Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
:kopkop::kopkop:
Aynı ben
Ben 3 yaşında başlamıştım, güle oynaya gidiyordum, annem çalıştığı için resmî olarak olmasa da gitmeme izin vermişlerdi..o zaman ana okulu, kreş zorunlu değildi, neyse ilk okula başladım, hala unutamam, annemin elini bırakıp öğretmene gitmiştim merhaba ben flo ne güzel başlayalım okula , ne öğreneceğiz diye, anneme el bile sallamamışım,anam sonra bir baktım herkes salya sümük ağlıyor, sınıf anne dolu, kimseyle konuşamadım da ,sırada oturmuştum öööle şaşkın bir şekilde ve kendimi sorgulamıştım bende mi sorun var acaba diye
:kopkop::kopkop::kopkop:
Ertesi gün anneme anne sınıfa gel ben ağlayacağım demiştim
:kopkop::kopkop::kopkop:
Ben de 3 yasında başladım annen çalıştığı için çok eğlenceliydi ama sonra ilkokul daki yeni hocamı sevmedim ve kabusa döndü.

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Tevom bazı çocuklarda görülüyor bu durum. Önce sakin ve sabırlı ol. İlk birkaç hafta çok normal.
Sınıf öğretmeniyle paylaşmak lazım.
Okulu sevdirecek bir şeyler bulmanız gerekiyor. Neden gitmesi gerektiğini bilmeli. İşin eğlenceli kısımlarını anlatabilirsiniz. Yeni arkadaşlar edinmek, bir sürü güzel bilgi öğrenmek gibi... Akşamları da sorarsınız zaten ne yaptın ettin diye. Çocuğu anladığınızı bunun normal olduğunu, geçici olduğunu hissettirin.
Siz mi bırakıp alıyorsunuz?
Senin bu yapıcı konuşman çok hoşuma gidiyor yönlendirmelerin ben bile dediklerini şimdiden dikkate alıyorum

cileklidonut

❤️FERİŞTAHLAR❤️SEFEROĞULLARI❤️
Tepki
1.762
donutummmmmmmmm oyyyyyyy ne güzel bir bildirim buuuuuuuuuu

selam 6 lar :zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla::zipla:
defol git 7 ler daha da gelmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:kavga:

cuma güzel bir eksi geliyor senden:huri:
Evet evet eveeeet çok mutluyum - 400, - 400dür giden gitsin bir daha da geri gelmesin yaşasın 6'laaaarrrr :mutluyum::mutluyum::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon::ponpon:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar