InS dua istiyorum biran once atlatim diye cok skldm artik
Zümrütüm menün için elinden geleni yaptığını biliyorum kuzum.
Kahvaltıda yumurta mutlaka olmalı. Sütün için önemli.
Ara şahane
Akşam da 5 köfte olabilirmiş sanki. Hiç protein yok menünde. Ayran içebilirdin köfteyle.
Okul koşuşturmacası bitince oturacak biliyorum
Suyu azcık arttıırrrr
Değişelim işteİkisi aynı para ki.. 38 e alınır mı yaa
Sana oturmaya gelirken sıfırını alırımDeğişelim iştebenim de borcamım yok
geliyoooooo hippom telefona oğlan el koydu bilgisayarı açtım menum için yazıyorum hemennn2 menü eksikkkk
Hala aynı mıInS dua istiyorum biran once atlatim diye cok skldm artik
YaaaaSana oturmaya gelirken sıfırını alırım
Ben niye görmedim du bi daha bakimSen sudan sonra iptalsin galiba kuzum yazdım ya spor
Sen de mi banu
Sildim seni de
Yüklükten çıkar yatak döşeği
Ne güzel
Ne şahane
Ne temiz
Ne net menü
Hiç bıdı bıdısı bla blası aması maması yok
Ben ordayim diye surekli yanima geliyo aylak aylak dolasiyo okulda hakimiyet kurmaya calisiyomus benim dedigim olcak ben kurallari koyarim gibi gibi o yuzden yarin birakip cikicam bilmiyom bakalim artik napcam inS kolay atlatirizHala aynı mı
Şişko Nehirin etiketi önüne gelmiş ondan görmemişim ellaam@MaliPina @Ausencia_ menü vereyim gelirim gelemem tekrar belli olmaz
06.30
Ilık limonlu su
08.30
2 yumurta 1 domates yarım salatalık 7 zeytin biraz peynir
12.30
Mercimek çorbası
16.30
1 elma
19.00
Menemen az 1 kase yoğurt
Su 2,5 litre
@nehirnil111 30 dk eliptik 30 dk bisiklet 40 dk temposuz yürüyüş
Genel olarak geçmişi okuduğum için ... yorumlamasam da ... menüleri okuyorum ...
Koruma grubu harici , menülerde ne çok olmaması gereken şey görüyorum .
Ve olmaması gereken şeylere ne çok bahane !
Yani siz gelip menü yazıp çıkabiliyorsunuz ama bir başkası sizin menünüzle , sporunuzla ... ne yedin ne yemedininizle ... ve sadece sizlede değil diğer arkadaşlarınızla da ilgilenirken ,
Kaptanların yorumlarına daha özverili yaklaşılmalı .
Yok herkes ne yapacağını zaten biliyorsa , niye bu insanlar bu menüleri yorumlamaya zaman ve emek harcasın ki ...
Ahhh ahhh .... haklısın kaptanımm,daha dikkatli olacağımı duymak bu yapılan emeğin karşılığındaki en güzel teşekkürdür
İnşallah canım, valla zor işinBen ordayim diye surekli yanima geliyo aylak aylak dolasiyo okulda hakimiyet kurmaya calisiyomus benim dedigim olcak ben kurallari koyarim gibi gibi o yuzden yarin birakip cikicam bilmiyom bakalim artik napcam inS kolay atlatiriz
Sorduk muDevir iğde devri geç o işlerihagun foto koymuş fotoo
OyyyyyBen ordayim diye surekli yanima geliyo aylak aylak dolasiyo okulda hakimiyet kurmaya calisiyomus benim dedigim olcak ben kurallari koyarim gibi gibi o yuzden yarin birakip cikicam bilmiyom bakalim artik napcam inS kolay atlatiriz