Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Evvab

Kisisel bir mesajim yok
Tepki
7.547
Hemide nassi:bayilacam: rehavet çöktü diyorlar ya hani, garibim vücut kan şekerini dengelemeye çalışıyor o sırada :521:
Yapma yaa pzt dr gel bakalım şekerine falan dedi :( bir baktırayım genetiğimiz şekerli bizim dedem şekerden rahmetli olmuş ablam annem şeker hastası.
Aile hekimi sen zaten adaysın yoksa bile olma ihtimali çok yüksek özellikle kilo şekeri tetikler dedi :(

Portakal Sulu Ördek

Ehl-i Keyf Hatunu
Tepki
13.461
Hani etiketim mortim saklanma :gelbenimle:
Neyse bu hafta sayılmıyordu nasılsa :duymuyorum:

Boyun kaç canım senin:düsün:
1.60 benim boyum.
Başladı yarışımız :dislek:

:gıdık: senin kaptanın olsaydım başka şeyler söylerdim :dislek: ama korumadasın sen dimi gideri var yine artının :danscıkiz:
:kanka::marilyn:
İstediğim eksi yok :( gidip eccük spor yapayım bakalım 100 daha gider mi?
leslie iyi gelir cuma sabahları ödeme şişkinliğe :sarisin:

Günaydııın ve hayırlı cumalar :kaalp:ve booool eksiler:kaalp:
Uyanamadın veya iyi uyuyamadın :tatlim:

hepfit

Ehli keyf hatunu
Tepki
15.538
Napim ki az yiyorum kilo alıyorum hiç yemeyim nolacak dedim napim ben yarın tartı var siz şaka yaptığımı sanıyorsunuz ama ben gerçekten de bunalıma giriyorum psikolojim bozuluyor ve uyumuyorum parşembe ve pazarları inanın:acpsnr: gerçekten de tatlısı günüm geçmezdi ağzıma lokma deydirmiyorum sıfır kaçamağı var tek problem sporum yok ama o da artı getirmez diye düşünüyorum sadece kilo vermeme engel olur cidden toparlayamıyorum yarın artı üstü artı görürsem gerçekten kötü olurum mide ağrısından yiyemedim bişey
Adet oldun mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar