Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cileklidonut

❤️FERİŞTAHLAR❤️SEFEROĞULLARI❤️
Tepki
1.762
Cnm kusura bakma ama hiç beğenmedim :( öncelikle hangi saatlerde evdesin? Dersane var mı?? Yani hangi öğünler dışarda denk geliyo onun için soruyorum..

Kahvaltı evde ise yumurtalı peynirli zeytinli 1 dilim tb ekmek ile yiyebilirsin..

Öğlenli ice tea bisküvi.. hep paketli ve şekerli gıda ve karbon.. eğer öğlen dersanede yemek zorundaysan yanına 1 kutu süt yada ayran al.. küçük bi paket yada saklama kabı edin.. içine hurma,kuru meyve, çiğ badem,ceviz artık ne seviyorsan yada bi porsiyon meyve muz, elma.. bunları evden hazırla.. okuldan bişi alma bunlarj ye..

Gelelim akşama.. evde ne pişerse bi tabak ye.. makarna,pilav, PATATES (her türlüsü),börek çörek hariç .. yanına salata ve yoğurt. . Ekmek akşamları tüketme..

Akşamdan sonra bi daha bişi yeme.. en geç 19da yemeye çalış..

Bize yeme düzeninden bahsedersen ona göre yardımcı olalım..
Canım ablalarım, :duyuru:
Beğenmemekte haklısınız. Çünkü bugün zaten öğleden sonra kaydoldum buraya... Yani bugün sırf vermem gerekiyor diye menü verdim. Yoksa yanlış beslendiğimin farkındayım. :vurunbeni:
Söyledikleriniz aklımda, yarından itibaren ofsayt yok teşekkürler :evet:

Minişinizin uyku vakti geldi hepinize çilekli geceler diliyorum :kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp:

Elalis

ANAJET
Tepki
50.197
Beğenmemekte haklısınız. Çünkü bugün zaten öğleden sonra kaydoldum buraya... Yani bugün sırf vermem gerekiyor diye menü verdim. Yoksa yanlış beslendiğimin farkındayım. :vurunbeni:

Minişinizin uyku vakti geldi hepinize çilekli geceler diliyorum :kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp:
Sana da iyi geceler minişim :arina: :öp:yarından itibaren süper olacak herşey :ninni:

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879

Canım alınma sakın.. menü vermekle iyi yaptın .. hep beraber yanlışlarını görüp seni uyarıcaz.. birlikte deneye yanıla, senin hayat tarzına göre bi düzen oluşturucaz :)

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar