MaLii
Kasabın Karısı
Ben de öyle düşünüyorum.hele de şeker hastalığının beslenmeyle iyileştiğini öğrendikten sonra doktorlara pek güvenmiyorum açıkçası o konudaAynen malim sen sağlıklı beslen vücudun temizlensin gerisi boş diye düşünüyorumm
Ben de öyle düşünüyorum.hele de şeker hastalığının beslenmeyle iyileştiğini öğrendikten sonra doktorlara pek güvenmiyorum açıkçası o konudaAynen malim sen sağlıklı beslen vücudun temizlensin gerisi boş diye düşünüyorumm
Bu ara ben de o nöbetlerdeyim. Dün doktorum nerede ne zaman ağlamak istersen bastırma dedi. . Geliyor çünkü bi süredir, tutuyordum...
Aha bugün daha otobüste işe gelirken hüngür hüngür... Sorsan şu sebep diyemem mesela.
Eğer ihtiyaç hissediyorsan durma...aynı işte..
hatta şu ara oğlum aklıma geldikçe koyveriyorum,sonra acaba bişey olcakta o mu doğuyo içime diyip biraz daha ağlıyorum,sonra bunlar psikolojik saçmalamadiyip durduruyorum kendimi ama gerçekten insanın elinde değil biranda geliyo
eğer kendimi olumlu motive etmezsem bende gidicem doktora şuan onun çabasını veriyorum kendimle
hindi hiç yemedim sanırımTavuk yemeyin kuzum. Hindi al. Cok daha lezzetli hem. Her turlu tarifi de yapabilirsin.
Zaten birikmişlikler süzülüyor gözlerden. Belki kolay ağlayan olunsa böyle yükselmeler yaşanmaz. O an o duygu çıkar gider vücuttan.Kesinlikle...
Tabi işin gaitasını çıkarıp her şeye ağlamamak lazım. O da normal değil
Eğer ihtiyaç hissediyorsan durma...
Geçen zamanıma üzülüyorum. Kabullenemedim bi gariplik olduğunu. İyiyim dedim hep. Ne kadar bastırsam da en ummadığım anda geldi yakaladı çıktı bi yerden.
Bu ara ben de o nöbetlerdeyim. Dün doktorum nerede ne zaman ağlamak istersen bastırma dedi. . Geliyor çünkü bi süredir, tutuyordum...
Aha bugün daha otobüste işe gelirken hüngür hüngür... Sorsan şu sebep diyemem mesela.
Metroda var burada, normal marketlerde yok. Tum satmiyorlar zaten. Tavuk gibi ayni. Gogus, izgaralik kemikli, kemiksiz ayri ayri satiliyor. Tavugu nasil yapiyorsan bu da ayni, bir farki yok. Sadece eti kirmizi et gibi daha lezzetli.hindi hiç yemedim sanırım
burda hindiyi bitek yılbaşında satıyolar sanırım hiç rastlamadım marketlerdeama daha dikkatli bakarım
gerçi alsamda neresini alcam nasıl pişircem hiç bilmem ki
Biri beni dürtüklesin
Hımm.. etli mi yapcan?? 2 tane yersin sen yoğurtla.. o kadardan bişi olmaz bence..Hipocan benim bey dolmalık biber almış. Hepsini yaptım onu haftasonuna sakladım. Hiç yapasım yok ama bulgurla mı yapayım ben onu. Güzel olur mu ya
aşarım diye düşünüyorum....
iyiyim diye motive ediyorum hergün....
takmıyorum,düşünmüyorum,ben iyiyim diyorum....
biraz daha sürerse giderim elbet idem,çünkü günlük hayatı çok etkiliyo
İnstada burda senin paylaşımlarını okuyunca kendimi sana çok yakın hissediyorum. Ben de bu duyguları yaşayacağım begüm gibi hissedeceğim kesin diyorum. Yaşadıkların aslında herkesinki gibi ama yazdıkların bunu ifade edişin bana çok başka geliyor. Oğlunla olan fotolarına baktığımda gözlerindeki o ifadeleri, o bakışlarındaki şefkati görünce sarılıyorum sana mecazenaynı işte..
hatta şu ara oğlum aklıma geldikçe koyveriyorum,sonra acaba bişey olcakta o mu doğuyo içime diyip biraz daha ağlıyorum,sonra bunlar psikolojik saçmalamadiyip durduruyorum kendimi ama gerçekten insanın elinde değil biranda geliyo
eğer kendimi olumlu motive etmezsem bende gidicem doktora şuan onun çabasını veriyorum kendimle
[/QUOTE]tm kaptanim acemiyim biraz hesaplamada yanlış oldukça el ativerirsin ve daha güzelleri gelecek inşallahcanım 70 dk tempolu yürüyüş 175 puan yapıyor
güzel bir başlangıç desire tebrikler
pempişim 30 dk tempolu yürüyüş 75 puan yapıyor,30*2,5=75
toplam puanın 385tebrik ederim harika bir başlangıç
ooo anaya bak anaya maşallah harika bir spor
aus? sen neden akşamları normal yemek yemiyosun? bence menün gayet normal böyle düşündüğüm için acaba ben mi anormalim
bernaaa müthişsin,tebrik ediyorum seni