Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kimkiacaba

Daimi Üye
Tepki
15.405
Canım ablalarım, :duyuru:
Beğenmemekte haklısınız. Çünkü bugün zaten öğleden sonra kaydoldum buraya... Yani bugün sırf vermem gerekiyor diye menü verdim. Yoksa yanlış beslendiğimin farkındayım. :vurunbeni:
Söyledikleriniz aklımda, yarından itibaren ofsayt yok teşekkürler :evet:

Minişinizin uyku vakti geldi hepinize çilekli geceler diliyorum :kalp::kalp::kalp::kalp::kalp::kalp:
Kız senin minnos aciklamani yerim ha.
Git guzel guzel uyu Allah rahatlik versin zihin acikligi versin kapali istah versin kirilmayan irade versin amin:asikk:

Floweroflife

Daimi Üye
Tepki
24.613
Kaptanim bugun okul cok uzun ve yorucuydu en son oglen yemek yedim ama bugun yarin gelecek olan regl etkisiyle de heralde 1 yildan fazladir yemedigim seyler yedim adi lazim degil degisik degisik puskevitler gibi.suyumu cok ictim.simdi kalkip 500 ip atlicam.ip atlamayali da aylar olsu daha fazlasini atlayamam.
@Floweroflife
Yahu çok ciddiydim yediğiniz ekmekler ,bulgurlar, yulaflar, hurmalar, Mercimek köfteleri hatta çikolata(bitter) bile gözüme batmıyor ama bisküvi, cips gibi abur cuburlara çok üzülüyorum :( :( paketli ürün çok zararlı..nolur bernam yeme birdaha, regl öncesi sağlıklı olmak kaydıyla tatlı yiyebilirsin dilediğince ama paketli olmasın :(

Kimkiacaba

Daimi Üye
Tepki
15.405
Yahu çok ciddiydim yediğiniz ekmekler ,bulgurlar, yulaflar, hurmalar, Mercimek köfteleri hatta çikolata(bitter) bile gözüme batmıyor ama bisküvi, cips gibi abur cuburlara çok üzülüyorum :( :( paketli ürün çok zararlı..nolur bernam yeme birdaha, regl öncesi sağlıklı olmak kaydıyla tatlı yiyebilirsin dilediğince ama paketli olmasın :(
Biliyorum kuzum dedim ya yil olmustur yemeyeli bugunluk oldu oyle bibdaha olmaz.
Ben de senin gibi dusunuyorum tamamen paket icinde ne oldugu belli olmayan seyler olmadigi surece evde yapilan her sey dozunda yenilsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar