Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nonomane

Ehl-i Keyif--- 61.4
Tepki
7.848
Bugün kocaeliye gttm günüm yollarda geçti meğer nekadar uzakmş. Ünv yapmşlar dağın tepesine. Hele ilahiyat fakültesi sümela manastrı gibi en tepede. Hava soğuk yağmur var dondum dondun.
gidiş geliş 7 saat sürdü kayıt işlemi sadeve 5 dk. Diğer saatler yolda geçti. O arabadan in ona bin vıyyyy çok canm skldı. Bnm ist a geçiş yapmam lazm ya çok zor.

Ecemavi

Daimi Üye
Tepki
2.775
Allahıımmmm :bayilacam:

Yan takımdan yanarlı dönerli tabakla mı gönderdiler size bu bitterle incirleri :aglak:

Yemeyin bi artık yaa valla bezdum. Aha da son menü sensin kabak sana patladı :dislek:
Menü düzensiz beslenme resmen ece :( bu şekilde seni bi yere kadar idare eder. Sonra sıkılır patlarsın.
Su ve spor yazmamışsın. Ama inan 3 lt su içsen, 1 saat kan ter modunda spor yapsan ancak bugün yediklerini eritebilirsin.
:sopa:
Anovvv ilk menüden yedim paparayi

Evvab

Kisisel bir mesajim yok
Tepki
7.552
Tövbe estağfurullah :eek: gelen jet :ates:giden jet :ates: bu ne sinir benim jetlerimde :aglama:

Sabahtan beri kaç etiket yapmışım acabaaaaaa mira hanım :oklava:

Kuzu sabah kahvaltılarına yeşillik ekle ki vitaminleri alasın.

6 kayısı çok. 2-3 kafi bence.

Akşam tarhana çorbası bol karbon demek. Yanında başka bişey yok.

Su güzel.

İp mi atlıyosun sen :eek: sakın! Ayağın rahatsız değil mi senin? Bölgesel devam et. Allah korusun :hoop:
Elam bugün şükür biraz ağrım yok gibiydi ondan atladım düzelicem olacakk inşallah
Yok yok espri yaptım takıldım size sorun yok :öpücük:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar