Valla bi ceee desen iyi olacak sanki artık ausSonuncu takıma değilde .... bireysel sonunculara bi ödül düşünelim derimpastanınn içinden ben çıkayım mesela
Valla bi ceee desen iyi olacak sanki artık ausSonuncu takıma değilde .... bireysel sonunculara bi ödül düşünelim derimpastanınn içinden ben çıkayım mesela
Hippo iyi kızdın bee severdim ben seniSığar mısın ki
Sığar mısın ki
Hippo iyi kızdın bee severdim ben seni
Aaa e geleyim ben de. Başka gelen var mı ne yiyorz künefe falan mı@Whiteblacklife yarın maltepe sahilinde hatay günleri olacakmış
Allahıımmmm
Yan takımdan yanarlı dönerli tabakla mı gönderdiler size bu bitterle incirleri
Yemeyin bi artık yaa valla bezdum. Aha da son menü sensin kabak sana patladı
Menü düzensiz beslenme resmen ecebu şekilde seni bi yere kadar idare eder. Sonra sıkılır patlarsın.
Su ve spor yazmamışsın. Ama inan 3 lt su içsen, 1 saat kan ter modunda spor yapsan ancak bugün yediklerini eritebilirsin.
Elam bugün şükür biraz ağrım yok gibiydi ondan atladım düzelicem olacakk inşallahTövbe estağfurullahgelen jet
giden jet
bu ne sinir benim jetlerimde
Sabahtan beri kaç etiket yapmışım acabaaaaaa mira hanım
Kuzu sabah kahvaltılarına yeşillik ekle ki vitaminleri alasın.
6 kayısı çok. 2-3 kafi bence.
Akşam tarhana çorbası bol karbon demek. Yanında başka bişey yok.
Su güzel.
İp mi atlıyosun sensakın! Ayağın rahatsız değil mi senin? Bölgesel devam et. Allah korusun
Seni verene kurban gül yüzlü ElammmTribini yediğimin jeti
Olamayabilir valla İstanbul'a rüzgar yağmur buz gibi hava geldi@Whiteblacklife yarın maltepe sahilinde hatay günleri olacakmış
HaLeeennn trip atıp kaçmak var mi?
@Elalis kuzu görmediysen diye bi etiket çaktım
Bu haftanın birincisi loruma takımı olacakBu hafta sonuncu takıma ne ödül vardı ausbiz alıp kullanaduralım