Gözlerim yaşardı pembiş@hippotalamus kaptanim tertemiz menumu vereyim
9
13
17de
7ser hurma 1sb yogurt
Sabah çekilmiş 1tatli kaşığı ceviz öğle sonuda küçük 1elma yedim
Su şimdilik 2 +1odem suyu
Spor
Leslie 5
500 ip
Tabiki kaptanim hatta hitte yapacaktım ilk günden yuklenmeyeyim diye dusundumGözlerim yaşardı pembiş
Spor mu o?? 5 mil mi?? 500 ip mi??
Kızlar biletimi aldım
Bu Cumartesi gidiyorum
Haftaya salıya kadar yokum(9 ekim)
İnternetim olacak orda ama çok giremeyebilirim
özledim. melike nabıyo? bana foto atsana melikeninTotom yer gördü bugünde , şükür
Akşam son halimi atacamşoplanmaya ihtiyacın mı var? zaten çok güzelsin
Emzirme saolsun totom yer görüyo ama..Veliler toplandık gelemedim
Tüm geçmişi bitirdim
Çok konuşmayın beeee
Şimdi geri okula gidip oğlumu alacağım
Totom koltuğu özlemiş
Seviyorum sizi
Hamdolsun canisi. Okul yogunlugu, kosturmacayla geciyor.
Yapma oyle uzgun smiley. Forumdaki sorulara cevaplarini okurken de uzuldum cok...
Kimse dort dortluk degil. Farkli ailelerden&kulturlerden 2 can biraraya geliyor. Illaki sorunlar oluyor/olacak. Kirmizi cizgileri vardir herkesin. Onun disindakiler illaki cozuluyor be kuzum.
Dilerim Rabbimden karsina senin gibi birini cikartsin
mimuuuuu delirmiş olmasan seni bu kadar sevemezdim mümkün değilllllllllllllllllheee onu da yapıyorum kiyapmıyorum mu sandın
hah o yüzden hunimi takacaklar birazdan...
adamlar teee karşımda galaksiyi toplamışlar işten kimi çıkaraalım da kemer sıkalım diye konuşuyorlar benim hale bak. beeeeleee beleee delirdim ...
Tişikirlir.
bir tek dileğim var sen mutlu ol yeter
Kasımda 1 yıl olacak canımSelamlar... ancak firsat buluyorum. Herkesler iyidir insallah
Gecmis olsun canisi. Evdesin bugun sanirim. Guzel ye, ic & istirahat et. Yarina bir seyin kalmaz insallah.
Bu arada gruba gelme ve diyet surecinle ilgili yazin cok guzel
Babasi yakin zamanda mi vefat etti? Annesi yalniz diye uzerine dusuyordur.
Duzelir ama... Iletisim cok onemli. Cogumuz dogru iletisim ozurluyuz maalesef. Cozemeyecek gibi olursaniz bir danismandan yardim almani oneririm. Yikmak, kacmaktir kuzum
Hayir
Hic de bile...
Hepsi ayni diye kestirip atma lutfen. Gun gelir oyle biri cikar ki karsina... tam olursun, tamam olursun