan da verdiğim kilolardan dolayı mi hızlı alıyorum diyorum.
Kızımda 80 oğlum da 85 'le kapattım hamileliklerimi. Ama başlama kilom daha fazlaydı tabi. Ben diyete 77 kilo ile başlamıştım o kilo ile hamileliği bitirsem ne güzel olur.
Hayır birde o kadar sağlıksız besleniyorum ki vicdan yapıyorum. Ne meyve ne kuruyemiş ne balik kolay ve karbonlu şeylere kaçıyorum :(

Bakalim 1 ayda kac kilo çok.iyi olacak bu ausum eline sağlık :asikk:

Gulbe seni o.kadar iyi anlıyorum ki..
Benimde kızım doğduğunda oğlum küçüktü ve aynı şeyleri hissediyordum yaşıyordum. Kızım bir keresinde keşke kardeşim olmasa onu bi yere versek diye ağlamıştı :aglama:
Geçen gün de diyor ki yaş olmuş 7 düşün
- Anne çok mutluyum

Neden kızım

- Hanı yeni kardeşim olacak ya

Eee

- eymeni de benim gibi bırakacaksınız :521:

Ben şok tabi...
bu psikoloji geçmez kuzum maalesef ama sen keyif almaya çalış annenler yakın miydi bazen onlara git veya şimdi. 1 hafta kafa dinlersin iyi gelir mekan değişikliği..

kızına :521::521::521::521::521::521::521::521::521::521::521::521::521::521::521:

gulbe bende o karbon çukuruna düştüm ... lütfen sağlıklı beslen tamam çok ye ama sağlıklı ye :kanka:

Sorma kaptanim içini çekerek bı ağlıyor içim parçalanıyor büyük 4 olacak küçük haftaya 1yas olacak

ya çok küçük dr a danışmadan şunu ver denmez ki ufaklığa canım .. bol bol emzir ..emziriyordun değil mi ?

Beni 69 yarışında yenemeyeceğini anlayınca bunu mu buldun minnoş hahahajah

Yenerim gel :)

1 ay sonra fosssss çıktı hahaha

69.9 ayrı bu ayrı bebem :ajan::ajan::ajan:

o wappta bu burda ....

her türlü yenileceğin için :para::para::para:

Mimu88

Yakarsa yağları "Afet-i Devranlar" yakar!!!
Tepki
2.527
kızına :521::521::521::521::521::521::521::521::521::521::521::521::521::521::521:

gulbe bende o karbon çukuruna düştüm ... lütfen sağlıklı beslen tamam çok ye ama sağlıklı ye :kanka:

ya çok küçük dr a danışmadan şunu ver denmez ki ufaklığa canım .. bol bol emzir ..emziriyordun değil mi ?
M

69.9 ayrı bu ayrı bebem :ajan::ajan::ajan:

o wappta bu burda ....

her türlü yenileceğin için :para::para::para:

Ben değil tartım konuşacak bundan sonra hadi bakalım hangi yağ daha yaman

Nefs

♡♡Bir Afet-i Devranım 50'yi Gönderecek♡♡
Tepki
8.361
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar