Kimkiacaba
Daimi Üye
Reglim ses verdi ama gelmedi davul gibi geziyorum resmen
Hippo İnan kaçamağum Yok ama yoruldum ya diyet yap yap vereme gr eksilmesin bunalımlardayım artıkGülbiş tek tek msjlarına baktım daaaa... dün menü yok
O rüyamdaki gibi beni kucağına alıp arabaya atacaksa evlenirm
Hayırlı gelinsin vesselamKaynanamin tek halisi vardi @igdedali onda da bel fitigi vat dün de kardesine yufka katmer fln yaptilar butun gun onla uğraştı.birak yapma sonra yapariz desem biliyom biz gidince yapacak esimle yikayiverdik
Geçmiş olsun fötüm. Belliydi bi aksilik olduğu. Yoksa dedim ben açacam da fit gelmeyecekSlm kızlar, hafta sonu haftasonu dünden bugüne bin küsür msj varhiç acımayın tamam mi
benim boğazlar pert yatıyorum, haftasonu iyileşmem lazım yoksa hafta ici biterim
Sagolun kizlarO rüyamdaki gibi beni kucağına alıp arabaya atacaksa evlenirm
Hayırlı gelinsin vesselam
Geçmiş olsun fötüm. Belliydi bi aksilik olduğu. Yoksa dedim ben açacam da fit gelmeyecek

Onun gözünün yağına yumurta kırar yerim sen dinlenmene bak fötüm. Yalnız sık hastalanıyorsun haSagolun kizlar
Igdeeee miunun gözü kaldı kesin, nazari değdi, yatak döşek yatiom
Dersler basliyor yarin...bu pazar hic bitmese
Hayırlı sabahlar canlarim
Bugün yine erkenden kalktık akşamda geç yattım lakin ben fena olmusum üşüttüm galiba hem karnım agridi hem çırçır olmusum basur olunca daha çok zordu dünden her tarafım ham tutmuş neyse yaa gideyim gelirim inşallah
Gunaydinnnnnnn
Halı yikicammm
Kaynanamin tek halisi vardi @igdedali onda da bel fitigi vat dün de kardesine yufka katmer fln yaptilar butun gun onla uğraştı.birak yapma sonra yapariz desem biliyom biz gidince yapacak esimle yikayiverdik
Slm kızlar, hafta sonu haftasonu dünden bugüne bin küsür msj varhiç acımayın tamam mi
benim boğazlar pert yatıyorum, haftasonu iyileşmem lazım yoksa hafta ici biterim
Hippo İnan kaçamağum Yok ama yoruldum ya diyet yap yap vereme gr eksilmesin bunalımlardayım artık
Bugün senden örnek bir menü bekliyorum ....Ne veriyim abimee
Öle deme gülbiş.. alsan daha mı iyiydiHippo İnan kaçamağum Yok ama yoruldum ya diyet yap yap vereme gr eksilmesin bunalımlardayım artık
Canım yoruldum inan ki zaten kızım 1 yaşında diyete başladım 2 yıldır da devam güya hamilelikte kilo almayacaktım tabi evdeki hesap çarşıya uymuyor tam hamilelik bitti dedik gidecek kilolar bu seferde tsh çıktı bekliyoruz bakalımSen saglikli beslenmeye odaklan canim. Tedaviye yanit vermeye basladiginda, kilolar da gidecek insallah
Almak istemiyorum tabi ki ama hiç eksilme olmayışı çok zor ya tartıdaÖle deme gülbiş.. alsan daha mı iyiydi
Temizlik bitti
Kahvaltı da yapıldı kuyruk yağlı yumurta eşliğinde
Duj da alındı
Spor akşama artık. Gözümün önü karardı açlıktan dayanamadım
Sorma ya çok düşük bağışıklığım, bi de hastane ortamı ıgde, çalışma ortamında bi sürü mikrop a maruz kaliom, salgın var yineOnun gözünün yağına yumurta kırar yerim sen dinlenmene bak fötüm. Yalnız sık hastalanıyorsun ha

Sağol kuzumSelamlarDersler basliyor yarin...bu pazar hic bitmese
Gecmis olsun canisi. Tedavi ol kuzum, ihmal etme lutfen. Basur onemli bir hastalik. Kuzular ne yapiyor?
Iyi yapmissiniz, elinize saglik
Gecmis olsun kuzum, acil sifalar diliyorum.

Bugün itibarıyla menü...Ne veriyim abimee
Canım yoruldum inan ki zaten kızım 1 yaşında diyete başladım 2 yıldır da devam güya hamilelikte kilo almayacaktım tabi evdeki hesap çarşıya uymuyor tam hamilelik bitti dedik gidecek kilolar bu seferde tsh çıktı bekliyoruz bakalım