Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Ay ben iki yıl önce gittim ultrason a modül filan yoktu şimdi çıkar mı korkuyorum fit ya çok şey sormak istiyorum sıkıyor muyum seni
Yok kuzum niye sıkılayım :kaalp:
Walla ne kadar da çıkıyor bilmiyorum, esimin annesinde vardı, eşimi zorla soktum ultrasona adam bi iki nokta gösterdi (ben hiii dedim ama gormedim:kopkop: görmüş gibi yaptim:gülsemmi:) bak dedi buralarda nodül oluşacak. Yani dedim kontrol ettireceksiniz senede 1 defa didi. Nodül den korkma kız niye korkuyon

Gulbe seker

❤️ Cilveli Kahve❤️
Tepki
5.720
Yok kuzum niye sıkılayım :kaalp:
Walla ne kadar da çıkıyor bilmiyorum, esimin annesinde vardı, eşimi zorla soktum ultrasona adam bi iki nokta gösterdi (ben hiii dedim ama gormedim:kopkop: görmüş gibi yaptim:gülsemmi:) bak dedi buralarda nodül oluşacak. Yani dedim kontrol ettireceksiniz senede 1 defa didi. Nodül den korkma kız niye korkuyon
İyi huylu kötü huylu falan filan oluyormuş ya ondan kuzum

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
İlk menümü şeyedeyim ben de ablişkolarım :utangac:
Sabah 9.15
Bir dilim kızarmış salçalı ekmek ve az peynir

Öğleden sonra 14.00 suları
Yarım paket buğdaylı bisküvi ve şeftalili ice tea

Akşam 19.15
Et ve patates (kızartma değil)

Normale göre biraz az su içtim 1,5 litre falandır, onu geçmez :vurunbeni:

Yarından itibaren çook daha ciddili bir şekilde dikkat edicem artık söz :skandal:
Cnm kusura bakma ama hiç beğenmedim :( öncelikle hangi saatlerde evdesin? Dersane var mı?? Yani hangi öğünler dışarda denk geliyo onun için soruyorum..

Kahvaltı evde ise yumurtalı peynirli zeytinli 1 dilim tb ekmek ile yiyebilirsin..

Öğlenli ice tea bisküvi.. hep paketli ve şekerli gıda ve karbon.. eğer öğlen dersanede yemek zorundaysan yanına 1 kutu süt yada ayran al.. küçük bi paket yada saklama kabı edin.. içine hurma,kuru meyve, çiğ badem,ceviz artık ne seviyorsan yada bi porsiyon meyve muz, elma.. bunları evden hazırla.. okuldan bişi alma bunlarj ye..

Gelelim akşama.. evde ne pişerse bi tabak ye.. makarna,pilav, PATATES (her türlüsü),börek çörek hariç .. yanına salata ve yoğurt. . Ekmek akşamları tüketme..

Akşamdan sonra bi daha bişi yeme.. en geç 19da yemeye çalış..

Bize yeme düzeninden bahsedersen ona göre yardımcı olalım..

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
@hepfit bu Arada gireyim dimi ultrasona
Ben 2 yıl önce oldum ultrason karşı komşum biyopsi yapıyordu bu nodüller e radyoloji Dr u idi bana bir daha girme gerek Yok demişti ondan bilemedim
Kuzum sen iyi bi endokrinci bulup, onun eline teslim et kendini. O ne derse öyle davran. Endokrincilere güvenirim ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar