flocum ben korumada değilim artık
kendime çeki düzen vermem lazım
flocum ben korumada değilim artık
ne tatlı bir spot

Gaz verme lenKaptana bak beeee
Yazdım cnm.. inan yazmak zor.. bide açıklama yapmak daha zor.. o yüzden yazabildiğimi yazdımGülom şunu yazsana yaa valla iki gündür aklımdasınrabbim ferahlara çıkarsın
geçmiş olsun ausum,hayırdır?Güzellleeer
Biraz sağlıkla imtihanım var , az enerji depoladım geldimDua edin olur muuuu
Geçmiş bi dağ olmuş pektabii
Etiketlere bakabilirsen ne ala
Herkes iyidir umarım , bilmem gerekenleri bi özet geçin
Çünkü alışmışım yiyerek stres atmaya 5 senelik alışkanlık 1 haftada aşılmıyor..Mira millet yedi ama bahanesini kabul etmiyorum. Hepimizin nefsi var. Nefs için olsaydı 1 kaşık aşure yer bırakırdın. Diğer iki kase tatlı neden? Hadi onu da tattın bırak madem.
Listen temiz olsaydı +5 bile gelsen diyecek lafım yoktu. Ama hem yiyip hem ödem dersen kabul etmem.
Lesli için kendini çok yorma. Ayağın iyileşsin önce. Mekik falan çek. Hayır anlamadığım bu işkenceyi kendine neden yapıyorsun? Hem ayağın hasta hem kaçamak yapıp, ayağını zorlayıp eritmeye çalışıyorsun.
Kuzum geçen hafta biz birinci olduk diye başımız göğe ermedi. Hepsi kendimiz için. İnan bu küçük kaçamak bütün hafta canını sıkacak.
KuzummmKızlar tamam yazim ama nolur ayrıntı sormayın ... yazmak çok zor.. sonra da kapatalim bu konuyu...
Annem ve kardeşlerim dün evden ayrıldı.. kiralık bir ev tutup.. 30 yılın sonunda babamla boşanıyorlar... her ne kadar beklenen ve ertelenen bi son olsada çok zormuş.. çok ağırmış.. bide ben başka bir şehirdeyim.. okullar açıldığı için ve küçük çocuğum olduğu için gidemiyorum şu an..
Gerçekten çok acı çekiyorum.. ben üzülünce vücuduma kramplar giriyor..
Böyle işte... atlatmaya çalışıyoruz ama annem o kadar üzgün ki onu üzgün görmek hepimizi mahvetti..

Ayrıntı sorulacak bir durum yok canım..Kızlar tamam yazim ama nolur ayrıntı sormayın ... yazmak çok zor.. sonra da kapatalim bu konuyu...
Annem ve kardeşlerim dün evden ayrıldı.. kiralık bir ev tutup.. 30 yılın sonunda babamla boşanıyorlar... her ne kadar beklenen ve ertelenen bi son olsada çok zormuş.. çok ağırmış.. bide ben başka bir şehirdeyim.. okullar açıldığı için ve küçük çocuğum olduğu için gidemiyorum şu an..
Gerçekten çok acı çekiyorum.. ben üzülünce vücuduma kramplar giriyor..
Böyle işte... atlatmaya çalışıyoruz ama annem o kadar üzgün ki onu üzgün görmek hepimizi mahvetti..

Sen de haklısın. Yılların alışkanlığı ama sigara gibi düşün bi kerede bırakacaksın. O alışkanlık için biraradayız. Kaçamak önümüze geldiğinde kendini değil de arkadaşlarını düşünmek için.Çünkü alışmışım yiyerek stres atmaya 5 senelik alışkanlık 1 haftada aşılmıyor..
Başladımmı durabilsem bu kiloda zaten olmazdım. 1 kaşık yeniyorsa hepsi bitsin diyorum.
Bitirincede üzülüp spor yzpıyorum. Ayağım kopmaz ya en fazla daha çok ağrır ama umurumda olmaz dedim ya iki ileri bir geri gidecek bu kilolar ama burda ama kendi kendime
Pilates acaip iyi yaa.. bende başlamak istiyorum.. ebru şallının cd leri var. 1 saatlik ortalama .. baya ter attırıyo..Sen de haklısın. Yılların alışkanlığı ama sigara gibi düşün bi kerede bırakacaksın. O alışkanlık için biraradayız. Kaçamak önümüze geldiğinde kendini değil de arkadaşlarını düşünmek için.
Spor konusunda yanlış düşünüyorsun balım. En fazla daha çok acır değil, ya hiç yürüyemez duruma gelirsem ne olur diye düşüneceksin. Ne kıymeti kalır? Sağlıklı zayıflar olmak istiyoruz biz dimi?
Bu hafta boooll yeşilli, boolll sulu ve hafif menüler bekliyorum senden.
Spor içinde başka çözüm bulmamız lazım

Yani neden olmasın, süper olur @leylmiraPilates acaip iyi yaa.. bende başlamak istiyorum.. ebru şallının cd leri var. 1 saatlik ortalama .. baya ter attırıyo..
Burada belediyenin anne çocuk salonu var orada platesde olmalı. Bugün çarşıya inip bir soracaktım zaten..Yani neden olmasın, süper olur @leylmira