Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
@eflalim rüyamda seni gördüm :heyecan:

Beni evine davet etmişsin. O kadar güzel bir evin vardı ki hala etkisindeyim :heyecan:

Kocaman yeşil bi bahçesi vardı. Yere kadar boydan boya camı olan bir salon. Önünde kocaman bi havuz ve arkasında deniz manzarası :heyecan: görünce ağzım açık kaldı dedim eflal bu ne len. O kadar alışmışsın ki ya işte falan diye geçiştirdin. Len dedim evleri değişelim, oluuuurr dedin güldün :heyecan:
Hayrolsun inşaallah
@eflalim Doğum günün kutlu olsun kuzumm iyiki doğdun:asikk::asikk::asikk::asikk::asikk::asikk::tatlim::tatlim::tatlim::tatlim::tatlim::tatlim::tatlim::tatlim::tatlim:

@eflalim Eflalim iyi ki doğdun iyi ki varsın dilerim bu yaşın sana hep güzellikler getirsin her şey gönlünce olsun :kaalp:Doğum günün kutlu olsun :papatya:Pastanı da aldım geldim üfleyelim sadece hanimis

Ekli dosyayı görüntüle 23971

Selamlar, mutlu bir hafta olsun:kaalp:

Afiyet olsun kuzum:kalp:

Kilo bildirimi
Gecen cuma:53.4
Guncel:53.6
Fark:0.2

Allah kolaylik versin. Okul tum gun mu?

Oooo masallah. Ne yedin sormasi ayip?:saskin:

Hos geldin kaptanim:mavis:

Vardir her serde bir hayir. Rabbim utandirmasin, selamete cikartsin canim.

Gecmis olsun.

Allah rahmet eylesin, merhamet etsin insallah.

Artilar geldigi gibi gider, uzme canini:kanka: 6-8 haftalar arasi vize olur. Vizeden sonraki hafta da ogrenciler kafa izni kullaniyor genelde. 1 hafta mis gibi gecirirsin kuzunla:kalp:

Hayirlisi, Rabbim gonlunuze gore versin insallah:danscıkiz:

Gecmis olsun canim, daha iyisiniz insallah.

@eflalim dogum gunun kutlu olsun canisi. Saglik ve sihhatle nice mutlu yillara insallah:kaalp:

Eneeee @eflalim iyi ki doğdun beybisi:tatlim::tatlim::tatlim::tatlim::tatlim::tatlim::tatlim:

@eflalim

5aaa71f467b0a923f8fd332c.png

Bir dilek tut eflal , içinde bizde olalım.

Doğum günün kutlu olsun :kaalp:

Biz bir olduğumuz için buradayız , unutma :tatlim:

Teşekkür ederim kızlar sağolun.

@Ausencia_ @Floweroflife koruma grubundan da çıkıyorum. Size zahmet yeni listeye eklemeyin beni.

pempik

Daimi Üye
Tepki
24.420
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar