Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
Bu ara ben de o nöbetlerdeyim. Dün doktorum nerede ne zaman ağlamak istersen bastırma dedi. . Geliyor çünkü bi süredir, tutuyordum...
Aha bugün daha otobüste işe gelirken hüngür hüngür... Sorsan şu sebep diyemem mesela.

aynı işte..
hatta şu ara oğlum aklıma geldikçe koyveriyorum,sonra acaba bişey olcakta o mu doğuyo içime diyip biraz daha ağlıyorum,sonra bunlar psikolojik saçmalama:sopa: diyip durduruyorum kendimi ama gerçekten insanın elinde değil biranda geliyo
eğer kendimi olumlu motive etmezsem bende gidicem doktora şuan onun çabasını veriyorum kendimle:cevapver:

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461
vuaaah itirafa gel:heyecan:
süt içek mi:interest:
nuri-alco-sinematik2534.jpg

:D

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
aynı işte..
hatta şu ara oğlum aklıma geldikçe koyveriyorum,sonra acaba bişey olcakta o mu doğuyo içime diyip biraz daha ağlıyorum,sonra bunlar psikolojik saçmalama:sopa: diyip durduruyorum kendimi ama gerçekten insanın elinde değil biranda geliyo
eğer kendimi olumlu motive etmezsem bende gidicem doktora şuan onun çabasını veriyorum kendimle:cevapver:
Eğer ihtiyaç hissediyorsan durma...
Geçen zamanıma üzülüyorum. Kabullenemedim bi gariplik olduğunu. İyiyim dedim hep. Ne kadar bastırsam da en ummadığım anda geldi yakaladı çıktı bi yerden.

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
Tavuk yemeyin kuzum. Hindi al. Cok daha lezzetli hem. Her turlu tarifi de yapabilirsin.
hindi hiç yemedim sanırım:düsün:
burda hindiyi bitek yılbaşında satıyolar sanırım hiç rastlamadım marketlerde:bayik: ama daha dikkatli bakarım
gerçi alsamda neresini alcam nasıl pişircem hiç bilmem ki:bayik:

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
Eğer ihtiyaç hissediyorsan durma...
Geçen zamanıma üzülüyorum. Kabullenemedim bi gariplik olduğunu. İyiyim dedim hep. Ne kadar bastırsam da en ummadığım anda geldi yakaladı çıktı bi yerden.

aşarım diye düşünüyorum....
iyiyim diye motive ediyorum hergün....
takmıyorum,düşünmüyorum,ben iyiyim diyorum....
biraz daha sürerse giderim elbet idem,çünkü günlük hayatı çok etkiliyo

D3S1R3

Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
Tepki
5.843
Bu ara ben de o nöbetlerdeyim. Dün doktorum nerede ne zaman ağlamak istersen bastırma dedi. . Geliyor çünkü bi süredir, tutuyordum...
Aha bugün daha otobüste işe gelirken hüngür hüngür... Sorsan şu sebep diyemem mesela.

Rabbim ferahlik versin, selamete cikartsin canim:kaalp:

hindi hiç yemedim sanırım:düsün:
burda hindiyi bitek yılbaşında satıyolar sanırım hiç rastlamadım marketlerde:bayik: ama daha dikkatli bakarım
gerçi alsamda neresini alcam nasıl pişircem hiç bilmem ki:bayik:
Metroda var burada, normal marketlerde yok. Tum satmiyorlar zaten. Tavuk gibi ayni. Gogus, izgaralik kemikli, kemiksiz ayri ayri satiliyor. Tavugu nasil yapiyorsan bu da ayni, bir farki yok. Sadece eti kirmizi et gibi daha lezzetli.

D3S1R3

Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
Tepki
5.843

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461
aynı işte..
İnstada burda senin paylaşımlarını okuyunca kendimi sana çok yakın hissediyorum. Ben de bu duyguları yaşayacağım begüm gibi hissedeceğim kesin diyorum. Yaşadıkların aslında herkesinki gibi ama yazdıkların bunu ifade edişin bana çok başka geliyor. Oğlunla olan fotolarına baktığımda gözlerindeki o ifadeleri, o bakışlarındaki şefkati görünce sarılıyorum sana mecazen:)

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
Hayırlı sabahlar canlarim:kalp::kalp::kalp::kalp:uykusuzda olsam kafa yerinde şükür bı güzel kahvaltı yaptım etrafı toplayıp bı güzelde spor yapacam tabi eşim evde dışarı cikmazsak
canım 70 dk tempolu yürüyüş 175 puan yapıyor :panter:
güzel bir başlangıç desire tebrikler:selam:

pempişim 30 dk tempolu yürüyüş 75 puan yapıyor,30*2,5=75
toplam puanın 385 :panter: tebrik ederim harika bir başlangıç:selam:

ooo anaya bak anaya maşallah harika bir spor
aus? sen neden akşamları normal yemek yemiyosun? bence menün gayet normal böyle düşündüğüm için acaba ben mi anormalim:düsün:

bernaaa müthişsin,tebrik ediyorum seni:selam:
[/QUOTE]tm kaptanim acemiyim biraz hesaplamada yanlış oldukça el ativerirsin ve daha güzelleri gelecek inşallah:danscıkiz::danscıkiz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar