Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
İgde yaa

Teeeee allahım
Senin menülere neler eklenecek acaba daha

Ton balıkli yumurta
Kuyruk yağlı yumurta
Varsa değişik önerileriniz alırım bir dal:165:

Sorma ya çok düşük bağışıklığım, bi de hastane ortamı ıgde, çalışma ortamında bi sürü mikrop a maruz kaliom, salgın var yine :vurunbeni:
Aman dikkat et fötüm. Aç da bırakma kendini diyet yapacam diye. Bol vitaminli ye iç:ninni:

igdedali

Tepki
19.308
yok onu akşam halletcem :D
genel geçer bir sinir halindeyim sebepsiz:neee::neee:
Gelmeyen regl yapmışlar mali. 4 gündür sancılıyım ama tık yok. Sinir de zaten kaçınılmaz. Ödem yapacak bi kiprik diplerim kalmıştı. Onlar bile şişti bugün...
Senin de yakın ellam

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.569
Gelmeyen regl yapmışlar mali. 4 gündür sancılıyım ama tık yok. Sinir de zaten kaçınılmaz. Ödem yapacak bi kiprik diplerim kalmıştı. Onlar bile şişti bugün...
Senin de yakın ellam
dün olcaktım gelmedi,bugün bekliyom inşallah gelcek.tanımlanamayan bir simit bel çevremi kuşatmış durumda sanki iki beden büyüdüm pantolonu patlatcak durumdayım:düsün:

cileklidonut

❤️FERİŞTAHLAR❤️SEFEROĞULLARI❤️
Tepki
1.762
Kaptanımmmm bakın burada bir iğde dalı varrrr  @igdedali

Ekli dosyalar

• IMG_20180923_143304.jpg
    IMG_20180923_143304.jpg
    2,8 MB · Görüntüleme: 63

igdedali

Tepki
19.308
dün olcaktım gelmedi,bugün bekliyom inşallah gelcek.tanımlanamayan bir simit bel çevremi kuşatmış durumda sanki iki beden büyüdüm pantolonu patlatcak durumdayım:düsün:
Kimsin seeen çık dışarı çııık:heyecan:
La bana öyle geliyor sanıyordum. Neticem büyümüş diyorum iki gündür. Aslında ölçü almak lazım he:cokkomik:

MaLii

Kasabın Karısı
Tepki
58.569
Kimsin seeen çık dışarı çııık:heyecan:
La bana öyle geliyor sanıyordum. Neticem büyümüş diyorum iki gündür. Aslında ölçü almak lazım he:cokkomik:
yok yok sana öyle gelmiyo resmen içerde bişey var sinsi sinsi adet dönemini bekliyo fort diye şişiriyo sanki pompayla:gülegüle:

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Migroslarda kedi köpek mamalarında %50 indirim vaaaar:duyuru:

Kedisi köpeği olana, dışarıdaki canları besleyenlere duyurulur. Şimdi yemeğimi yiyim almaya gidiyoruz biz :hopp:sokakta 15 tane falan bir ordumuz var malum:mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum:
Lan ben ne farkettim, kedilere koyduğum mamaları kargalar yiyorhaha kedi korkusundan yanaşmıyor iki ayrı kap yapacağım artık :haha:

Gulbe seker

❤️ Cilveli Kahve❤️
Tepki
5.720
Diyet demedim ben gulum. Saglikli beslenmeye calis dedim. Gebelikte de sonrasinda da rahatsizlik yasadin. Bunlar senin elinde olam seyler degil. Yipratma gecmis icin kendini. Saglikli beslen, hafif tempoda egzersizini yap. Sagligina kavustugumda, meyvesini alirsin:lili:
Hala sağlıklı beslenmeye çalışıyorum kuzum ama diyet olarak ama bir bıraksam artılar hemen bekliyor o yüzden yazdım ❤️

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
İyide ne var bu yorumda eflal ?? Ben genelde okuduğum msjları beğeniyorum okuduğum belli olsun diye ama onun dışında da kötü bişi olarak düşünmedim ki.. iyidir de biraz delidir.. hangimiz biraz deli değiliz ki?? Benim memleketim hakkında da neler deniyor oo.. hepsine kafayı taksak.. benim eşim kendi memleketi için nile der burdakiler hep şöle hep böle diye...
Ayyy afyonun kaymağı konyanın manyağı diye laf var, ben nerelere gidem:skandal:

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Geçmiş olsun fit. Benim kızım da üşütmüş. Çıkarıyor iki oldu. Nane çayı yaptım az içti. Karnı çok şiş. Rezene yapsam bide evde dolven ve minoset şurup var. Versem mi acaba karnım ağrıyır diyor @hepfit
Sorma porti acayip midem bulaniyor geniz akintisindan :booo: sagol kuzum, senin minise de geçmiş olsun:kalp: çocuk ilaçlarını bilmem ki kuzum ben :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar