Benim verileri sayarsan ben gireyim yarışaYok atarmıyım ama yarış kısmını kaldırıcam sanırım kendi kendime yarışıyorum çünkü
Ama dur sen beni listeye hemen almamıştın gün intikam günü
Bişey sorabilermeyem@eflalim sakın kapatma topigi ben tez bitince gelirim, diğer yerde sevmediğim insanlar vardı o yüzden gelmiyordum
Yirim onu boncukAyy kızlar gülmekten ölüyorum yaa benim kız boyama yapmaya çalışıyor sulu boya ama dilini çıkararak öyle bı yapiyorki uyyy uyyyne güzel tatlı telaş yaaaa

Hemide nassiBişey sorabilermeyem
Şeker yükselmesi uyku yaparmı?
Dedim dedim demezmiyimYirim onu boncuk
Maşallah dedin mi? Annenin nazari değer derler

günaydın kaptanim hayırlı cumalarGünaydııın ve hayırlı cumalarve booool eksiler

Amin kaptanimCilveli kahvelerim :günaydın:
Bol eksileriniz olsun inş..
@Gulbe seker @Miu @furkanlipek45 @pempikzx @neslelf165

Yapma yaa pzt dr gel bakalım şekerine falan dediHemide nassirehavet çöktü diyorlar ya hani, garibim vücut kan şekerini dengelemeye çalışıyor o sırada
1.60 benim boyum.Hani etiketim mortim saklanma
Neyse bu hafta sayılmıyordu nasılsa
Boyun kaç canım senin
senin kaptanın olsaydım başka şeyler söylerdim
ama korumadasın sen dimi gideri var yine artının
leslie iyi gelir cuma sabahları ödeme şişkinliğe :sarisin:İstediğim eksi yokgidip eccük spor yapayım bakalım 100 daha gider mi?
Uyanamadın veya iyi uyuyamadınGünaydııın ve hayırlı cumalarve booool eksiler

Ablana hayırlı olsun ordikim
Neeeeeeffffssss yerim ben onuuuu5 aylikkkk bebisimmmm
Ekli dosyayı görüntüle 23852
daha yavru buuuu
özledim yawru sevmeyi
Adet oldun mu?Napim ki az yiyorum kilo alıyorum hiç yemeyim nolacak dedim napim ben yarın tartı var siz şaka yaptığımı sanıyorsunuz ama ben gerçekten de bunalıma giriyorum psikolojim bozuluyor ve uyumuyorum parşembe ve pazarları inanın:acpsnr: gerçekten de tatlısı günüm geçmezdi ağzıma lokma deydirmiyorum sıfır kaçamağı var tek problem sporum yok ama o da artı getirmez diye düşünüyorum sadece kilo vermeme engel olur cidden toparlayamıyorum yarın artı üstü artı görürsem gerçekten kötü olurum mide ağrısından yiyemedim bişey