Ama o çiçek mevzusunu açıkladık ya ela
Olur öyle arada. Ben de misal bazen hepfite yanlıyorum
Bizimki açık ilişki gibi
Ama o çiçek mevzusunu açıkladık ya ela
Bizimki açık ilişki gibi
Allahtan çiçeklerimi döktüm deeeeAma o çiçek mevzusunu açıkladık ya ela
Bizimki açık ilişki gibi
Hani dersi dinleyip sınavda geçemeyen öğrenci var ya o benim![]()
Uyudun mu acaba sınavlardaHani dersi dinleyip sınavda geçemeyen öğrenci var ya o benim![]()
Yav çor çocuk var konuşturma beniUyudun mu acaba sınavlarda

Yok kuzum bizim endokrinin ultrasonu kendi binasında ve endokrinciler yapıyor ultrasonu, dahiliyeninkini ise normal radyoloji dr ları yapıyor. Özelde endokrin var direk gidebiliyorsun. Buraya gelecek olursan muhakkak önceden haber ver, sıra ayarlamak sıkıntı araya adam koyup ayarlıyorum(oranın klinik şefini) o da direk senin istediğin güne değil, uygun olan güne verirNe yapsam bilemedim ki kuzu endokrine sevk etmez ise özelden mi direk endokrine mi gitsem ?
dahiliye ile endokrin ultrason için aynı yere göndermiyor mu ?
Ankara ya gelirim kuzu baktım halledemiyoruö burda senle irtibata geçerim hemen
Ahhh ahh biri daha kayıp gidiyor ellerimden..Sanirsam 2 hafta sonra ben de listelere girecemmmm

Değerlere göre direk endokrine gideyim olmadı ben özelde birde ultrasona gideyim dimi devlette yine de ne zamana sıra verir bilmiyorum ama seninle haberleşelim fit ay bu işler ne yordu beniYok kuzum bizim endokrinin ultrasonu kendi binasında ve endokrinciler yapıyor ultrasonu, dahiliyeninkini ise normal radyoloji dr ları yapıyor. Özelde endokrin var direk gidebiliyorsun. Buraya gelecek olursan muhakkak önceden haber ver, sıra ayarlamak sıkıntı araya adam koyup ayarlıyorum(oranın klinik şefini) o da direk senin istediğin güne değil, uygun olan güne verir
Bence sorun sitede değil bizde, sistem bile illah etti bizim çenemizden etiketlerimizden@nk83 , @hippotalamus yani çok inceledim, karıştırmadığım ayar kalmadı ama anormal hiçbir şey görünmüyor ne yazık ki etiketleme ile ilgili.

Miuyu biliyorsun föt. Suyuna gitmezsen vır vır konuşacak. O gitsin de rahat rahat drinklerimizi tokuşturalım diye mecburiyetten. Bizim için....
Miu kim yeaa o ne karışır drinklere. Drinkler benden,, beleşMiuyu biliyorsun föt. Suyuna gitmezsen vır vır konuşacak. O gitsin de rahat rahat drinklerimizi tokuşturalım diye mecburiyetten. Bizim için....

Baba dondurma yer, anne de az çikolata canavarı değil yaaaaaani
he şöööyle yaaaMiu kim yeaa o ne karışır drinklere. Drinkler benden,, beleş
Çok sıkıntı endokrin ya, ultrasonda nodül görürde biyopsi derse iyice uzuyor muhabbetDeğerlere göre direk endokrine gideyim olmadı ben özelde birde ultrasona gideyim dimi devlette yine de ne zamana sıra verir bilmiyorum ama seninle haberleşelim fit ay bu işler ne yordu beni