Çakıl80
Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Yumuşak havali minder aldim onun üstüne oturuyorumÇakıl yaa bu bisikleti sürerken benim totom çok acıyoremen kemiklerim ağrıyo. Sen nasıl yapıyosun
Yumuşak havali minder aldim onun üstüne oturuyorumÇakıl yaa bu bisikleti sürerken benim totom çok acıyoremen kemiklerim ağrıyo. Sen nasıl yapıyosun
Al kuzum çikolatayaa ıyykkkk :hasta: nasıl hayal dünyasıı
Aynen bence de, kendini ayarladığı sürece, dengelediği sürece herşey yenilebilir.Biliyorum kuzum dedim ya yil olmustur yemeyeli bugunluk oldu oyle bibdaha olmaz.
Ben de senin gibi dusunuyorum tamamen paket icinde ne oldugu belli olmayan seyler olmadigi surece evde yapilan her sey dozunda yenilsin

ciddi ciddi midem kalktı ıyyyy :hasta: hay dilimeee
Sen de canım inşallahInşallah istediğin yere gidersin canım
Ben tıp istiyorum

Bu da bir çözümdür tertemiz olurHu huuu ben geldimmmmm
Ameliyat öncesi emzirmemi engellemeyecek bi ilaç tedavisi başlandı ... 10 günlük...
Bu süreçte kanama kesilmez ise ...
Kürtaj ile temizleme...
En son ameliyat
Ameliyattan kaçış yok. Sadece Melike için süreci uzatıyoruz diyeyim
İyiyimm ya ben ... geçmişi okuyayım ....
Ben geçmişi okurken , kaptanlar bi listelerini paylaşsa ya
Kesmediyse bikaç tane daha koyabilirimciddi ciddi midem kalktı ıyyyy :hasta: hay dilimeee
yok yok yetti afiyetle hayalimdekileri sildimmmmmm hatta bi da istemez canım artıkKesmediyse bikaç tane daha koyanilirim
aaa kurutulmuş muz muuu floo o nasıl oluyooBu aralar kurutulmuş muza taktım
Şu anda da yiyorum
Çok güzel birşey, keşke keşfetmeseydim
Ha şöyleeyok yok yetti afiyetle hayalimdekileri sildimmmmmm hatta bi da istemez canım artık
Çok güzel bişiy oluyo bulaşmayınaaa kurutulmuş muz muuu floo o nasıl oluyoo
Ya tam aldim alintilari ekleyecektim koye gelirken komsunun birine ugradik kaldi oyle sonra da sayfa kendini yeniledi hooopp ucuverdiiii
Muz kılosunu bilirmisin sen
Kurtajda benim aklıma pompa geliyor bebek düşmeye yakında pompa gibi şeyi yapıştırıp alıyor gibi. Allah kimseyi mecbur etmesin çok keyifsiz ve rahatsız bisiAllahım gerek kalmaz inşallah öyle şeylere ay kürtaj diyince içim bi kötü oluyo
Ben listemi paylaştımkii