Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
Tempolu saydım bende sütçüm :kopkop:

Tamam yarın güzel bildirimlerini bekliyore :huri:

Ballı çörekim söylemiştim ya cumartesi epilasyonum var diye oradan geçtik ortaköye keşke siz adalara gitmeseydiniz ne güzel görüşecektik cuma geç geldi işten eşim :grip:

Hemde ne aşırı bir daha ki buraya gelmeni iple çekiyorum :tatlim::kaalp:
kuzucum cuma arkadaşlarla birlikteydik onlar getirdi bizi beşiktaşa biz bildiğimizden gitmedik cumarteside kardeşim adalara gideriz deyince ona göre yapıldı planlar herkes bize göre ayar yaptı o yüzden dışına çıkamadık
nasip :uzgnm:

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
@begüm75 canım grupları ben ayarlıyorum , başlıyorsan kilonu bildir ...ona göre ekleyeyim bugün ... yoksa cumaya kalır grup işi canım
tartılmadım
ciddi ciddi çok korkuyorum 6 lı rakamlara ulaştım hemde fenaaa hissediyorum aynada görüyorum
bu cuma hatta hatta haftaya kadar bişeyler yapıp azda olsa inip öyle tartıya çıkmayı düşünüyorum
tartılınca sana bildiririm ausum

D3S1R3

Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
Tepki
5.843
Selamlar, mutlu bir hafta olsun:kaalp:

Mahçubum canım çünkü ben kaptan olduğum halde ,sen bana örnek olacak menüler veriyorsun
Biraz Benim pis boğazımla alakalı yani
:bayilacam:
Sen. U şekilde devam, çok mutlu oluyorum senin adına.
Smootie’ui yaptım bu arada
İçine salatalık, nar, çilek ve nane koydum , biraz da yulaf kepeği
:selam:

Afiyet olsun kuzum:kalp:

Kızlaaaaaaaarrrrrrrrr
Ehli keyif hatunları yarın büyük ihtimalle ufak tefek cinayetler yaşayacağız sabah saatlerinde tartılarla
Geçmiş geçmişte kaldı..
Hastalar , bol bol meyve sebze bitki çayı için iyileşin, takım kaçmıyor , iyileşinceye eksiye geçmeye başlayacağız
Reglden kıvrananlar, geçecek işşallah , regl sonrası en hızlı hafta, metabolizmanın en iyi çalıştığı zaman, artıları temizlemek için tam zamanı
Hafta sonu düğündü partiydi diye sapıtanlar varmış takımda :sopa: hemen temizleme moduna geçiyoruz
@matematik61 canım umarım dinşenip uyanınca aptın geçer, iştahın da kapansın artık, haydi başla eski Berna ol yine
:lili:
@Portakal Sulu Ordek kızın yarın iyileşip güle oynaya kreşe gider sen de rahatlarsın umarım. Hadi ördikim bu hafta içi beraberce dikkat edelim
:gelbenimle:
@nehirnil111
Canım haftansonun nasıl geçti? Bu hafta içi dikkat ediyoruz tamam mı?
:cilgin:
@Kajupi
Kuzum kaju çok güzel artı temizler, yer ama gereğini yapar dediler, sana güvenim tam
:denizkizi:
@Whiteblacklife
Kuzuuum hasta kuzım Benim iyileşene kadar bol bol yemeni rica ediyorum senden. 3 gün bol bol vitamin al ki hemencik iyileş, artılar gider, zamanımız var aceleye gerek yok
:asikk:
@koza99
Çalışkan miniğim nasıldı hafta sonun? Bakalım yarın ne diyecek tartı.. dikkat ettin mi hafta sonu?
:artist:
@eflalim
Zuzu, hadi dön artık.. yokluğun hissediliyor, hepimiz yanlış anlıyoruz, alıngan oluyoruz, kırılıyoruz.. yarın muhakkak tartı bildirimi ver tamam?
:selam:
@D3S1R3
Seni tebrik ediyorum, korumanın hakkını verip, kararında cıslar yiyip hem spor hem de sağlıklı beslendiğin içim zaten artı gelmezsin, acaba me olacak tartı, ama bizim için önemli olan düzen öttürmek ve sen bunu örnek olacak şekilde oturttun
:mutluyum:
@Floweroflife
Cımaetesi akşamı için al sana sopa
:sopa:

Yarın erken gelmeye çalışacağım, devlet dairesind işim var ama orda sıra beklerken gelirim
Tartılar yüzümüzü güldürür umarım, yarın yeni bir güünnn
Tüm olumsuzluklar geçsin gitsin
Herkes düzelince takımda sıkı yönetim ilan ediyorum. Ben bilmem, duymadım, görmedim demeyin
:huri::huri:

Kilo bildirimi
Gecen cuma:53.4
Guncel:53.6
Fark:0.2

Beslen me derdi başladi dimi Bonus
Ben muffin yapınca sert oluyor ya
Varmı yumuşak bir tarif
Benimkiler 5. Sınıf ama hep 3vden götürüyorlar kantin istemiyorlar

Evet cnm biliyorum
Zaten onun için dayanıyoruz
Ben 2 saat uyurdum 4 saat uyuyunca
Vay tüm gece uyumuşum derdim ahaha

Bi kahve patlatirdim acilirdim

Allah kolaylik versin. Okul tum gun mu?

Tırsıngen tartısı:eyvah:

Cuma: 55.8
Bugün: 57.9
Fark:+2.1

Mortim @Mimu88 :gelbenimle:seni yenicem yine de :cevapver:
Hippoşum @hippotalamus söz eksi geleceğim o iş bende :cirla:
Örtmenim @matematik61 :eskrim:

Oooo masallah. Ne yedin sormasi ayip?:saskin:

flocum ben korumada değilim artık :mendil:
Hos geldin kaptanim:mavis:
Kızlar tamam yazim ama nolur ayrıntı sormayın ... yazmak çok zor.. sonra da kapatalim bu konuyu...

Annem ve kardeşlerim dün evden ayrıldı.. kiralık bir ev tutup.. 30 yılın sonunda babamla boşanıyorlar... her ne kadar beklenen ve ertelenen bi son olsada çok zormuş.. çok ağırmış.. bide ben başka bir şehirdeyim.. okullar açıldığı için ve küçük çocuğum olduğu için gidemiyorum şu an..

Gerçekten çok acı çekiyorum.. ben üzülünce vücuduma kramplar giriyor..

Böyle işte... atlatmaya çalışıyoruz ama annem o kadar üzgün ki onu üzgün görmek hepimizi mahvetti..

Vardir her serde bir hayir. Rabbim utandirmasin, selamete cikartsin canim.

şuan hala hissediyorum umarım bir sorun çıkarmaz.
Gecmis olsun.

Alıntılamistim hepsi gitti .. başsağlığı dileyen arkadaşlar çok tesekkur ederim sagolun ..

Allah rahmet eylesin, merhamet etsin insallah.

oyyy babamm :mavis:
geçsin gitsin inşallah daha iyi ol:kalp:
ben yavrumu dün kocaelinde bıraktım geldim,geldim ama nasıl geldim,kendimde değilim henüz
çok zormuş çokkk öyle böyle değil hemde :mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil::mendil:

o birtakım artıları halletcem ama önce kafamı toplamalıyım

sizler olmasanız ben naparım yaa sisterhoodlarım benim :mavis::kalp:
Allah razı olsun miuşum,ne zaman gelir yavrum acaba,vizelerden sonra gelir demi,vizeler başlasada bitse keşke hemen.öyle iştee:mendil:
aynen diyet zamanı,bugün soğan suyuna başlıyorum :cay:

Artilar geldigi gibi gider, uzme canini:kanka: 6-8 haftalar arasi vize olur. Vizeden sonraki hafta da ogrenciler kafa izni kullaniyor genelde. 1 hafta mis gibi gecirirsin kuzunla:kalp:

İnşallah yaaa inşallah :danscıkiz:
Ekimin ilk haftasında eşimin sınavı var. Beraber gitmeyi planlıyoruz. Eğer sınavı iyi olursa mülakat sonra olursa temelli :danscıkiz:

Hayirlisi, Rabbim gonlunuze gore versin insallah:danscıkiz:

Günaydın diyip hemen kacayim oğlumu giydirip hemen okula gideceğiz

Gecmis olsun canim, daha iyisiniz insallah.

@eflalim dogum gunun kutlu olsun canisi. Saglik ve sihhatle nice mutlu yillara insallah:kaalp:

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Keainlikle flo katılıyorum. Aynı zamanda çok üzülüyorum.kaçamak şuan söz konusu bile olmamalı. Yani buraya nasıl yazarız diye düşünmeliyiz. Pazartesi tatrısının bir ağırlığı olmalı. Amaannn neyse deyip geçersek korumaya gitmek hayal olur.
Aynen canım, korumada arada cıs yenir ve artı temizlenir, ama kilo verme evresinde katiyen bu düşüncede olmamak lazım.. adı üstünde kilo verme evresi.. artı temizlemeye uğraşırken nasıl kilo verilir ki?
Bir de disiplin çok önemli, kilo vermenin %90’ı iradeyle ilgili.. kaçamak yaparak o disiplin ve irade sağlanamaz..
çok çok özel durumlar dışında yeme düzeninizi bozmamanız gerekiyor.
Kızlar korumaya gelene kadarki sürecin lütfen ciddiyetini kavrayın.. geçen hafta yediğiniz her cıs +1 hafta diyet demek.. hedef kilosuna 1 hafta geç varmak demek..

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Annem ağzıma mıçtı o ayrı konu :D daha verirsem iskelete dönermişim asla izin vermiyormuş :dislek:

Ablam ağzıma cıs cos sokuşturdu tükürdüm çaktırmadan. Görünce mercimek köftesini ağzıma tıkıştırdı göz hakkı diye. Kucağıma da oturdu yut onu dedi. Sonra aaaa dedirtip kontrol etti.yutmuşmuyum diye :165:

Düşün artık nelere göğüs gerdiğimi :kopkop:
:şok: biri şu sana yapılanı bana yapsa kan çıkar :silakonda:

Bonus

Sahiplenme.. senin değil bu dikenler...
Tepki
2.993
Beslen me derdi başladi dimi Bonus
Ben muffin yapınca sert oluyor ya
Varmı yumuşak bir tarif
Benimkiler 5. Sınıf ama hep 3vden götürüyorlar kantin istemiyorlar

Evet cnm biliyorum
Zaten onun için dayanıyoruz
Ben 2 saat uyurdum 4 saat uyuyunca
Vay tüm gece uyumuşum derdim ahaha

Bi kahve patlatirdim acilirdim

Normal keki kalıpta pişirdim başka tarif bakcak halim yoktu. Ama sertlik için unu azaltılabilir belki.
Bide benim gibi kızarsın diye beklemeyip pişince fırından çıkarmak lazım.

kavuşamadık
1 gün arayla beşiktaşa mı gelinir
çok üzüldüm aşırı üzüldüm:mendil:

Özlemişim seni sarı guş :kalp:

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
@eflalim

5aaa71f467b0a923f8fd332c.png

Bir dilek tut eflal , içinde bizde olalım.

Doğum günün kutlu olsun :kaalp:

Biz bir olduğumuz için buradayız , unutma :tatlim:

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613

Afiyet olsun kuzum:kalp:

Kilo bildirimi
Gecen cuma:53.4
Guncel:53.6
Fark:0.2

Allah kolaylik versin. Okul tum gun mu?

Oooo masallah. Ne yedin sormasi ayip?:saskin:

Vardir her serde bir hayir. Rabbim utandirmasin, selamete cikartsin canim.

Gecmis olsun.

Allah rahmet eylesin, merhamet etsin insallah.

Artilar geldigi gibi gider, uzme canini:kanka: 6-8 haftalar arasi vize olur. Vizeden sonraki hafta da ogrenciler kafa izni kullaniyor genelde. 1 hafta mis gibi gecirirsin kuzunla:kalp:

Hayirlisi, Rabbim gonlunuze gore versin insallah:danscıkiz:

Gecmis olsun canim, daha iyisiniz insallah.

@eflalim dogum gunun kutlu olsun canisi. Saglik ve sihhatle nice mutlu yillara insallah:kaalp:
@D3S1R3 galp ben
Gayet güzel canım, böyle devam
:ponpon:

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385

hoşbuldum desire :mavis: nasılsın?
gider demi ama çabuk gitsin çünkü çok mutsuz ediyor beni :aglama:
kasımın ortasında anca gelicek desene,o zaman doğum gününde yanında olamıycam ilk defa,hemde 18 ine gireceği zaman:mendil::mendil::mendil:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar