Maalesef +800PAZARTESİ TARTISI
Alınır haaannıımmmm, tartıcı geldi
Ben de 3 yasında başladım annen çalıştığı için çok eğlenceliydi ama sonra ilkokul daki yeni hocamı sevmedim ve kabusa döndü.
Aynı ben
Ben 3 yaşında başlamıştım, güle oynaya gidiyordum, annem çalıştığı için resmî olarak olmasa da gitmeme izin vermişlerdi..o zaman ana okulu, kreş zorunlu değildi, neyse ilk okula başladım, hala unutamam, annemin elini bırakıp öğretmene gitmiştim merhaba ben flo ne güzel başlayalım okula , ne öğreneceğiz diye, anneme el bile sallamamışım,anam sonra bir baktım herkes salya sümük ağlıyor, sınıf anne dolu, kimseyle konuşamadım da ,sırada oturmuştum öööle şaşkın bir şekilde ve kendimi sorgulamıştım bende mi sorun var acaba diye
Ertesi gün anneme anne sınıfa gel ben ağlayacağım demiştim
Daha da iyi olur inşallahİyi şükür canım tabi gece diken üstünde uyudum uyurken felan istifra eder diye
Senin bu yapıcı konuşman çok hoşuma gidiyor yönlendirmelerin ben bile dediklerini şimdiden dikkate alıyorumTevom bazı çocuklarda görülüyor bu durum. Önce sakin ve sabırlı ol. İlk birkaç hafta çok normal.
Sınıf öğretmeniyle paylaşmak lazım.
Okulu sevdirecek bir şeyler bulmanız gerekiyor. Neden gitmesi gerektiğini bilmeli. İşin eğlenceli kısımlarını anlatabilirsiniz. Yeni arkadaşlar edinmek, bir sürü güzel bilgi öğrenmek gibi... Akşamları da sorarsınız zaten ne yaptın ettin diye. Çocuğu anladığınızı bunun normal olduğunu, geçici olduğunu hissettirin.
Siz mi bırakıp alıyorsunuz?
Evet evet eveeeet çok mutluyum - 400, - 400dür giden gitsin bir daha da geri gelmesin yaşasın 6'laaaarrrrdonutummmmmmmmm oyyyyyyy ne güzel bir bildirim buuuuuuuuuu
selam 6 lar
defol git 7 ler daha da gelmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
cuma güzel bir eksi geliyor senden

Laaaaaaaaaaaaaaan
Saydin senin yiyip yiyip kilo almayan metana nolduMaalesef +800yuruyus time, sonra da bolgesel calismaliyim
eksiye geçer mi dersin cumaya kadar Sincik sen candysugar misin ben anlayamadım amaaaHellöööööö

İyi diyelim iyi olalım kaptanim buraya gelince çok iyi oluyomda bide gelemezsem catliyomCanıııım nasılsın pembikiiiim
inşallah canım hepimizinki iyi olsunDaha da iyi olur inşallah
Gecer gecer, metama guveniyorumSaydin senin yiyip yiyip kilo almayan metana noldugüven bana diyodun
eksiye geçer mi dersin cumaya kadar

Ben de sana bayılıyorum çakılSenin bu yapıcı konuşman çok hoşuma gidiyor yönlendirmelerin ben bile dediklerini şimdiden dikkate alıyorum
Saydin menülerini ciddi ciddi gözden geçirmelisin. Koca hafta giden - 900 hop diye 2 günde geri gelmiş.bu hafta hergün mutlaka yürüyüşte eklemelisin.Gecer gecer, metama guveniyorum
Allahım nazar degmesin metama cok Amin
Hadi ogleden sonra yuruyuse
Mefs kim bee nefs oMefs kimmm kimmm ulenn Mefs