Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
Çok güzel eksi , hatta şahane ... senin kilonda ideal ...

Amaaa

geçen hafta kaçtın ki ?

Yani aldığını verdi isen , bir ileri iki geri .... bu eksi 1.4 lerin hiç bir anlamı kalmıyor özge ... o zaman haftada 300-400 ver ama hep ver daha iyi diyoruz ...
yani borsa gibi iniş çıkış değil de , istikrar :panter:

Yani biraz daha bekleyebilseydin olacağı eksi 400 olurdu en fazla , o da tüm kaçamaklarına rağmen iyi tabii ...
Ama bu kadar kaçamağa gerek var mı ?
O tartışılır .
Şahane bir kaptanınız var ... arı gibi :huri::huri: bence daha sağlam hedefe kitlenmekte yarar var ...

aksi halde emeklere yazık.

Koruma dediği zımbırtı bu zati :mor: artısı eksisi ... hep eksi gelsen , arada vurulmasan :bayilacam: 40 kilo kapıda :cilgin:

gayet iyi bence ....

önemli olan aylık tabloda artı 2 görmemek bence korumada
Borsa iyiymiş:teyzos:

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
@neslelf165 canım çok çok geçmiş olsun . Rabbim şifa versin ... geldi mi üst üste gelmiş kazada .
Çok zordur anlıyorum seni , kardeşin için de üzülme ..eminim onunda tek isteği şu an anneciğin sağlıdır .
Bazen üst üste sınanırız , bunu da öyle düşün ve isyansız atlat inşallah :kaalp:

@Çakıl80 canım senin içinde her şeyin hayırlısı olsun ... dünkü sevincini ta yüreğimde hissetmiştim .
İnşallah ameliyatın ve bebek sahibi oluşun sorunsuz geçecek canım :kaalp:
Insallah ben zayif bir anne olmak istiyorum 6 ayda 55 kilo olur muyum iyilesme doneminde hirs yaptim simdi hamileyken de kklo almayacagim ben kilo almayacagim:ates: sanirim bisikletin yan etkisi oldu geçirme bizim da çok artmış ritim de insam mi bilemedim şimdi var gücüm ceviriyorum hayırlısı olsun

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571
Menüm gelsinnnn

Kahvaltı(12:00)
1 haşlanmış yumurta
biraz peynir
yeşillik, domates, salatalık, biber
birkaç zeytin
2 ceviz

Ara(15:00)
2 dilim kavun

Akşam(18:00)
fırında tavuk(Mükreminin edeleleri kadan)
salata
ayran

su: çoh
spor: 1 saat koşarcasına yürüyüş

@Ausencia_
Tanıştırayım iğdenin edeleli tavuğu :D
Ne kadar errkeksiihahahahahahahahahaha

images.jpeg

Bu da bizim yediğimiz edelesiz tavuk hahahahahahahahahaha

images (1).jpeg

Çakıl80

Tepki
23.275
:mavis:kuzum vardır bir çaresi öyle deme ben de ümitsizliğe çabuk kapılıyorum söz konusu bebek olunca hemen gardım düşüyor korku endişe sarıyor heryerimi çok zor bir durum ama bak Dr bebeğin asla olmayacak dememiş sen de anne olacaksın elbette Rabbim o kadar büyük ki birsürü sınava tabii tutuyor sonra da ödüllendiriyor sen de ödüllendirdi kullarından olacaksın inşallah anlatınca burada bebiklerimiz olunca ne günlerdi diye lütfen sakin kalmaya çalış ki önündeki seçenekleri daha sağlıklı görüp mantıklı bir yol alabilesin. Benim yaklaşımım ameliyat olmadan iyi bir profa görünmek araştırma yapmak daha çok bilgi almak olurdu. Sen de bak yolunu belirle ama sakin kalmaya çalış emi kuzum biliyorum Bi de bunu panik ben söylüyorum ama bana da birilerinin söylemesi gerekiyor
Hep yanındayız sık sık gel buhran sokma kendini :öp:
Sağol canim bugünler de geçecek inanıyorum şuan 3 prof a gittim dalında uzman bakalım car karar verecekler nasıl bir ameliyat olacağı bi de ben kredi çekeceğim. Şeytan diyor boşver bebeği zayıfla al arabanı gez toz ne gerek var.:silakonda:

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
Sağol canim bugünler de geçecek inanıyorum şuan 3 prof a gittim dalında uzman bakalım car karar verecekler nasıl bir ameliyat olacağı bi de ben kredi çekeceğim. Şeytan diyor boşver bebeği zayıfla al arabanı gez toz ne gerek var.:silakonda:
Canım benim şimdilik şeytanına güzel bir sopa çekelim :sopa: sakin kalmaya çalış emi hayırlısı ne ise o olsun kuzum hamkımızda

Sen gel bakim Bi sarılim :mavis::mavis:

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
Günaydın canımlar :tatlim:
Dün geberiyordum depresyondayım çoğunlukla wc deydim gelemedim

@MaliPina @Ausencia_ menü de veremedim spopayı hak ettim biliyorum ama hiç ama hiçbir şey yemedim sadece akşam çorba içtim onu da çıkardım bu sebeple menüm boş asın kesin ne deseniz sesim çıkmaz

Sporde yok Zeyno etiketini unuttum :utangac:

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.571

@MaliPina @Ausencia_ menü de veremedim spopayı hak ettim biliyorum ama hiç ama hiçbir şey yemedim sadece akşam çorba içtim onu da çıkardım bu sebeple menüm boş asın kesin ne deseniz sesim çıkmaz

Hasta mısın kuzu neden bişey yemedin:agla:

Çakıl80

Tepki
23.275

Senin neyin var wc işi sıkıntılı isler valla

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
Hasta mısın kuzu neden bişey yemedin:agla:
Canım regl oldum çok sancılı oldu az da duygusal evdeki problemleri biliyorsun zaten devam ediyor şimdi de eşimin tansiyonu yükseldi aramızda kaldı anasıyla daha konuşmadım bile konuşsam nolacak bilemiyorum iyice sevdiğim kadından gıcık almaya başladım bildiğin nefret ediyorum
Sonuç itibariyle hem ağrılı hem depresif özge hiç çekilmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar