Şükür diyelim cnm@hippotalamus kaptanimnasilsin
Şükür diyelim cnm@hippotalamus kaptanimnasilsin
Ayy kim kimle küs@eflalim
Kuzum ben guruptan çıkarmadım, ne zaman istersen geri gelebilirsin..
Gelende bir bayram edelim, kırgınlar toparlansın, küsler barışsın
Şükür diyelim cnm
Duygusal beğüşüm benim
Oğlan nasıl iyi miymiş?
Anamın şevketli kollarınaaaaaNereyeeeee
Alışır kuzum ilk haftalar böyle geçiyor, tanışma, alışma , yadırgama ve biraz yalnızlıkla.. yakında birsürü arkadaşı olur, sen de alışırsın..hep iyi diyo ama ses tonu öyle değil,bilmiyorum flo
yurttan bi arkadaş bulmuş aynı sınıftalarmış bugün onla gitmiş okula,o biraz içimi rahatlattı,inşallah iyide anlaşırlar
böyle böyle alışcak işte de alışana kadar aklım hep onda
hep iyi diyo ama ses tonu öyle değil,bilmiyorum flo
yurttan bi arkadaş bulmuş aynı sınıftalarmış bugün onla gitmiş okula,o biraz içimi rahatlattı,inşallah iyide anlaşırlar
böyle böyle alışcak işte de alışana kadar aklım hep onda
Ben hepinize küsümAyy kim kimle küs
Kalktım oldu muuuuunetcez senin tartıyı banu , almam demişsin de... almazsan 80 gelir aus dedi dersin
Ana evinde vardı bi tartı haftada bir onla tartıl bari
Öpeyim de barisalimBen hepinize küsüm
Söz gelimi diyelim
Bayram olsun işte ana amaç o
Alışır kuzum ilk haftalar böyle geçiyor, tanışma, alışma , yadırgama ve biraz yalnızlıkla.. yakında birsürü arkadaşı olur, sen de alışırsın..
ay begümm seni çok iyi anlıyorum ya
canım elbet ki herkes nasıl alışıyorsa oda alışacak ama aklının kalması normal cnm
ZalıııııııııııııııııııııııııııııııııııııımEkli dosyayı görüntüle 24015@igdedali ipdeeeeee evet evlenmek istediğim gadınım sensin evet evet eveeet
Selam gadınım
Şu asalete bakar mısınız
O çoraplaraaaa
O pijamanın bacak arasından sıkıştırmasına
O pijama altı taytaaaaaa
Peki o göbüşlşşş
O doğal saçlaaar
Bakın suratını kapatırken gıdısını açık bıraktım
Gıdısı bağımsızlığını ilan etmiş
Sesksiliğe bakar mısınızz
Haha
Evet artık kv de yemek yemicem kocam kv ye ben eve gidicem var mı böyle bişey ya hadi benimki öküz ama sen nasıl annesin kendin için evladının yuvasında huzur bırakmıyorsun ya çok sinirliyim deliliğe vuruyorum ama sinirden Sakinleş etmiyorum ya aşırı gerildim ben sanki evim barkım yok sürekli onda yemek yemek zorunda mıyım neden 9 da evde olayım ben kendime ait hayatım olamayacak mı bıktım valla billa bıktım
Bak işte zekzülükten anlayan gadının hali başka oluyorAtlaya zıplaya okudum ... atladığım önemli mevzuları gece okurum belki ... çok uzuuun mesajlar vardı .
@hububatkraliçesi azıcık okudum ama daha öncede yazmıştın mevzuyu ... eşini de ikna etmelisin .
Tamammm anacımmmm bennn gelirimmmm , sen üzülme yeter ki ile olmaz . Sen evlenince senin aile masadan da bi tabak eksildi ... seninde eksikliğin hissedildi... ama ... yeni bir yuvanın ne demek olduğunu 10 senede falan ancak anlıyor erkekler .
@hippotalamus geçmiş olsun çoook .
@Emel_ogretmen sen bu mevzulara çok ayıp dersen , biber sürenlerin çok olur bu takımda
@Miu beni mi özledin sen, kahvaltıdaydım arkadaşta ... sonra gel sil süpür ...
@igdedali şahanesinnnnn .... yeminle .
Bi kadının en seksi hali sıfır kompleks , doğal halidir ... işte o puantiyelerle 12 den vurmuşsun
@Floweroflife canım keyifli yolculuklar ... çok iyi gelecek sana eminim .... lütfen tartın en fazla +1 oynasınnn
@matematik61 bernammmm ne güzel yazmışsınnnn ..... senin kaptanın olamadım ama hep takdirle okudum azmini...
Çok güzel olmuş yazı ... burada da bi diyet başarı hikayeleri açıp yazalım hatta ...
Listeler içinde eline sağlık ...pek artılı ama neyse ...
Veee okudummmm
@begüm75 ne ara feriştah oldun sennn ... pazarlıklarını , ekmeklerini okudum gerçi seni ancak @igdedali paklar
@eflalim hoş geldin ... kırgınlıklar arasına bir sürü dostluğu sıkıştırıp gitmezsin sen
Ana vatana mı geliyosunAnamın şevketli kollarınaaaaa
Köyde evimiz var, oraya gideceğim yaşasın
Dalından taze sebze, organik meyveler, gezen tavuklar, oohhooo