Kız senin minnos aciklamani yerim ha.Canım ablalarım,
Beğenmemekte haklısınız. Çünkü bugün zaten öğleden sonra kaydoldum buraya... Yani bugün sırf vermem gerekiyor diye menü verdim. Yoksa yanlış beslendiğimin farkındayım.
Söyledikleriniz aklımda, yarından itibaren ofsayt yok teşekkürler
Minişinizin uyku vakti geldi hepinize çilekli geceler diliyorum

Aynen kuzum araştırayım özel daha kolay olacak sankiKuzum istanbulu hiç bilmiyorum ama özelde muhakkak iyi hocalar vardır. Bu araştır bakalım
Seni bilmesekValla kötü niyetle demedim
Komşusu açken tok yatmak bize yakışmaz...ama herşeyi yiyesim vaaaar regl göz kırptı fenaaa
Sizin kalbiniz fesatSeni bilmesek
Komşusu açken tok yatmak bize yakışmaz...
Ne göndereyim yavrum
ama herşeyi yiyesim vaaaar regl göz kırptı fenaaa
dolapta sarma vaaaa, kıymalı böreeeekk vaaa cikelat vaa nefsimi al götür olar mıSeni bilmesek
Komşusu açken tok yatmak bize yakışmaz...
Ne göndereyim yavrum
Hepimize öğretmenimKız senin minnos aciklamani yerim ha.
Git guzel guzel uyu Allah rahatlik versin zihin acikligi versin kapali istah versin kirilmayan irade versin amin

yiyince midende böcek olur uyurken ağzından çıkarlardolapta sarma vaaaa, kıymalı böreeeekk vaaa cikelat vaa nefsimi al götür olar mı
bende daha çok eksi bekliyodum bugün şaşırdım sabah hatta meğer regl geleçekmişİyi bak.. cumaya ödemi kalmazbenim 2.günüm diye tartıyı etkiledi
yaa ıyykkkk :hasta: nasıl hayal dünyasııyiyince midende böcek olur uyurken ağzından çıkarlar
Aklından bile geçirme ... ödem oluryaa ıyykkkk :hasta: nasıl hayal dünyasıı
tabisi yemem sadece hayal edebiliyorummmAklından bile geçirme ... ödem olur
bu saatte yenen sarmaya methiyeler dizememyaa ıyykkkk :hasta: nasıl hayal dünyasıı
Yahu çok ciddiydim yediğiniz ekmekler ,bulgurlar, yulaflar, hurmalar, Mercimek köfteleri hatta çikolata(bitter) bile gözüme batmıyor ama bisküvi, cips gibi abur cuburlara çok üzülüyorumKaptanim bugun okul cok uzun ve yorucuydu en son oglen yemek yedim ama bugun yarin gelecek olan regl etkisiyle de heralde 1 yildan fazladir yemedigim seyler yedim adi lazim degil degisik degisik puskevitler gibi.suyumu cok ictim.simdi kalkip 500 ip atlicam.ip atlamayali da aylar olsu daha fazlasini atlayamam.
@Floweroflife
Biliyorum kuzum dedim ya yil olmustur yemeyeli bugunluk oldu oyle bibdaha olmaz.Yahu çok ciddiydim yediğiniz ekmekler ,bulgurlar, yulaflar, hurmalar, Mercimek köfteleri hatta çikolata(bitter) bile gözüme batmıyor ama bisküvi, cips gibi abur cuburlara çok üzülüyorum![]()
paketli ürün çok zararlı..nolur bernam yeme birdaha, regl öncesi sağlıklı olmak kaydıyla tatlı yiyebilirsin dilediğince ama paketli olmasın
Inşallah istediğin yere gidersin canımNasipse çeviribilim
Sen?