Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

igdedali

❤️FERİŞTAHLAR❤️ ❤TELLİOĞLU LÜTFÜ ❤
Tepki
19.308
@igdedali rüyan diyor ki hepsini bırak @Miu ile evlen :165:
#çaremiu :kriz:
O rüyamdaki gibi beni kucağına alıp arabaya atacaksa evlenirm:heyecan:

Kaynanamin tek halisi vardi @igdedali onda da bel fitigi vat dün de kardesine yufka katmer fln yaptilar butun gun onla uğraştı.birak yapma sonra yapariz desem biliyom biz gidince yapacak esimle yikayiverdik
Hayırlı gelinsin vesselam:heyecan:

Slm kızlar, hafta sonu haftasonu dünden bugüne bin küsür msj var:aglak: hiç acımayın tamam mi:bayilacam: benim boğazlar pert yatıyorum, haftasonu iyileşmem lazım yoksa hafta ici biterim :mendil:
Geçmiş olsun fötüm. Belliydi bi aksilik olduğu. Yoksa dedim ben açacam da fit gelmeyecek:interest:

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538

D3S1R3

Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
Tepki
5.843
Selamlar:kaalp: Dersler basliyor yarin...bu pazar hic bitmese:teyzos:

Hayırlı sabahlar canlarim :kalp:
Bugün yine erkenden kalktık akşamda geç yattım lakin ben fena olmusum üşüttüm galiba hem karnım agridi hem çırçır olmusum basur olunca daha çok zordu dünden her tarafım ham tutmuş neyse yaa gideyim gelirim inşallah

Gecmis olsun canisi. Tedavi ol kuzum, ihmal etme lutfen. Basur onemli bir hastalik. Kuzular ne yapiyor?

Gunaydinnnnnnn:selam:

Halı yikicammm

Kaynanamin tek halisi vardi @igdedali onda da bel fitigi vat dün de kardesine yufka katmer fln yaptilar butun gun onla uğraştı.birak yapma sonra yapariz desem biliyom biz gidince yapacak esimle yikayiverdik

Iyi yapmissiniz, elinize saglik:kanka:

Slm kızlar, hafta sonu haftasonu dünden bugüne bin küsür msj var:aglak: hiç acımayın tamam mi:bayilacam: benim boğazlar pert yatıyorum, haftasonu iyileşmem lazım yoksa hafta ici biterim :mendil:

Gecmis olsun kuzum, acil sifalar diliyorum.

Gulbe seker

❤️ Cilveli Kahve❤️
Tepki
5.720
Yıkılmadım ayaktada değilim aha aynen böyle

725EBCA1-8AD3-46CD-8578-A98EF0A247B2.jpeg

Gulbe seker

❤️ Cilveli Kahve❤️
Tepki
5.720
Sen saglikli beslenmeye odaklan canim. Tedaviye yanit vermeye basladiginda, kilolar da gidecek insallah:kanka:
Canım yoruldum inan ki zaten kızım 1 yaşında diyete başladım 2 yıldır da devam güya hamilelikte kilo almayacaktım tabi evdeki hesap çarşıya uymuyor tam hamilelik bitti dedik gidecek kilolar bu seferde tsh çıktı bekliyoruz bakalım

masumm

güncel kilo:72.6
Tepki
12.949
Temizlik bitti
Kahvaltı da yapıldı kuyruk yağlı yumurta eşliğinde:artist:
Duj da alındı
Spor akşama artık. Gözümün önü karardı açlıktan dayanamadım

İgde yaa

Teeeee allahım
Senin menülere neler eklenecek acaba daha

Ton balıkli yumurta
Kuyruk yağlı yumurta

D3S1R3

Ehl-i Keyf / Fate loves the fearless ^^
Tepki
5.843
Canım yoruldum inan ki zaten kızım 1 yaşında diyete başladım 2 yıldır da devam güya hamilelikte kilo almayacaktım tabi evdeki hesap çarşıya uymuyor tam hamilelik bitti dedik gidecek kilolar bu seferde tsh çıktı bekliyoruz bakalım

Diyet demedim ben gulum. Saglikli beslenmeye calis dedim. Gebelikte de sonrasinda da rahatsizlik yasadin. Bunlar senin elinde olam seyler degil. Yipratma gecmis icin kendini. Saglikli beslen, hafif tempoda egzersizini yap. Sagligina kavustugumda, meyvesini alirsin:lili:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar