Rakipsin zannumca yi anam yi hepinizi yenicezKimse olmadığına göre ben çikolata yiyorum
çiçek gibi olurdu işte
Dün sadece 1 bardak baileys le geceyi kapattım bu gece sadece 2 yudum martini aldim uslu uslu duruyorum. Sadece ufak kacamaklarla haftasonunu kurtaracagim ıçim de kahve ağacı çıkacak. Masadaki tek ayık olmak hiç eğlenceli degil bunu diyim herkes çok salak görünüyordu.İyisin demi?
Kahve yaptım kendime .. o kadar zor tutuyorum ki..@hippotalamus yemedşn dimi
Ders çalışıyon mu sabahları datlım ?Kaptanım kaptanımmm buyrunuz menüm
Sabah+Öğlen(13.15)
Peynirli yumurta
Domtis, marul
Üç ceviz
Beş zeytin
Akşam: 20.00 (bugünlük geç oldu affet kaptanım)
Tavuk+salata
Bir bardak ayran
Üç litre su içtim, daha da içiyorum
45 dk bisiklet, 3000cik de adım
Akşamki ekmeği kaldıralım. Dediğin gibi geçiş menüsü olmuş. Olacak olacak. Spor da yaparsan on numara olacak daktırım@igdedali
Sabah 5yk menemen
Zeytin peynir 1 dilim siyez ekmeği
Salatalık
Öğle
3 incir biraz çiğ fındık
Aksam
haslammis tavuk haşlanmış nohut 3yk kadar
1dilim siyez ekmeği peynir zeytin
Ara 2 incir 1 hurma
Saçma bi menü oldu geçiş menüsü diyelim tüm gün temizlik düzenleme yaptım
Yarın kendine uygun biseyler hazırlamam lazim şimdi çay iciyorum spor yaparsam yarın yazarim
Çorba ne çorbası Ahu?Bugün haftasonu cazibesiyle bi menümü yazayım ilk elin günahı olmaz demi
Sabah
5-6 badem bir incir
Öğlen 13 civarı
Bir krep
Pey zey
Domates salatalık
Akşam 20
Bi kase çorba
Bi kase semizotu
İki kaşık mantı
Su 2 olur
Spor yok
@igdedali
Ondan şüphem yok. Senin canavar metanı kıskanıyorlar hep@igdedali Sen o miu ve aus un dediklerine bakma ben kaptanları severim gerekirse burda yatar burda kalkar seni üzmem.
bi gün dolu bi gün boş gibi bişey mi buBen yarin 500 kalori alıp bugünkü kaybını telafi etcem
Keşke o meta Allah vergisi olmayaydı benimde olurduDers çalışıyon mu sabahları datlım ?
Kahvaltın geç. Biraz daha erkene alman lazım. Ama menün çoook güzel. Saatleri geri çekelim accık
Akşamki ekmeği kaldıralım. Dediğin gibi geçiş menüsü olmuş. Olacak olacak. Spor da yaparsan on numara olacak daktırım
Su içtiğini varsayıyorum
Çorba ne çorbası Ahu?
Mantıyı da yemesen olurmuş hee...
2 kaşık mantıdan ne anladın da yedin
Öldürmez ama yaşatmaz bi menü olmuş
Ondan şüphem yok. Senin canavar metanı kıskanıyorlar hep
Atladım da geldiiimOnu düşünemedim
Şeyy kem küm yorma kendini iğdecim
Keşke o meta Allah vergisi olmayaydı benimde olurdu
Olmam i şukufeler olsunAtladım da geldiiim
Spor yap spor
Bizim grubun ismi yok daktırım ya. Öyle kaldık 4. grup olarak. Var mı orijinal bi fikrin ?
ŞukufelerOlmam i şukufeler olsun
kahvaltı az olmuş çeşit lazım@MaliPina ben yine mesaide yemek yiyemem artık menü vereyim
09.00
2 yumurta az peynir 1 salatalık
13.30
6 kaşık bulgur pilavı 1 kase cacık
18.0ü
1 kase yoğurt ve 1 elma yicem bişey yok bana göre
Su 3 lt bitti

Ayy tutun beni..... canım tatlı bişiler istiyo

@igdedali Sen o miu ve aus un dediklerine bakma ben kaptanları severim gerekirse burda yatar burda kalkar seni üzmem.
çiçek gibi olurdu işte

bulutlarda uçardıDün sadece 1 bardak baileys le geceyi kapattım bu gece sadece 2 yudum martini aldim uslu uslu duruyorum. Sadece ufak kacamaklarla haftasonunu kurtaracagim ıçim de kahve ağacı çıkacak. Masadaki tek ayık olmak hiç eğlenceli degil bunu diyim herkes çok salak görünüyordu.

bence çok eğlenceliymiş işte