Kızlaaaaaaaarrrrrrrrr
Ehli keyif hatunları yarın büyük ihtimalle ufak tefek cinayetler yaşayacağız sabah saatlerinde tartılarla
Geçmiş geçmişte kaldı..
Hastalar , bol bol meyve sebze bitki çayı için iyileşin, takım kaçmıyor , iyileşinceye eksiye geçmeye başlayacağız
Reglden kıvrananlar, geçecek işşallah , regl sonrası en hızlı hafta, metabolizmanın en iyi çalıştığı zaman, artıları temizlemek için tam zamanı
Hafta sonu düğündü partiydi diye sapıtanlar varmış takımda

hemen temizleme moduna geçiyoruz
@matematik61 canım umarım dinşenip uyanınca aptın geçer, iştahın da kapansın artık, haydi başla eski Berna ol yine
@Portakal Sulu Ordek kızın yarın iyileşip güle oynaya kreşe gider sen de rahatlarsın umarım. Hadi ördikim bu hafta içi beraberce dikkat edelim
@nehirnil111
Canım haftansonun nasıl geçti? Bu hafta içi dikkat ediyoruz tamam mı?
@Kajupi
Kuzum kaju çok güzel artı temizler, yer ama gereğini yapar dediler, sana güvenim tam
@Whiteblacklife
Kuzuuum hasta kuzım Benim iyileşene kadar bol bol yemeni rica ediyorum senden. 3 gün bol bol vitamin al ki hemencik iyileş, artılar gider, zamanımız var aceleye gerek yok
@koza99
Çalışkan miniğim nasıldı hafta sonun? Bakalım yarın ne diyecek tartı.. dikkat ettin mi hafta sonu?
@eflalim
Zuzu, hadi dön artık.. yokluğun hissediliyor, hepimiz yanlış anlıyoruz, alıngan oluyoruz, kırılıyoruz.. yarın muhakkak tartı bildirimi ver tamam?
@D3S1R3
Seni tebrik ediyorum, korumanın hakkını verip, kararında cıslar yiyip hem spor hem de sağlıklı beslendiğin içim zaten artı gelmezsin, acaba me olacak tartı, ama bizim için önemli olan düzen öttürmek ve sen bunu örnek olacak şekilde oturttun
@Floweroflife
Cımaetesi akşamı için al sana sopa
Yarın erken gelmeye çalışacağım, devlet dairesind işim var ama orda sıra beklerken gelirim
Tartılar yüzümüzü güldürür umarım, yarın yeni bir güünnn
Tüm olumsuzluklar geçsin gitsin
Herkes düzelince takımda sıkı yönetim ilan ediyorum. Ben bilmem, duymadım, görmedim demeyin