Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Yazması kolay yapması imkansız işte duş almam lazım mesela şuan sıcak suyun altına girmek istiyorum peki yapabilir miyim tabi ki hayır çünkü önce eşimin gelmesi lazım ona yemek hazırlamam lazım o yemek yerken kızımın bezini değiştirmem gerek oğlum kiskanmasin diye onla da muhabbet etmem gerek bez değiştirirken kızımı emzirip uyutmam lazım o arada derede tabi kızımı emzirirken oğlu da diğer tarafıma yatırıp öpüp okşamam lazım eş kişisi yemeği bitirince gidip kaldırıp kahve hazırlayıp onla muhabbet etmem gerek ki ilgisizlikten bide çenesini dinlemeye yım
Herkes uyunca duşa girerim inşallah tabi bu arada kızım uyanirsa uyandığı an emmezse geri uyumaz elimi çabuk tutmam lazım bı duş alabilmek için önce bu kadar şeyi yapmam gerekmesi ne garip demi
White bunların hepsi senin elinde bunlar bahane. Bende yaşıyorum çünkü iki çocukla :) duşa girmem gerekiyorsa girerim diğerleri beş dk bekleyebilir :)

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
Ben sana kıyarmıyım hiç ana kraliçem :mavis::mavis: diş yüzünden mi kanama?

Yok canım , miyomdan .

Kıymazsın ki bilirim :öpücük:

Günaydın güzel bir gün olmasını diledim ama hayal kırıklığı sabah çok geç uyandım çok pis fırça yiyeceğim öyle böyle değil :bayilacam:nerdeyse 40 dakika geç kaldım taksi keske uçabilse

Çakıl geç kaldın mı kaldın
Geri dönüş var mı , yok
Fırça yiyecek misin yiyeceksinnn

O zaman sal gitsinn:huri:

Ne zaman tartılacaksın hem sen

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275
Ay ben çok umutsuzum kuzu beklentiye girersem çok üzülürüm akşam ola hayrola
Hakkında hayırlısı olsun ben ilk tüp bebek doktoruna gittik biz çocuk düşünüyoruz ne yapalım diye doktor sen zaten hamile olabilirsin dedi. Düşün ben böyle öğrendim agrım vardı ben heran olacağım diye dusunurken

Çakıl80

Hıyarsan illaki bir gün senden cacık yapar!
Tepki
23.275

Yok canım , miyomdan .

Kıymazsın ki bilirim :öpücük:

Çakıl geç kaldın mı kaldın
Geri dönüş var mı , yok
Fırça yiyecek misin yiyeceksinnn

O zaman sal gitsinn:huri:

Ne zaman tartılacaksın hem sen
Gece 3 de tartıldım sabah yataktan fırlarıyım gibi yoldayim saati kurmamışım akıllı ben

Tahzen

Daimi Üye
Tepki
30.836
Şunu denesen aralıklı oruca var o 1 gün istediğini ye diğer gun 500 kalorilik biseyler ye bunu 1 hafta yapıp belki değişiklik olur senin için. Öyle de kilo veriliyor 3:4 sistemi
Olabilir çakıl bu mantıklı bir nevi koruma aslında bu da. Araştırayım bakmıştım biraz ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar