Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Dün menü vermedim dimi
Sabah limonlu su 350 ml
ardından leslie 3 mil
Yarım saat sonra
1 yumurta
peynir zeytin
Yeşl çay
Sonra köye gittik 2 3 gibi
Aşure tuzlu bir küçük kase
İki küçük kasede tatlı

Ordan pikniğe gittik salata ve tavuk mangal yedim
Eve geldik
Yeşil çay içtim su içtim
:ruh:
Hiç küçültme hepsini okudummmmm

Ben de saf saf hala sudan diyorum. Of mira yaaa hadi aşureyi yedin o iki tatlıyı neden yiyosun :oklava::oklava::oklava:

Bütün hafta o +600 ü temizlemek için boşa geçicek biliyosun dimi? Deydi mi geçen haftaki mutluluğuna.

Kaçamak yaparken ben aklınıza gelmiyomuyum yaa :aglak::aglak:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197

Evvab

Kisisel bir mesajim yok
Tepki
7.547
Hiç küçültme hepsini okudummmmm

Ben de saf saf hala sudan diyorum. Of mira yaaa hadi aşureyi yedin o iki tatlıyı neden yiyosun :oklava::oklava::oklava:

Bütün hafta o +600 ü temizlemek için boşa geçicek biliyosun dimi? Deydi mi geçen haftaki mutluluğuna.

Kaçamak yaparken ben aklınıza gelmiyomuyum yaa :aglak::aglak:
Haklısınnnnnn ama nefiss diye bir zalim var :( millet tencere tencere eve götürdü ben yemiyim diye getirmedim :bayilacam:

Ödemde var herşey var aslında ayağımda kötü oluyor spor yaparken ama dayanmaya çalışıyorum iki ileri bir geri bir şekilde gidecek bu kilolar..

Şimdi diyeti bozdum diye salma işide yok kaldığım yerden devam :(

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Canimmm gaptanimmmm genc diriii fistikkkk gaptanimmm...
Cokk sevdim seni bennnn biliyon muuu cokk cokkkkk:tatlim::tatlim::kalp::kalp:
Tartiii vermekkk zorun lumuuu gaptanimmm:düsün::düsün::düsün::düsün::düsün:
Vermesek mii acabaa evett evettt vernesemm daha iyi olacakkkk:aglama::aglama::aglama::aglama:
Yaaa bak yaaa tam yukardaki bölüm için, ben de seni çok sevdim gönlümün nefsi :öp::tatlim::tatlim::kalp:

Diyecekkennnnn

Bakıyorum tartı vermekten kaçan bi tembelle karşılaşıyorum :bayik:

:hııh::hııh::hııh:

Günahıyla sevabıyla o tartı verilecek :silakonda:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Haklısınnnnnn ama nefiss diye bir zalim var :( millet tencere tencere eve götürdü ben yemiyim diye getirmedim :bayilacam:

Ödemde var herşey var aslında ayağımda kötü oluyor spor yaparken ama dayanmaya çalışıyorum iki ileri bir geri bir şekilde gidecek bu kilolar..

Şimdi diyeti bozdum diye salma işide yok kaldığım yerden devam :(
Mira millet yedi ama bahanesini kabul etmiyorum. Hepimizin nefsi var. Nefs için olsaydı 1 kaşık aşure yer bırakırdın. Diğer iki kase tatlı neden? Hadi onu da tattın bırak madem.

Listen temiz olsaydı +5 bile gelsen diyecek lafım yoktu. Ama hem yiyip hem ödem dersen kabul etmem.

Lesli için kendini çok yorma. Ayağın iyileşsin önce. Mekik falan çek. Hayır anlamadığım bu işkenceyi kendine neden yapıyorsun? Hem ayağın hasta hem kaçamak yapıp, ayağını zorlayıp eritmeye çalışıyorsun.

Kuzum geçen hafta biz birinci olduk diye başımız göğe ermedi. Hepsi kendimiz için. İnan bu küçük kaçamak bütün hafta canını sıkacak.

Evvab

Kisisel bir mesajim yok
Tepki
7.547

Evvab

Kisisel bir mesajim yok
Tepki
7.547
Mira millet yedi ama bahanesini kabul etmiyorum. Hepimizin nefsi var. Nefs için olsaydı 1 kaşık aşure yer bırakırdın. Diğer iki kase tatlı neden? Hadi onu da tattın bırak madem.

Listen temiz olsaydı +5 bile gelsen diyecek lafım yoktu. Ama hem yiyip hem ödem dersen kabul etmem.

Lesli için kendini çok yorma. Ayağın iyileşsin önce. Mekik falan çek. Hayır anlamadığım bu işkenceyi kendine neden yapıyorsun? Hem ayağın hasta hem kaçamak yapıp, ayağını zorlayıp eritmeye çalışıyorsun.

Kuzum geçen hafta biz birinci olduk diye başımız göğe ermedi. Hepsi kendimiz için. İnan bu küçük kaçamak bütün hafta canını sıkacak.
Haklısın..

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879

Kaptana bak beeee :ajan:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
:sopa::sopa::sopa::sopa::sopa:
Kendimi döveyim gerçekten şok oldum artıma
Cuma 》53:9
Bugün》54.3
Fark 》 +400

@Elalis
Dövme kız ben döverim :sopa:

Mefs tereciye tere satmak olmasın ama +400 zor temizleniyo :( ya detoks ya hiç kaçamaksız tam hafta demek.

Yav yazıyom yazıyom kilonu görünce hevesim kaçıyo ye annem diyesim geliyo :hııh:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar