Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
Güzellleeer :huri:
Biraz sağlıkla imtihanım var , az enerji depoladım geldim :asikk:Dua edin olur muuuu:asikk:

Geçmiş bi dağ olmuş pektabii:)
Etiketlere bakabilirsen ne ala :vurunbeni:

Herkes iyidir umarım , bilmem gerekenleri bi özet geçin :duyuru::duyuru:
geçmiş olsun ausum,hayırdır?
şimdi nasılsın daha iyisin inşallah

Evvab

Kisisel bir mesajim yok
Tepki
7.547
Mira millet yedi ama bahanesini kabul etmiyorum. Hepimizin nefsi var. Nefs için olsaydı 1 kaşık aşure yer bırakırdın. Diğer iki kase tatlı neden? Hadi onu da tattın bırak madem.

Listen temiz olsaydı +5 bile gelsen diyecek lafım yoktu. Ama hem yiyip hem ödem dersen kabul etmem.

Lesli için kendini çok yorma. Ayağın iyileşsin önce. Mekik falan çek. Hayır anlamadığım bu işkenceyi kendine neden yapıyorsun? Hem ayağın hasta hem kaçamak yapıp, ayağını zorlayıp eritmeye çalışıyorsun.

Kuzum geçen hafta biz birinci olduk diye başımız göğe ermedi. Hepsi kendimiz için. İnan bu küçük kaçamak bütün hafta canını sıkacak.
Çünkü alışmışım yiyerek stres atmaya 5 senelik alışkanlık 1 haftada aşılmıyor..
Başladımmı durabilsem bu kiloda zaten olmazdım. 1 kaşık yeniyorsa hepsi bitsin diyorum.
Bitirincede üzülüp spor yzpıyorum. Ayağım kopmaz ya en fazla daha çok ağrır ama umurumda olmaz dedim ya iki ileri bir geri gidecek bu kilolar ama burda ama kendi kendime :aglama:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Kızlar tamam yazim ama nolur ayrıntı sormayın ... yazmak çok zor.. sonra da kapatalim bu konuyu...

Annem ve kardeşlerim dün evden ayrıldı.. kiralık bir ev tutup.. 30 yılın sonunda babamla boşanıyorlar... her ne kadar beklenen ve ertelenen bi son olsada çok zormuş.. çok ağırmış.. bide ben başka bir şehirdeyim.. okullar açıldığı için ve küçük çocuğum olduğu için gidemiyorum şu an..

Gerçekten çok acı çekiyorum.. ben üzülünce vücuduma kramplar giriyor..

Böyle işte... atlatmaya çalışıyoruz ama annem o kadar üzgün ki onu üzgün görmek hepimizi mahvetti..
Kuzummm :mavis:

Hiçbirşey sormuycam sadece dua edicem. Rabbim hayırlı şeylerle karrşılaştırsın hepinizi. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. Rabbim ferah kapılar açsın.

Evvab

Kisisel bir mesajim yok
Tepki
7.547
Kızlar tamam yazim ama nolur ayrıntı sormayın ... yazmak çok zor.. sonra da kapatalim bu konuyu...

Annem ve kardeşlerim dün evden ayrıldı.. kiralık bir ev tutup.. 30 yılın sonunda babamla boşanıyorlar... her ne kadar beklenen ve ertelenen bi son olsada çok zormuş.. çok ağırmış.. bide ben başka bir şehirdeyim.. okullar açıldığı için ve küçük çocuğum olduğu için gidemiyorum şu an..

Gerçekten çok acı çekiyorum.. ben üzülünce vücuduma kramplar giriyor..

Böyle işte... atlatmaya çalışıyoruz ama annem o kadar üzgün ki onu üzgün görmek hepimizi mahvetti..
Ayrıntı sorulacak bir durum yok canım..
Allah hepsinin hakkında hayırlısını versin..
Sen üzülme herşey olacağına varır :öpücük: :mavis:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Çünkü alışmışım yiyerek stres atmaya 5 senelik alışkanlık 1 haftada aşılmıyor..
Başladımmı durabilsem bu kiloda zaten olmazdım. 1 kaşık yeniyorsa hepsi bitsin diyorum.
Bitirincede üzülüp spor yzpıyorum. Ayağım kopmaz ya en fazla daha çok ağrır ama umurumda olmaz dedim ya iki ileri bir geri gidecek bu kilolar ama burda ama kendi kendime :aglama:
Sen de haklısın. Yılların alışkanlığı ama sigara gibi düşün bi kerede bırakacaksın. O alışkanlık için biraradayız. Kaçamak önümüze geldiğinde kendini değil de arkadaşlarını düşünmek için.

Spor konusunda yanlış düşünüyorsun balım. En fazla daha çok acır değil, ya hiç yürüyemez duruma gelirsem ne olur diye düşüneceksin. Ne kıymeti kalır? Sağlıklı zayıflar olmak istiyoruz biz dimi?

Bu hafta boooll yeşilli, boolll sulu ve hafif menüler bekliyorum senden.

Spor içinde başka çözüm bulmamız lazım :düsün:

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Sen de haklısın. Yılların alışkanlığı ama sigara gibi düşün bi kerede bırakacaksın. O alışkanlık için biraradayız. Kaçamak önümüze geldiğinde kendini değil de arkadaşlarını düşünmek için.

Spor konusunda yanlış düşünüyorsun balım. En fazla daha çok acır değil, ya hiç yürüyemez duruma gelirsem ne olur diye düşüneceksin. Ne kıymeti kalır? Sağlıklı zayıflar olmak istiyoruz biz dimi?

Bu hafta boooll yeşilli, boolll sulu ve hafif menüler bekliyorum senden.

Spor içinde başka çözüm bulmamız lazım :düsün:
Pilates acaip iyi yaa.. bende başlamak istiyorum.. ebru şallının cd leri var. 1 saatlik ortalama .. baya ter attırıyo..

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
@eflalim rüyamda seni gördüm :heyecan:

Beni evine davet etmişsin. O kadar güzel bir evin vardı ki hala etkisindeyim :heyecan:

Kocaman yeşil bi bahçesi vardı. Yere kadar boydan boya camı olan bir salon. Önünde kocaman bi havuz ve arkasında deniz manzarası :heyecan: görünce ağzım açık kaldı dedim eflal bu ne len. O kadar alışmışsın ki ya işte falan diye geçiştirdin. Len dedim evleri değişelim, oluuuurr dedin güldün :heyecan:

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
Bi takım artılar demişken ... epey artılar gördümm.:bayik:

Güle oynaya , keyif ala ala zayıflayacağınız eyvallahta .. aramızda 55 ten 50 ye düşmeyen ... ciddi anlamda kilo vermesi gereken arkadaşlar var.:bayik:

O yüzden bence kendi aramızda da olsak , biraz daha disiplin şart .:bayik:

Menüler ? Eksik kalmamalı .:bayik:

Kaptan hööt dedi mi , hadi ordan ..ött denmemeli :bayik:

Her zaman derim içinde bulunduğumuz dönem kilo vermek için en ideali... geldi mi nisan mayıs ... gevşeyecek gönül yayları :bayik:

Hadi bakalım , herkes bi silkelensin ...

Ucundan , köşesinden devri kapansın .

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.569
Memeler önemli:kriz:

FB_IMG_1537768696508.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar