Yapacağız kuzucumEkli dosyayı görüntüle 23973
@hububatkraliçesi @MaliPina @Mimu88 sporları alalım güzeller var mı sporlar
Spor listesine girmek isteyenler söyleyebilir mi cumadan itibaren almış olabileyim
@Miu Mium listeler için Begüş geldiğinde bir şeyler yapacağız değil mi kimse beni takmıyor gibi

Baslayacam canimda bı kafayı toplayabilsemMenü güzel cnm.. ah birde tam spora başlasan...
Niye herşeyim cinsBen gitmiyom zaten bi yudum geldiği için pek değişiklik olmiyeaaaah
Çok çok kalpÖzlemekten ciğerlerimin solmasını içerir mesajım
Çokça da sevgi

Heç anlamilar heç....bizi hiç anlamıyolar
Dünden beri su içiyorum. Ve wc yok... sanki içimde bir karadelik var ve giren kayboluyorReglken zırt pırt işemeye gitmek sadece bende mi var yoksa herkes gidiyo mu 10 dkda bir benim gibi
Kuzucum cumartesi yürüyüşüm de tempoluEkli dosyayı görüntüle 23973
@hububatkraliçesi @MaliPina @Mimu88 sporları alalım güzeller var mı sporlar
Spor listesine girmek isteyenler söyleyebilir mi cumadan itibaren almış olabileyim
@Miu Mium listeler için Begüş geldiğinde bir şeyler yapacağız değil mi kimse beni takmıyor gibi
Ben gevşerim genelde karın ağrısı eşliğinde bi de onun ağrısı combo oluyoHeç anlamilar heç....
Dünden beri su içiyorum. Ve wc yok... sanki içimde bir karadelik var ve giren kayboluyor
La bütün haftasonu evdeydim gelmedi. Tuttu Pazartesi geldi. Bir sürü işim var bugün.Kuzucum cumartesi yürüyüşüm de tempolu
Ben gevşerim genelde karın ağrısı eşliğinde bi de onun ağrısı combo oluyo
Menülere birazdan bakcem
Menün temiz regl ödemidir ben de artıyım