Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZumruD

CiLveLi aFet... 73 ...
Tepki
2.970
Bu menüyü hala sütun olmasi bi mucize bence bu ne zumrud bu ne neden ara yok sen emziren annesin ara yapıp akşamı 18 çek meyveyi akşam değil arada yoğurt meyve yap kahvaltıya yumurtayi 2 cikar kuruyemiş çiğ yeşillik ekle akşama türlü salata yoğurt olmalı salata da mutlaka zeytinyağı kullan sağlıklı yağ al bünyeye :bayik::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:
Evde oldugumda hepsini yapiyomda disarda yapamadm yanima incir cebiz aldim ole ara yapicam

Maşaaa

Daimi Üye
Tepki
15.490
Ekli dosyayı görüntüle 23973

@hububatkraliçesi @MaliPina @Mimu88 sporları alalım güzeller var mı sporlar :danscıkiz:

Spor listesine girmek isteyenler söyleyebilir mi cumadan itibaren almış olabileyim :düsün:

@Miu Mium listeler için Begüş geldiğinde bir şeyler yapacağız değil mi kimse beni takmıyor gibi :krizz:
Kuzum cuma cumartesi pazar yok ama ben çıkartırım bu hafta hepsini merak etme sen şuana kadar bile iş yoğunluğuna rağmen 500 bölgesel yaptım :521:

Nefs

♡♡Bir Afet-i Devranım 50'yi Gönderecek♡♡
Tepki
8.361
Kızlar tamam yazim ama nolur ayrıntı sormayın ... yazmak çok zor.. sonra da kapatalim bu konuyu...

Annem ve kardeşlerim dün evden ayrıldı.. kiralık bir ev tutup.. 30 yılın sonunda babamla boşanıyorlar... her ne kadar beklenen ve ertelenen bi son olsada çok zormuş.. çok ağırmış.. bide ben başka bir şehirdeyim.. okullar açıldığı için ve küçük çocuğum olduğu için gidemiyorum şu an..

Gerçekten çok acı çekiyorum.. ben üzülünce vücuduma kramplar giriyor..

Böyle işte... atlatmaya çalışıyoruz ama annem o kadar üzgün ki onu üzgün görmek hepimizi mahvetti..
Canim hepiniz için en hayırlı olani nasip eder Rabbim hiç şüphesiz..
Sağlık olsun gerisi zamanla halolur..:kalp::kalp::kalp:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar