Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Ne yapsam bilemedim ki kuzu endokrine sevk etmez ise özelden mi direk endokrine mi gitsem ?
dahiliye ile endokrin ultrason için aynı yere göndermiyor mu ?

Ankara ya gelirim kuzu baktım halledemiyoruö burda senle irtibata geçerim hemen
Yok kuzum bizim endokrinin ultrasonu kendi binasında ve endokrinciler yapıyor ultrasonu, dahiliyeninkini ise normal radyoloji dr ları yapıyor. Özelde endokrin var direk gidebiliyorsun. Buraya gelecek olursan muhakkak önceden haber ver, sıra ayarlamak sıkıntı araya adam koyup ayarlıyorum(oranın klinik şefini) o da direk senin istediğin güne değil, uygun olan güne verir :neee:

Gulbe seker

❤️ Cilveli Kahve❤️
Tepki
5.720
Yok kuzum bizim endokrinin ultrasonu kendi binasında ve endokrinciler yapıyor ultrasonu, dahiliyeninkini ise normal radyoloji dr ları yapıyor. Özelde endokrin var direk gidebiliyorsun. Buraya gelecek olursan muhakkak önceden haber ver, sıra ayarlamak sıkıntı araya adam koyup ayarlıyorum(oranın klinik şefini) o da direk senin istediğin güne değil, uygun olan güne verir :neee:
Değerlere göre direk endokrine gideyim olmadı ben özelde birde ultrasona gideyim dimi devlette yine de ne zamana sıra verir bilmiyorum ama seninle haberleşelim fit ay bu işler ne yordu beni

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Değerlere göre direk endokrine gideyim olmadı ben özelde birde ultrasona gideyim dimi devlette yine de ne zamana sıra verir bilmiyorum ama seninle haberleşelim fit ay bu işler ne yordu beni
Çok sıkıntı endokrin ya, ultrasonda nodül görürde biyopsi derse iyice uzuyor muhabbet :duymuyorum: zaten özelde endokrine gidersen onlar kendi bakmak ister ultrasona. Yorulmakta haklısın kuzum. Sen gelecek olursan muhakkak bi hafta önceden haber et bana:mavis:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar