kelebekolacam
FERİŞTAHLARDAN
Tobeeee okadar da düşünüp yazdım bisey cagristirmasin diye ama kafa gidik anca bu kadar oldu.kulak deyince başka bişe geldi aklıma ama söylemem çoh erötük
Tobeeee okadar da düşünüp yazdım bisey cagristirmasin diye ama kafa gidik anca bu kadar oldu.kulak deyince başka bişe geldi aklıma ama söylemem çoh erötük
Evet evet bu hafta otsal yaşayıp fotosentezle beslenicem. Hepinizi yencezzzzzzzzOt musunn lennn sennnn bitkisel hayata mi gectinnn
Ay walla çok guldum.Fotosentezle beslenip daktırı ve diğer grupları yenceeeeeeemmmmmm
Şaka sandım@Elalis gaptanimmmm menü veriyorum... Dil altin varsa al. Tansiyon şeker var miydi sebep olmakkk istememmm
Saat 09:00
2 yumurta yağda
2 küçük börek
1 tabak pattis kiz.
Yarim gözleme
Balli ekmek
Cay
Yumurtayi ekmekle yedim yarim ekmek olmustur..
Saat 12:00
1.5 tabak makarna
Ketcapli mayonezlii
1 bardak cola
Saat 15:00
Midem kiyildi
Yarim gozlemeyi yedim
1 bardak kola
1 tabak meyve mandalina seftali
Saat 17:00
2 paket eti cin
1 paket cubuk kreker
1 avuc kuruyemis
Saat 19:00
1 tabak karisik kizartma
Makarna biraz
1 bardak kola
Sütlü neskafe
2 parca bitter
1 avuc kuruyemis
Su 1 lt kadar
Sporda yapamadim
Cokkkkk zordu bu menüyü yazmakkk valla bii saat düşündüm..
Utancimdan yanlis emojii koymusummm
Hmmmm. Daktır örtmene karşı. Sevdim bu filmi. Devamı çekilir bak. Ben söyliiimmm
Yok canım örnek menü şukufeler suz örnek almayın diğerleri ortmeni örnek alın örnek insan örnek menuCok mu gercektennn
Ben o zamana kadar mezun olurum cicim.Sonraki bölüm
Hepiniz Ausa Karşı
besinsiz kalmak yokFotosentezle beslenip daktırı ve diğer grupları yenceeeeeeemmmmmm
Ben o zamana kadar mezun olurum cicim.
kimle dans ettiğin önemliTobeeee okadar da düşünüp yazdım bisey cagristirmasin diye ama kafa gidik anca bu kadar oldu.

Ne mumkunkimle dans ettiğin önemli
beni göz ardı etme bence
@Nefs yani bıraktığımız yerdesin hala ...
O zaman listede değildin ama şimdi.gruplardasın . Takıma karşı sorumlukların var.
İlk elin günahı olmaz diyelim .
Eyvallah metana çok güveniyorsun , biz böyle yesek 153 oluruz da ....
Sen yine de vazgeç bu tarz beslenmeden ... @Elalis e güveniyorum ben seni yola getirecek.

Senin icin cok yumuşamis demislerdi valla ben eski Ausu gördümBana cok gelmediii kiiiii
Kuzummmmmm inan kötü yönde söylemedim senin gibi hatun unutulur mu afeti devrançok kırıldım
Evet evet bu hafta otsal yaşayıp fotosentezle beslenicem. Hepinizi yencezzzzzzzz